- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bali27
addikt
Sziasztok.. Csak azért irok ide mert a The all seeing eye nak 2005 be kifujt a topicja..
Gondolom van pár Gamer itt is..
Egyszerüen amikor elinditom az installt nem megy fel(Nem tölti le amit kell, Kiválasztom hogy Europe, és utánna kampó), csak kirja hogy késöbb próbálkozzak. Már 2 napja van az a késöbb és nem megy fel.. Megszünt, vagy nem tudjátok hogy mi lehet vele? -
Bali27
addikt
Ok.. felrakom a 8.4 et.. azt ajánlja az ati oldala..
-
Bali27
addikt
Sziasztok.. Most rakom ujra barátom gépét. X800as van benne..Szerintetetk melyik drivert rakjam fel hozzá?
-
Bali27
addikt
válasz
TomBoy1986 #25922 üzenetére
vau az szép.. Kár hogy nagyon nem izgat a vantage.. AKkor nekem totál fölösleges..
Majd a 8.5 röl megnézem mit irtok.. Most jól müxika 8.4 is.. AMig lehet hagyom ezt fent.. -
Bali27
addikt
válasz
TomBoy1986 #25918 üzenetére
No ez elkerülte a figyelmem.. Van hotfix? És mit javit a hotfix? Én a HIS oldalárolleszedtem a 8.4 et de tökéletesen meg vagyok vele elégedve..
-
Bali27
addikt
válasz
Beowulf_78 #25916 üzenetére
Ja,.. Lehet..
Még szarab valoszinü mint a 8.4 és 8.3 összeadva.. Viccc volt.. Foggalmam sincs h milyen lesz, de remélem hogy nem az eddigi hagyományokat fogják követni.. -
Bali27
addikt
Nem baj
Kihajtás ide vagy oda nemsoká jönnie kell a 8.5 ös CSODAdrivernek
Amikor bejött a 3870 és 50, mindenki (én is) a csodadrivert vártuk..
De mint kiderült a 7.12 és 8.2 a csodadriver -
Bali27
addikt
válasz
foreveryoung #25881 üzenetére
Nem akarom az ördögöt a falra festeni de nem lehet hogy selejtet kaptál? Igaz semmit nem értek hozzá de az hogy se venti fordulat se sebeség állitás se semmi.. fura nekem.
Nem tudom van e tapasztalat de ha ráraksz sima 3870 es biost?? tudom nem teszed meg , én se tenném, de ha pl egy HIS ICEQ re ráraksz egy Sima 3870 es HIS biost? AKkor elvileg ugyan az lesz mint egy sima 3870.. Azzal meg azt csinálok amit akarok.. Tökéletesen müxik. -
Bali27
addikt
Amugy a 3870 iceq3 egy agyon huzott referenciakari jobb hűtéssel, vagy még ezen felül is lehet jócskán rá huzni? Remélem nem nagyon kretén kérdés.. csak érdekelne...
-
Bali27
addikt
válasz
katt777 #25861 üzenetére
Hát ja.. A DX9már ugy tudjuk h nagyábol ki an használva.. Da a DX10 és utódjai még csak most bontogatják a szárnyaikat.. Bár DX 10 ide vagy oda baszott szép az Assassian creed. íDx9 be se kutya de 10 be mikor befogom az áldozatot vagy akivel beszélni kell és ráközelit .. Szóval nem semmi. Valoszinü Nvidiáéknak is a DX10es karit csak kényszerböl adták ki, hogy ne mondhassák rájuk h lemaradtak az Atitól.. De ahogy nézem mind driver szinten, mind fejlesztés terén szarnak az egészbe.. Inkább ők a játékgyártókba nyomják a pénzt....Legalább is laikusként igy első ránézésre, meg amit a drivereikröl olvasok..
-
Bali27
addikt
válasz
foreveryoung #25859 üzenetére
Hát igen... De ez nem olyan fps.Itt az ész meg az összjáték a fontos, nem a hentelés... És nem is kell kilométeres távolságbol kilöni a másik stzemét 0.0001 mp alatt
Ja nuku célkereszt stb..Teljesen a realisztikusságra helyezték a hangsulyt.. MIntha ott lennél teljesen olyan. Nincs 0.001 mp es tárcsere stb.. ÉS már nem csak a steamen lehet megrendelni hanem van dobozos verzsön, ráadásul annyiba kerül hogy ha kocsival leugrasz a közértbe az is többe kerül már
-
Bali27
addikt
válasz
katt777 #25853 üzenetére
Állitolag a VANTGE hez még aktuális hardver meg se jelent a piacon.. A Vantage abszolut de nem érdekel.. Le se töltöttem, meg még nem is láttam.. Sztem a mai játékokhoz böven megfelelö hozzávetőleges információt nyujt a a 3Dmark 06..
PErsze tudom h sok csalás van benne, meg minden, de amit olvastam a vAntageröl el is vette a kedvem tőle.. Föleg hogy az egyik leirásba azt olvatam h finoman utal rá a vantage hogy amit most vettünk vga-t, sőt amit most fogunk venni már dobhatjuk is ki kb...
ÉS én berágtam rá mert most vettem vgat.:)))
-
Bali27
addikt
válasz
rumkola #25854 üzenetére
Nem éppen a fal mellé..
3.2re van huzva a C2Dm, a vga 3870 alapon..
Kint a városban, meg a mezön stb. 40- és kb 150 fps között mozog.. Bent a sikátorokba, meg a szobákba, zárt térbe 270 fps is volt, persze nem tartósan determészetesen, de ilyen 200 körül van arrafelé.. DX akkor ezek szerint 10.1 bePatchet majd hülye leszek felrakni.. No meg az UBISOFT az NV sugallatára vaslszeg irta hogy igy csunyább ak a fények meg ugy csunyábak patch nélkül ATI-n.. Megnézdtem DX9 be, 10 be antialisoing nélkül, és minden highon.. DX 10 bea highon bizton llithatom hogy gyönyörü és nem lett semmivel se roszabb.. Söt
Forecvveryoung.. nézd meg ennek a tgrailerét.. Sztem lehidalsz.. igaz nem repülös, de 2. vhs.. ÉS a trailéer stb a játlékbol van.. Ha ez ne m jó akkor nem tudom mi a jó...
[link] -
Bali27
addikt
válasz
katt777 #25849 üzenetére
2 napig nem voltam pont
Nem valószinű.. Föleg ha az Ubit az NV támogatja 2 millio dollárral.
Nem értem ennyire gagyi az NV? Nuku 10.1.. Vagy ő már a köv DX re gyur, mert ugy se lesz 10.1 böl semmi se?
Én a max270 fps el az Assassin Creed alatt meg vagyok elégedveNem tudom a 8800GT alatt mennyi lehe akkor.. Sok hozzászólást olvastam más fórumokon is hogy az Ati drivere nem viszi ez meg azt a játékot.. Hát nekem friss winre felraktam 1 drivert., és mindent visz az emlitettek közül.. Még bugot se találtam sehol se.. De lehet csal én vagyokl ilyen szerencsés..
-
Bali27
addikt
Ezt mindenki olvassa el.. Tanunságos.. Ezek után a görény Nvidia termékeit akkor se venném ha ök lennének egyedül a piacon..
ÍZELÍTŐ... : Teljes cikk: http://hardwired.hu/forum/forum.phtml?area=comment&id=23539Assassins Creed: DX10.1 botrány
Az Ubisoft Montreal stúdió kivette azt a DX10.1 kódrészt a játékból,(de csak a legujabb patchel) mellyel az ATI Radeon HD 3000 kártyák egyetlen passban renderelhették az Anti Aliasinget, jelentősen gyorsabban, mint a DX10.1-et nem támogató NVIDIA chipek tették. Többnyire az NVIDIA kártyákon - ezen felül - komoly stabilitási problémák jelentkeztek, úgymint szélesképernyőre skálázás, kamera loopok és fagyások.
Az Ubisoft felfigyelt ezen problémákra........(PROBLÉMAMert az NV alá tett..
Ubisoft:
"Mivel a programkód jelenlegi állapota miatt teljesen át kell dolgoznunk a DX10.1 részt, ezért inkább kivettük a DX10.1 támogatást."Ubisoft:
"A DX10.1-et támogató (ATI) videokártyákon a vásárlók által jelenleg tapasztalt sebességnövekedés azért van, mert az általunk alkalmazott módszer kihagy egy költséges render pass-t a post-effektezés során."Talán meg is ennénk ezt a maszlagot, ha az ATI Developer Relations csapata nem nyilatkozta volna a következőket - jogosan büszkén - az Assassins Creed megjelenésekor:
ATI:
"Az Ubisoft élenjár az új video technológia kihasználásában legújabb játékának elkészítésével. Az Assassins Creed esetében mérnöki részlegünk szorosan együtt dolgozott a játékfejlesztőkkel és találtunk egy olyan kód-területet, amelyet gyorsabban tudunk végrehajtani DirectX 10.1 segítségével az ATI Radeon HD 3000 szérián."Lássuk csak: Megjelent az Assassins Creed. Gyorsabban és stabilabban futott ATI hardveren, mert olyan kódot támogatott, amit az NVIDIA és az INTEL nem. Ezt követően a játék fejlesztője kiad egy patchet, amely megszünteti ezt az előnyt.
-
Bali27
addikt
Ja ha a 3870 em 82 fokos alap hütövel játék alatt az még elfogadható? Mert most 40% on van a gpu hütö és igy 82 fok
Mármint egészséges e még, vagy állitsak a ventiszabályzáson ?
-
Bali27
addikt
válasz
katt777 #25551 üzenetére
Hát ja.. detegnap valamiért szarakodott a fraps.. Ma meg elinditottam és jó lett.. Oedig huzva is van a proci.. AMugy most böven jó a 6750 es proci.. Amikor majd leváltják a 775 ös alaplapot, akkor majd a lehetö legdurvább akkor már joval olcsóbb 4 magos procit megveszem bele, meg egy vagy sima Vga-t, vagy egy másik 3870 vagy x2.. Majd figyelem a teszteléseiteket hogy mit lesz anno majd érdems belerakni.. De ez az Assassian's Creed nagyon ütös lett.. És még nincs is patch hozzá, de ahogy eddig látom nem is nagyon kell..
-
Bali27
addikt
Huhh.. Katt igazad volt.. Tényleg az ASSASSIN'S CREED cpu limitált..
Felhuztam a 6750C2D met 3600ra..
No eddig tök gyornak tünt a betöltés meg minden.. Hát most mint az örült.. Villámgyorsan csapkodja.. Fraps meg tökéletesen müködik( tegnap foggalmam sincs hogy miért szarozott velem) a HIS 3870em alapon van a proci 3.6 on.. belsö nézetbe 200fps fölött van stabilan, amikor kint vagyok az utcán stb, akkor iylen 40 és 110 fps között mozog de sztem az átlag iylen 70 körül lehet, bent a aplotába iylen 160 fps
Hát nem gyengeJa DX10 és 1280x1024 minden maxon....
Tegnap kicsit el voltam keseredve..most meg totál feldobódtam.. -
Bali27
addikt
Mondjuk nem akarom hülyébbnek feltünntetni magam mint ami vagyok, de az OSD panel az ami kiirja az fps értékeket.. No ASSassianba ez volt olyan h az egyik fekete hátterü volt, a másik meg rendesen beleolvadt a képbe, azaz nem volt háttere.. D e mind1 tojopk rá.. Frapsot kikpcsolva tökéletesen megy... Az a lényeg..
-
Bali27
addikt
válasz
TTomax #25492 üzenetére
Eddig is olvasgattam h OSD panel de tojtam rá h mi az...
Mondjuk a frapsba konkrétan a játékon van kint az fps mutató.. Na mind1..
Rivába meg nem is tudtam hogy van..3.6 on már nem a legfaszább a stabilitásom vista alatt.. Xpn gond nélkül ment, a Vista annyira már nem szereti.. MOndjuk sebességre most alapon, azaz2.66 al is nagyon gyors.. A betöltéstöl kezdve a játékig minden.. -
Bali27
addikt
válasz
katt777 #25480 üzenetére
Jómultkorába beszéltünke rröl, báűr azóta már jobban bejáratott a 3870
Nekem 6750es C2D van 4 giga rammal, meg x38 as alaplap..
A 2.66 os proci kihjatja a 3870 et, vagy huzzak még rajta ha játszok???Ja a Fraps az összes sarokba berakja az fps értéket, de a 4 ből csak 1 nél müködik, a többinél meg áll.. Ott marad akkor is jha kikapcsolaom, a frapsot
-
Bali27
addikt
válasz
FeRRaR1 #25466 üzenetére
Aszem dx9 alatt 36 volt folyamatosan.. És az a poén hogy FRAPS alatt picit darabos volt vag hoyg is mondjam.. Alig láthatóan szaggatott.. MIkor kikapcsoltam a frapsot 1280on minden maxon száguldott.... Lehet h a frapsnak van valami a 64 bites vista alatt?(legujabb fraps)
-
Bali27
addikt
Sziasztok.. Assassins Creed et valaki futtatta már? Nekem vista alatt dx 10 be gyors meg minden de 28 fps fölé nem akar menni.. Ez a gamába hiba vagy a 3870 lepkefing hozzá?
Ja ha a grafikát fullró leveszem totál alapra, lebutitom akkor is max 28 fps..
A,mugy gyönyörü a gama.. Ja és CF et kihasználja? Jo lenne tudni.. -
Bali27
addikt
válasz
Wishmaster81 #25378 üzenetére
a teljesitmény a lényeg
-
Bali27
addikt
Utánannéztem.. A HDMI (High Definition Multimedia Interface) kiagyalói ezt a két összeköttetést túl soknak találták és megalkották ezt az új összekapcsolási szabványt, mely az ismert legjobb minőségű digitális képinformációt és a szintén digitális hangot mindenféle további felesleges csatlakoztatás nélkül egy kábelen továbbítja.
Nem si hülyeség.. Csak hogy tudom én ezt kiaknázni? A gépet szoktam összekötni a tv vel... -
-
Bali27
addikt
válasz
katt777 #25353 üzenetére
Senki se mondta, csak totál ugy jött le hogy only asus és csak 60 ezertöl a csil-lagos égig ben müködik a CF rendesen.. Olvastam az eddigi ti fórumot, és igazábol az hogy cfbe max 70% os gyorsulást érhet el az ember, és nem minden játéknál elsomorit...
Szerinted van rá reális esély hogy az Ati megoldja h böviti a kihasználandó játékok körét, + ne 70 hanem legalább 100% os legyen a gyorsulás ha már .....Vagy szándékosan hanyagolják ezt a techionlógiát, hoyg inkább az egy nyákon levö bivalyerös kártyákat vegyék az emberek??? -
Bali27
addikt
No meg tesztben valahol anno láttam iylen giga alaplapba cf teszteket is. Pont azért választottam ezt mert a nagytudásu asusod semmivel sem nyujtott többet. Persze olyan gamákba tesztelték amikbe a cf ment, mert tudom h nem minden gama viszi..
-
Bali27
addikt
válasz
katt777 #25350 üzenetére
Mert? 60-80K nak kell lennie és asusnak hogy cf ed legyen normális? Ugy tudom az x48 szinte semmiben sem különbözik az x38 tól.. Legalább is amit egy mezei user kihasználna..És mindekttöben ugyamn iolyan a PCIe támopgatás.. 2x16 os-.- És mondottam nekem nem asusom van hanem Gigabyte. Asusokkal eleget szivtam már..Giga megváltás.. legalább is fél éve van majdnem meg de tökéletesen jó..
-
Bali27
addikt
válasz
gombcomp #25348 üzenetére
Huhh.. nehari de látom te tényleg hozzám képest nagy tudásu vagy, de ez nekem kinai..
Minek south bridge meghajtó? az intel driverembe gondolom benne van. Steam az van felinstallálva, meg a hiba detektáló sem világos.. Minek a hibáját detektálja??
De a driver része az nem változik az Ati.comról leszedetthez képest? (sebesség, beálitási dolgok stb)
Válaszod előre is köszönöm!! -
Bali27
addikt
válasz
katt777 #25340 üzenetére
No.. Mivel HIS 3870em van, most látom hogy a HIS oldalra kirakták a 8.4 es drivert-.- De 154mb.. MI a fene lehet benne hogy ekkora am érete? Valakinek valami ötlete?[link]
ATI Catalyst: 8.4 (ref. no: 0804)
Package Version :
1. VISTA Driver Verison: Vista_8.476-080328a-061010C-ATI with WHQL
2. XP Driver Verison: XP_8.476-080328a-061006C-ATI with WHQL -
Bali27
addikt
válasz
katt777 #25338 üzenetére
" (csak bizonyos lapokban működik, azokban sem egyformán, és egyikben sem 100% hatásfokkal, játékok 70%-ában meg sehogy)"
Melyik az az alaplap amelyikben müxik? Mert én direkt emiatt(még nem tudtam h fos a CF, bár még remélem lehet jó lesz mire oda kerül a sor) vettem Gigabyte x38ds5 ös lapot.. 2x 16 PCIe busz van stb..
-
Bali27
addikt
válasz
katt777 #25335 üzenetére
Akkor marad a ref driver +CCC.. Amúgy is az a legtisztább megoldás..
HAveromnak az 1950pronál már vagy 2 éve ugyan az a driver van fent. Igaz sok uj gamával nem játszik, de minden renben van nála.. Sztem ez a 8.4 nekem is marad jópár hónapig.. Megy minden rendesen. Csak Red ORchestrával játszok, meg most töltöm az Asassian Creedet. -
Bali27
addikt
Sziasztok. Az lenne a kérdésem hogy mivel látom hogy sokan CCC helyett ATT ot használtok, hogy mi az előnye az ATT nak a CCCvel szemben?
Nekem a CCC is tökéletesen megy legalább is első ránézésre... -
Bali27
addikt
Egyre kevesebb pontot kapok 3dmark06 alatt .. Eddig alapon 10400 körül volt anno a 7.12 es stb driverekkel.. MOst a 8.4 el 10189 pont.. Játékokban van teljesitmény javulás, vagy ez alapetően gyengébben sikerült driver?
-
Bali27
addikt
válasz
katt777 #25093 üzenetére
Nem vagyok teljesitmény mániás.. Csak sokat olvastam tavaly a 3870röl ugy istenitették mintha valami m világmegváltó kari jönne.. No közrejátszott ha teljes gépem októberbe sikerült nagyon jó áron eladni.. Nem terveztem az eladását, de egy ismerösnek pont kellett, és jó áron eladtam neki.. Magyarul tavaly év végén szó se volt X2 röl.. Ha lett volna akkr vártam volna még de nem volt.. Uh 3 hónap gép nélkül megviseli az embert
Legalább is engem.. Nem tudom téged hogy érintene nha csak melobol tudnál öfölemmnni a netre hogy megnézd h mit irnak a 3870 röl.. Szal Decemberbe megvtttem az uj gépet, januárra meg az uj vgat.. És még akkor se volt az X2 nek se hire se hamva,,
Szóval ez nem öntudat kérdése szerintem..
-
Bali27
addikt
Na kijött a Rivatuner 2.09..
Kiváncsi leszek rá -
-
Bali27
addikt
Ok.. Alapbol a telitettség le volt huzva.. :ááááá-D Ezt a kibaszást
-
Bali27
addikt
Sziasztok!
Barátnömmel filmet akartam nézni, és tegnap volt ujrarakva a gépem.. Ma raktam fel a 8.4 es drivert.. Kinyomtam a TVre és akár mit csinálok fekete - fehér a kép.. A driver a rossz vagy mi lehet a gond? Még sose csinált iylet ati driver.. Annak ideén Nvidia driver csinált de Ati még soha.. -
Bali27
addikt
válasz
TTomax #24283 üzenetére
Akkor most mit használsz? Se att se CCC.. Sima alap driver, és a játékban meg beconfigolod?
Ugy emlékszem hogy ha nekem csak a sima ati driver van egymagában fent, akkor 1024x768 a legmagasabb elbontás, 1280 helyett.. Az mitől lehet?
Azaz Vistában driver nélkül megy az 1280, ha felrakom csak a drivert akkor max 1024Ja és a monitort hogyan nyomod ki TV re meg iylenek?
-
Bali27
addikt
Nooo heee... Hó kétik mán a csódadrájvőr...???
-
Bali27
addikt
válasz
Calibos #23472 üzenetére
Nekem His van.. AZ égvilágon semmi baj nincs vele..
Bár ahog láttam a Sapphirehoz nagyobb a bios támogatás.. De a referencia karik általában ugyan oylanok.. Legalább is ugy tudom, és ugyan olyannak kéne lennie, bárki gyártotta. Az INNO igazán bejöhetne az ati Piacra... Még lejebb nyomná az árakat..
Haveromnak 7600gt böl a 4. INNO lett "jó"...Első 3 elszált... Első magától, 2. ment, csak amikor pár mhzet huzott rajta(nem sokat) no az akkor szált el a harmadik meg már nemtom.. De kell iylen is..
-
Bali27
addikt
Sziasztok.. Az érdekelne hogy ha CCCben Extendedre állitom, azaz kiterjesztem a monitort pl a TVre, vagy egy másik monitorra, és ugy szeretné,m használni a továbbiakban, akkor az valamiféle + gpu, cpu stb használattal jár-e a procim vagy vgam számára??-
-
Bali27
addikt
Kiváncsi leszekl mad a 8.4 re... megüti -e a 8.2 szintjét?
Hát még a 8.4 fix .. -
Bali27
addikt
.
-
Bali27
addikt
Sziasztok.. Észrevettem hogy a gyorsinditásban ez a file benne van, Start ccc néven
LIStart.exe" Ez mindenképpen kell a ccc futtatásához, meg h rendbe leygen minden, vagy esetleg ki lehet venni???
-
Bali27
addikt
Egyik haverom sugallatára vettem ujra atit..(HIS 3870-t).. A karival semmi gondom, de( a Hasonló árszegmensben lévő Gef8800Gt +30% játékteljesitményével, és a mostani dolog hogy az ati nem tud drivert csinálni) vegyesek az érzelmeim, ezek miatt.. MOndjuk vigasztaló picit hogy nemsoká potom pénzért tudok még 1 3870t venni a CFhez ha már ez kevés lesz... De mi van amikor már dupla CF kell? SZerintetek meddig elég még a sima 3870, vagy a CF ereje, ezzel a mostani rohamos "fejlödéssel"???a fejlödésre azért tettem idézöjelet, mert igaz nem vagyok programozó, távolról sem, de ugy hallottam hogy egy 1 megás játékot is meg tudnak ug yirni hogy kiakassza a gépem, meg a nagy méretü játékokat is ha akarnák meg tudnák csinálni mondjuk 6600GT re hogy jólv fusson..
-
Bali27
addikt
Sziasztok..
Feltettem a Hydravisiont, és rákapcsoltam még 1 monitort a gépermre.. NEm sikerült megoldani hogy egyszerre 2 külön asztalon, vagy átváltással akármi.. tudjak dolgozni...
Csak Clone és Extended azaz kiterjesztett lehetőség volt, és egyikben sem müködött a 2 asztalos megoldás -
Bali27
addikt
Ok.. Basicban már megy.. igaz valami hibaüzenettel elszáll
8.3
Amugy a Hydravsiionhoz minden képpen kell a CCC? MErt a Hydra knyvtárbol manuálisan is el tudtam inditani.. Mert most egyre jobban kezd formálódni hogy mit faogok használni.. Eddig NV-m volt.. Ott iylen választási lehetőségekröl nem tudtam.
MOst ati mondjuk 8.2, Att + remélem Hydra,.. MIvel lehet tudok szerezni még 1 monitort.. -
Bali27
addikt
Felraktam a 8.3 as drivert, a ccc-t a Hydravisiont, ls az Xcodot..
A hydravsiion az csak 1 asztal és virtuális asztal kezelő kütyü?
Az xcodehoz meg se parancsikont se semmit nem találok.. -
Bali27
addikt
válasz
katt777 #20404 üzenetére
Fent van a vista manager.. Jó pár dolgot beálittottam de oylan ahtalams gyorsulást enm ptapasztaltam.. service manager automatizált részén is elég sok minden t letiltattam, meg a sima beálitásoknál is.. a link amit adtál még mindig a 8.3 ast hozza be.. llegalább is nekem..
-
Bali27
addikt
Van egy hülye kérdésem.. Azaz 3..
1/Az ati try toolst felraktam, a 3870 es reg fiket elinditottam.. Mikor restartoltam hiányzott az ATT nak egy dll.. és ujra kelett rakni.. Ez lehetséges?
2/ akor a 7.12 es vagy a 8.2 es drivert ajáljátok?
3/ elfelejtettem későn van -
Bali27
addikt
válasz
katt777 #20390 üzenetére
Értem.. Amugy most találkozok először az ATT al.. És tetszik.: Szimpatikusabb mint a CCC... A ventilátor szabályozás müködik benne? Vagy arra Rivát használjak inkább? No megyek a Tweakfrceval nyomok egy 3d MArkot.. Kiváncsi vagyok..
Ja az oldaladon lévő ATT 3870 profil a sima nem CF eshez való? És kb mennyivel lesz optimalizáltabb ha azt használom.. Gondolom nem véletlenül csináltad... -
Bali27
addikt
válasz
katt777 #20383 üzenetére
No.. Sikerült máshogy... XDN TWEAKER be van egy menü amibe kiakapcsolja amit ki kell. De felraktam az ati try toolst, és valami LOW level drivert irt ki.. Inditom a lowlevel driver ikont, és ott tudtam egy uninstallt, majd egy installt csinálni de a startra sehogy se megy rá...
-
Bali27
addikt
A szolgáltatásokban esetleg a szoftverlicenszelést kell letiltani?
-
Bali27
addikt
Azt hogyan lehet elérni hogy Vista alatt nem aláírt drivert telepíteni? Install közbe kiirja hogy nincs aláirva.. És telepitem vagy sem.. Rámegyej hogy telepitem, fel is rakja, erre az alap vistás driver fogad a restart után..Tweakforce drivert raknám....
-
Bali27
addikt
Már csak egy 8.3 javítás kell és minden rendbe,.,
-
Bali27
addikt
Ejj ha.. Gyorsak voltak.. Kijött a Rivatuner 2.08.. [link]
az egyik nagy lényeg..What's new:
Updated databases for Detonator and ForceWare drivers. Added database for ForceWare 169.44. Added Catalyst 8.3 drivers detection -
Bali27
addikt
látom a Hydravisionos kérdéssel még nem igazán foglalkoztatok
-
Bali27
addikt
Szaisztok.. Valakinek van tapasztalata a Hydravisionnal kapcsolatba? Az érdekelne konkrétan hog ya 2 monitoros megoldáűs müködik -e? Föleg munkára kéne, de játékban sem lenne utolsó ha pl egyuik monitor az asztalon lenne kint, vagy egy másik játéknézetbe, a másik meg a játékba bent.. Vagy melóünáűl egyik asztal Indesigne, a másik meg Photoshop..
-
Bali27
addikt
Látom van újra Hydravision Vista alá..
Eről mit kel tudni? Pl ha van 2monitorom akkor játék alatt egyszerre 2 nézetem lehet, vagy munkánál pl Photoshop és indesign egyszerre megnytva stb?? vagy játékban külön támogatás kell neki? -
Bali27
addikt
Ez a HIS vagy nagyon jó cég vagy nagyon rossz.. Egyszerüen nem tudom az oldalukrol letölteni a drivert.. max 2.9 k val jön a cucc... Vagy enyire gagyi aserver vagy ennyire sokan töltenek róla
-
Bali27
addikt
HIS vgam van. Ha a 8.1 javitott kiadását felteszem, csak a HIS oldalárol letöltöttet, akkor érek vele valamit, vagy tökmind1 melyik van fent?
-
Bali27
addikt
Decemberbe teszteltem a 7.12es driverel, XP alatt..3Dmark 06
Processzorom: C2D 6750 ( 3.2 MHZ)
VGA: HIS 3870 alap orajelen
Memória 4GB Geil ultra 960MHz -en
3Dmark pont: 10948, SM2:4577 SM3: 5083 Cpu:2836Most 8.3 assal Vista alatt, legujabb directx9 el..
Processzorom: C2D 6750 ( 3.2 MHZ)
VGA: HIS 3870 alap orajelen
Memória 4GB Geil ultra 960MHz -en
3Dmark pont: 10660, SM2:4560 SM3: 4961 Cpu:2680XP alatt150 pontal töbet kapott a processzor..
-
Bali27
addikt
Mi a különbség a DirectX Software Development Kit és a DirectX End-User Redistributable 9.0c között?
-
Bali27
addikt
Kijött a DirectX End-User Redistributable 9.0c - March 2008 innen tölthető pl [link]
Vélemény? -
Bali27
addikt
Nekem a Riva 2.07 megy tökéletesen.. Igaz csont uj vistára telepitettem... 8.3as Catalyst van fent..(Ja 3dmark 06 ban kb 200 pontal kapok kevesebet..) Ahogy olvastam a hozzászólásokat akkor most Atiék a Crysisre feküdtek rá???
-
Bali27
addikt
Ezzel is pont ugyanannyit csinált mint a 8.1 el, és a 8.2 vel 3dmark 06ba..
-
Bali27
addikt
A fő az hogy megjöt a csodadriver
-
Bali27
addikt
No hát ennyit az Atdig tnyleg biztam bennük.. Nem értem... Csak csinálnak valamit és le se tesztelik vagy mi a jó Isten?
-
Bali27
addikt
válasz
bajusz15 #19603 üzenetére
Mondjuk Online játékban nem mind1 az fps szám .. Még a 60 vagy 90 sem..
Amugy nem cak a Crysisben jobb az NV.. Igen.. Égő, de hihetőnek tünt a csodadriveres dolog, hogy még nem optimalizált stb... Bevettem. No meg 58 volt anno a 3870em, de mielött leszólnátok, én november óta vártam rá, és egész decemberbe be volt igérve hogy hoznak.. MIvel nem volt gépem tök mind1 volt már csak legyen.. Januárba kaptam végül is meg a hőn áhított kártyát.. -
Bali27
addikt
Olvastátok a legujabb PHs tesztet?
Januárba amikor vettem a kártyámat, azt hittem h ez a 8800gt kokkurenciája. Meg jöttek a hírek h driverjavítással majd behozza, vagy közel olyan teljesitményt fog elérni.. Jön a csoda driver... Most legutóbi a 8.3 ass csodadriver lesz( pár bug javitással valoszinü ez is)
És most kiderült, nem hogy a 8800gt nek nem konkurenciája de még a 9600gtnek se.. Azért ez elég égő Atiéknak..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- N€T0X|N: SSD cserék
- OLED TV topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Bluetooth hangszórók
- Milyen notebookot vegyek?
- Androidos fejegységek
- További aktív témák...
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest