- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
Nem tudom volt-e a topicban tema a softmod.Tegnap talaltam kimondottan HD38XX bioseditort ahol be tudod allitani hogy 2D,3D,ben terhelve mennyit menjen a GPU meg a memoria,es mekkora feszt kapjon.1,3XX a max fesz amit enged neki adni.Egesz ejjel teszteltem mit tudnek kihozni a HD3850-bol.Most ott tartok hogy 1,270 GPU fesszel megy a Sapphire kartyam 790/1050-et.Nem melegszik jelentosen a kartyam 48 fok volt a max ha hihetek az everestnek.Akinek van kedve kicsit tesztelni annak itt van ez a [csomag] amiben benne van a bios editoron kivul egy atiflash meg egy atiwinflash,ez utobbival win alol pillanatok allatt cserelhetsz vbiost nekem nagyon tetszett.
Ja meg annyit 8.3-as driverral teszteltem ,nekem nem lassabb.Nagyon sok tartalek van a HD 38XX-ekben erzesem szerint, ezt egy Nvidiaval nem kell megcsinalni. -
TTomax
félisten
Na megvolt a az utolso hszem is a PH-n ,hogy ide menny furko jar most eggyel kevesebb...
-
TTomax
félisten
válasz
laci06 #18808 üzenetére
Hagyd benn az NV karit,torold le a felig telepult Catalystet,majd drivercleaner-rel "segits" ra.Aztan karicsere,remeljuk akkor mar bootolni fog.Ha siker akkor eloszor a net framework 2.0-at toltsd le ,telepitsd.Ezutan nyugodtan nekieshetsz a 8.2es Catalyst installnak nem fog feluton megallni
-
TTomax
félisten
Erezhetoen jobb a 8.2-es driver jatekok alatt,tobb fps-t nem kaptam de a laggolas megszunt vegleg.Meg vagyok elegedve a 3850esemmel arat tudja
-
TTomax
félisten
válasz
TomBoy1986 #17901 üzenetére
Igen igazad van a teszt akkor lenne az igazi,ha latnank grafikusan mikor hanyszor esett le az fps minimumra.Sokszor elofordul,hogy leesik es e miatt elvezhetetlen.A FEAR erre jo pelda ahol igazan tud akadozni egy konfig,megis 40fps atlag eredmenyek szuletnek benchmarkokban mert a maximumok sokat javitanak persze ettol jatszhatatlan marad....
-
TTomax
félisten
válasz
TomBoy1986 #17874 üzenetére
en ugy latom,hogy 4fps a kulonbseg,raadasul pont 20 kornyeken az nagyon nem mindegy,mindig a minimum fps a mervado se a max se az atlag nem oszt nem szoroz...
-
TTomax
félisten
szoval akkor a 8.2 sem hozott erosodest.....
-
TTomax
félisten
válasz
Drizzt #11663 üzenetére
azért ez komoly alternativa annak akinek nincs 2DB tekjes értékü PCIE csatolo a lapján,nameg most ahogy nézem akkor ez rendesen lenyomogatja a G80as GTX-et...és hát akkor ár/érték elég jo,nameg itt akkor nem kell szöszölni azzal hogy van-e a játéknak CF támogatása... stb stb stb
-
TTomax
félisten
válasz
Gaboman #11624 üzenetére
A homokozot a hsz-ed stilusábol,mert hirtelen ezt a letorkollást nem tudtam hova rakni.Négymagrol csak te beszéltél én nem,senkit nem vezet meg a hozzászolásom mert az bizony igaz,hogy a kolléga stabilan 3.2Ghz-en tudja hajtani processzorát ami egy 3870-hez elég de CF-hez kevés...szoval akkor nem is irtam én akkora marhaságot igaz?Miröl is beszélunk?
-
TTomax
félisten
válasz
Gaboman #11589 üzenetére
aham csak nem abban a lapban,meg akár.... de az is lehet nem megy csak 3.2-t.....nagyon jol tudom miröl beszélek,azt is nagyon jol tudom hogy a P35-ös lapján a második PCIE sin csak 4X-es ami megint csak hátráltato tényezö.Egy jo CF-hez szerintem egy E8400 kell vagy jobb,de a franc sem beszélt itt négymagrol csak te...nem is értem honnan jött az ötleted.A kioktato stilusod meg tartsd meg a homokozoban a haveroknak pls...Köszönöm....
-
TTomax
félisten
válasz
LALA_kiraly #11432 üzenetére
ja igen
-
TTomax
félisten
válasz
LALA_kiraly #11430 üzenetére
740/1040-en tudom 24/7 használni tesztelni pedig 769/1098-at szoktam álliatni,de azt gyári hütövel nem fogja bini...jo kitalálták a GPU meseszépen füti a VRAM-okat
-
TTomax
félisten
válasz
LALA_kiraly #11427 üzenetére
arra 17 000 felett kapok kb
-
TTomax
félisten
nem akarom elkiabálni egy pár napja tesztelem [az Extreme] drivert,és az eddigi bosszanto laggolást ugy látom javitja,ha hirtelen fordulok akkor nem röccen meg amugy mintha mindenütt több fpst kapnék...CoD4-ben biztos,söt ott még a 4XAA-t is rá tudom rakni 1280X1024-ben akkor is 40fps fölött marad 1024X768 minden maxon pedig 60-150....teszteljétek...
-
TTomax
félisten
válasz
Motion_Blur #11322 üzenetére
ja 06 hotfix?szerintem mindenki a crysis hotfixre gondolt
-
TTomax
félisten
válasz
Kelvin #11243 üzenetére
hát én azért ebben nem vagyok olyan biztos ,hogy a Q6600-al alapon ugyanugy hasit egy játék mint az én procimon 2,4en
az intel nem is adott volna el csak e2180ast,én éppen most teszteltem egy napot egy Q6600-al...az ugy megy alapon mint az enyém rongyá rángatva..pedid 3DMark-ba csak a proci miatt kapok több pontszámot kb,de a játékok mégsem ezt mutatják....amivel teszteltem CoH,CoD4,WiC,Crysis...teszt ide cache oda,nem csak a kártyát kell "kihajtani" hanem a játékot is...
-
TTomax
félisten
válasz
Motion_Blur #11241 üzenetére
GPU sok lesz 770-en 7.12vel,max 765 a memok meg 1098at tudnak kb.Nincs nagy szorás...
-
TTomax
félisten
válasz
Motion_Blur #11238 üzenetére
én viccesen be akartam irni,hogy kerüld el,csak az a baj hogy ez nem vicc...nem tudok érdemben nyilatkozni....
-
TTomax
félisten
Nem tud véletlen valaki olyan pencil modot ahova nem kell forrasztgatni?
-
-
TTomax
félisten
Tessek az [uj] eredmenyunk,gyorsan bedobtuk csak unoktesom X38as gepebe
-
TTomax
félisten
most viszem fel unokatesomhoz a 3850em egy X38as lapban Q6600 mellé... szeretnénk 14 fölé menni
-
TTomax
félisten
válasz
Bali27 #11142 üzenetére
Honann sikerült ezt a konkluziot levonni????Az egészet arra alapozod,hogy relativ nem kapsz több pontot a Shaderekre 3D06-ban?
Szerintem ez igy egy nagy marhaság,de ez csak az én relativ véleményem,ráadásul sok embernek ennél joval gyengébb processzora van ami kb 3.0GHz felett tudja azt a számitási teljesitményt amit a tiéd alapon....huzzátok csak nyugodtan 3GHz fölé,mert ha ki is van hajtva a kari attol még a játékhoz kell....
-
TTomax
félisten
válasz
Motion_Blur #11106 üzenetére
nade azért a te procid sem E2180
-
TTomax
félisten
válasz
Motion_Blur #11103 üzenetére
Gyorsan fel is rántottam a procim 10X360ra
had szoljon
-
TTomax
félisten
válasz
Motion_Blur #11098 üzenetére
980-at nem fog menni csak ha tudsz adnia GPU-nak feszt,a 11ezer meg nagyon necces nekem elhiheted mert én is megléptem a listán a 10900-at
Ja most látom én vagyok az a "gyerek" -
TTomax
félisten
Most néztem a Condemnedet meg a CoD4-et a rögtön kisimult hibátlanra ahogy levettem az FSAA-at,az Aniso rajta maradhat szinte mindig.Szerintem ez driver gond ami idövel ki lesz javitva.Bizony ugy van ahogy mondod játékonként változik,engem mondjuk nem zavar mert némi kompromisszummal elmegy,ezt akkor is tudtam amikor kifizettem hogy a pakliban lesz mert ez a középkategoria ami komromisszummentes az 3X ennyibe kerül
-
TTomax
félisten
arra lettem figyelmes,hogy inkább a felbontást kell emelni de a 4XAA-t nem szabad bekapcsolni mert akkor még 600X800-on is képes laggolni keményem...simán megy az 1280X1024 de szüröket nem szabad használni általában,és akkor nagyon jol fut a kártya...
-
TTomax
félisten
válasz
bajusz15 #11030 üzenetére
mielött még jön a kérdés
start menü/vezérlöpult/hálozat beállitása varázslo/tovább/tovább/igen ezen a gépen a megosztott kapcsolatot itt is tovább/leirás-név amit akarsz csak a két gép más legyen tovább/munkacsoport neve hagyd benn az MSHOME-t mindkét gépnél (fontos) tovább/fájl és nyomtatomegosztás engedélyezése tovább/tovább/bejezem a varázslot tovább/ befejezés....
Ja igen és lehetöleg ne ugyanazt a serialt használjátok...
Elnézést a topictol... -
TTomax
félisten
nekem a firefly 55-röl indul aztán 33 az alja amikor nagyon magasan fogocskáznak....érdekes...ezt a laggolást én is észrevettem a karinál.Timeshiftbe pl nincs ilyen.Ahol eddig láttam az néha nagyon ritkán CoD4,UT3-nál elég rendesen,Crysisnél csak highon,a legujabb F.E.A.R-nál 1280x1024en meg minden sarkon ahogy befordulok nagyon zavaro tud lenni
toljára ilyenem akkor volt amikor egy 478as 3,2-es Prescott gépem volt és nem tudta kihajtani az 1650Promat...vagyis igy akadozva ment,nade azért egy E2180 3,2-re huzva tán csak nem procilimetes....
-
TTomax
félisten
válasz
cowboy_bebop #10743 üzenetére
1.a létjogosultság relativ ,föleg ha nincs CF-es lapod....
2.biztos vagy te benne hogy veri a GTX-et???mikor,hol miben???Van ahol még kettö is lassabb mint egy jelen driverekkel...
3.max terhelés nélkül eszik kevesebbet,terhelve alig alig.... -
TTomax
félisten
Na megrángattam mindent,de ugy érzem van még a VGA-ban....
[3D06] -
TTomax
félisten
válasz
djadji #10572 üzenetére
Én tudom mi a gondod,vagyis mi történhetett.Éppen most botlottam bele magam is.Nem szabályosan álitottad le a firefoxot.Ilyenkor feldob egy ablakot,hogy folytatod-e a böngészést vagy uj munkamenetet nyitsz,na e miatt a felbukkano ablak miatt jelez hibaüzenettet a 3dmark.Nyisd ki elötte böngészöd mielött az online gombra nyomsz és akkor menni fog...
-
TTomax
félisten
GRAW2-ben csak nekem nem lehet maxra tenni a texturaminöséget???
-
TTomax
félisten
X2-es mikorra várhato?
-
TTomax
félisten
válasz
djadji #10572 üzenetére
Pont ez az hogy firefoxxal megy nekem is... de valami nem engedi meg a proginak hogy a netre csatlakozzon esetleg tözfalad van-e? /halkan mondom csak,hogy egy serial minden problémádat megoldaná,mert akkor nem akar a netre csatizni közvetlen kiirja az eredményt,tippet had ne adjak hogy honnan szerezhetö be/
-
TTomax
félisten
Condemned - Criminal Origins 1024X768 minden maxon 4AA 16xFSAA 60-140fps sima reccenés nélküli....
-
TTomax
félisten
válasz
honda23 #10548 üzenetére
bizony hogy mennyire prociéhes...bizony....szerintem még nekem sincs kihajtva a 3150-re huzott E2180-al mert kulföldi forumokon azt látom pl 3D06-ban egy E6850-el 5000pont felett SM 2.0/3.0-át csinál a kártya nálam meg alig több mint 4000et ez hatalmas difi.Bár én is érzem a dolgot ha 3,4GHz-re huzom a CPU-t sokkal "simábban" mennek a játékok,alig várom hogy egy Penrynre tudjak váltani akkor meglépek egy CF-et is rögtön...
Ui:Tudom nem 3DM-al játszunk,nehogy valaki leirja... -
TTomax
félisten
Nálam pl a Crysis textura szétesett addig melegedett alapon... a rivás álligatás valahogy nem akart menni, fixen maradt stabil 60%-on viszont igy nem tudtam stabilon huzogatni,most 750/1050-en tudom használni mert átraktam a régi 1650Promrol a VF900-ast csak ugye vennem kellett uj memoriatüskéket.Amiota Zalman hüti nem láttam 50foknál melgebben...és én ugy láttam hogy jo rá a VF700-as is,igaz annak csak 2 csavaros a felfogatása de szerintem nem gond se az sem a furatméret.A gyári hátso fémkeretet érdemes visszatenni sokat merevit a kártyán,meg még mielött szétszeded egy apro info.Valoszinu el kell fürészelned a gyári hütöt,mert nem fogod tudni máshogy a MOSFET-et hüteni,csak ha levágod a hátso részt.Ugy körbe van kondizva hogy nem nagyon tudsz rárrakni csak max memoriabordákat amik hatásfoka kivánnivalot hagy maga után.Ugye 3870-nél nem kell fürészelni mert 2db-bol van a hütölap.
-
TTomax
félisten
Akkor másképpen fogalmazok,a mostani lapomban 60% jobban megy minden...nem a Dmark...Pesze nekem csak 10es steppingen 2670-et ment max a procim benne... az is kevés volt mint a 4xes PCIE...kevés ott minden egy 3850hez ,egy X1950et aláirom hogy ki tudsz hajtani de egy HD-t nem....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest