- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
TTomax
félisten
válasz
katt777 #23550 üzenetére
En irasjeleket irok csak ekezeteket nem,ez volt a legkomolyabb erved
A TE kedvedert nem fogok XP ujrahuzni ,mert mar leirtam hogy angol XP-m van csak NEKED szelektiv felfogasod van, azt ertesz meg amit akarsz
Sok sikert a tovabbi eszosztashoz es a CF meg az AMD fikazasahoz.
Ne is reagald le en se fogom amit irsz...joccakat... -
TTomax
félisten
válasz
katt777 #23519 üzenetére
Nem birom megallni,de a CF-et nem csak arra talatak ki amire te hasznalodTudjuk hogy a GTS milyen szuper meg milyen jo csak hirtelen egybe kell kiadni az arat.Az ATI szerintem azert is epit shader 4.1,meg DX10.1-es tamogatast a kartyaiba hogy azok kesobb alkalmasak legyenek a hibrid CF-re.Te ugy epitesz CF-et hogy rogton 2-t veszel jo aron,van aki meg csak mindig egy kozepkategoriast vesz es mire kijon a valtas addigra az elozo nem er semmit,nem kell fillerekert a PH bazarban elszorni hanem jol rasegit akar egy P35-os lapban az ujabb kartyara (Most az IDLE fogyasztassal ne szorakozzunk). Igy is lehet CF-et epiteni....
-
TTomax
félisten
válasz
birozoli7800 #23421 üzenetére
Annak a lapnak 333FSB-t alapbol tudnia kell, az a lap tudja fogadnia 45nm-es wolfikat azok meg alapon annyin mennek.
-
TTomax
félisten
Kozben egy teszt Medal Of Honor Airbone 1280X1024 minden fullon atlag 60-80 fps de a legkritikusabb helyzetekben is 50fps korul (egyszer lattam 48at eddig). 776/954 atomstabil max 45C kb 1000es venti fordulat mellett. Catalyst 8.3
-
TTomax
félisten
válasz
stevewonder #23224 üzenetére
Nekem annak a lapnak a kistesvere van... felejtsd el a CF-et benne csak akkor CF-ezz ha nem akarod elkotyavetyelni a karid,amugy ne epits a lapra. Vegyel akkor egy , de komolyabb VGA-t (ne ketmagosat) .
-
TTomax
félisten
SOHA tobbet nem telepitek moddolt drivert... egy orat szivtam mire rajottem hogy az MS runtime error a szuper jo kis EXTREME-G driver miatt volt..amit telepitettem a gyari 8.3as Catalyst-et rogton indult a jatek.
Ja igen BFME 1 a kartya nem valt fel 2D-bol,annyira nem terheli -
TTomax
félisten
válasz
katt777 #23082 üzenetére
igen,nagyon jol fogalmaztal
"Egyszerű matematika, hogy ami 60%-kal nagyobb teljesítményt produkál, az reálisan 60%-kal ér többlet."
Az mas kerdes,hogy neked azert 100%felarat kell fizetned,felhozok neked eh=gy nagyon jo peldat...Ott a GX2,mennyivel is veri az X2-t ahol veri? 10,netan 20%-al?Namost akkor nezzuk csak az arat???De nyugodtan hasonlithatod a 9800GTX-hez is...ez sehol nem igaz,hogy "amennyivel erosebb annyival dragabb"... jo lenne de nem igy vanMas:
Igazad van Xtreme-G-nek van 8.3as Catalystre tamaszkodo driveer,most raktam fel,majd referalok. -
TTomax
félisten
válasz
katt777 #23077 üzenetére
"Nem, dupla árért a dupla teljesítmény reális. 60%-os teljesítménynövekedés 60%-kal magasabb árért reális."
Nem sajnos ez nem igy van es ez nem csak a grafikus megjelenitoknel van igy.Nezd meg a processzorpiacot is,vagy barmely hardvert.Ugyanugy az elvarhato teljesitmeny novekedesevel nem egyenesen aranyosan emelkedik az ar.Most nem akarok peldalozni de csak nezz ra egy arlistara,akar egy gyarton belul... 60%tobbletert nem 60%-al magasabb arat fizetsz.Egyebkent ez lenne az optimalis de ez sehol sincs az eletben igy,maskent nem lehetne egy luxusautot annyiert arulni amennyi...plSzerk:
Es akkor meg elmondom hogyan lesz nekem CF-em,most jelenleg nagyon eleg a 3850-em a 15-os monitorhoz,mivel P35-os lapom van igy semmi ertelme megegyet vennem hozza.Meg fogom varni mig kijon a HD4XXX-es szeria abbol rogton ki fogom valasztani a legjobb ar/erteket.Ez a kartya megy a 16X slotba a 3850-et pedig nem lesz szivem alkotyavetyelni igyhat az meg megy a 4X slotba rasegitonek ha csak 20-30%-ot dob akkor meg vagyok elegedve.Persze addigra remelem lemennek a 45nm-es intelek arai mert a kis Pentium ehhez keves lesz... nameg akkor .johet a monitorcsere.... -
TTomax
félisten
válasz
Asmodeus01 #23073 üzenetére
Igen pont most neztem en is,lehet az Sapphire mokolt valamit a 3850-es driverokban.
Illetve az X2-es driver ott van.... -
TTomax
félisten
válasz
katt777 #23060 üzenetére
"Dupla árért nehogy már reális legyen +60%! "
Az pedig nagyon is realis ennyi jar a dupla arert.A teljesitmenyt meg kell fizetni.a 3D06-ra optimalizalva van ,jatekokban nem fog jonni ugyanez a teljesitmeny sosem.
Igen inkabb 1280 minthogy szurok...igen..a latvany nem jobb szurokkel sem 1024-ben sem 1280-ban egy 15colos CRT-n.Nagyobb monitoron biztosan lathatova valik de ahhoz nem egy HD3850 a javallot. -
TTomax
félisten
válasz
Asmodeus01 #23071 üzenetére
az egesz oldalt alakitjak... nezd meg hanyfajta 3850-es meg 3870 lett hirtelen
-
TTomax
félisten
válasz
katt777 #23056 üzenetére
az a 60% az realis lenne csak azt mindenhol tudnia kellene... akkor tenyleg driver..marad az atis bizakodas...majd a 8.4-es Catalyst
Amugy nekem gyanus egy kicsit ,hogy moddolt driverban is a 7.12-re tamaszkodo Omega a legfrissebb,szoval szerintem van valami a 8-as Catalystben ami nem egyszeru
ModWesTM
Nem,nem vagy vele egyedul en is inkabb felrakom 1280X1024-re minthogy szuroket rakjam ra.. a kartyat nem fogja a latvany szebb -
TTomax
félisten
errol van szo...
Hoppa hoppa a kis HD3850 ereje az első 3Dmark Vantage RC1 tesztben -
TTomax
félisten
válasz
TomBoy1986 #23026 üzenetére
nekem a tunning van hotkeyen es ha meghuzom akkor mindig 3D-ben megy en inkabb driverfuggonek erzem...nem tudom mi lehet de van meg a kartyaban eleg sok tartalek
-
TTomax
félisten
válasz
TomBoy1986 #23024 üzenetére
nem tudom,ugy erted amikor atvalt 2D-bol 3D-be?
-
TTomax
félisten
-
TTomax
félisten
azert ez az ATT csak adhat valami feszt mert 30fokrol 2D-ben 45 melegszik a kari idle (790/990)
-
TTomax
félisten
most jatszottam kb egy orat a CoD4-el 790/990-en 1280X1024-ben minden maxon nem megy 50fps ala,es csak nagyon ritkan roccen meg stabil 75%-os fordulatszam mellett 52-53fokig melegszik a VF900al en nagyon elegedett vagyok
-
TTomax
félisten
a memoriat vedd vissza, a GPU-t rakd 776-ra tobb nem fog menni COD4-ben en igy tolom 24/7 es atomstabil,tobb fesz kellene neki mert azert vacakol...
Amugy nekem 810 a teteje de az csak 3tremarkstabil,ami meg erdekes hogy most biosban van igy beallitva de ATT-is pont ide tudom huzni,viszont ha nem az alap bios van fenn akkor kek halal a "jutalmam" ha ATT-al piszkalom
Szerk:Gyanitom ugy van kialakitva a kartya hogy csak vmoddal lehet neki tobb feszt adni,SW-en nem fog tobb menni szerintem....
(es milyen halas 1280X768 a kis tunninger a CoD4)
-
TTomax
félisten
válasz
Komplikato #22751 üzenetére
a Morrowind DX8.1-es,es en nagyon csodalkoztam amikor az Oblivion jobban futott
-
-
TTomax
félisten
válasz
Foxmulder89 #22530 üzenetére
igazad van
-
TTomax
félisten
Na hogy tenyleg ne csak a fikazas legyen driver vonalon.Az uj hotfixxel latvanyosan javult a teljesitmeny CoD4-ben.Magam is meglepodtem hogy 1280X1024-ben minden ra lehet adni DX9-ben ritkan esik be 50fps ala,azt is latom hogy mindig 90% felett van a GPU terheles,(pl BioShocknal ritkan ment 90% fole) a textura beallitasok csak high-on maradtak mert extran dupla annyit eszik amit nem ertek mert a latvany nem tamasztana ala.Na oda keves a 256M VRAM.Az elejen videoban amikor bevagnak a kocsiba es visszanezek szornyen laggolt eddig ,habar a fraps nem mutatta hogy leesett volna az fps ez most eltunt.Kivancsi vagyok "beljebb" is volt jonehany hely ahol laggol ott mi a helyzet.Ugye ha jol tudom a CoD4 UT3 engine-t hasznal szoval ez jo lenne a jovore nezve ha itt tudnanak javitani ATIek.Igy a vegere meg annyit hogy 776/954-en jaratom a VGA-t,bar elotte 769/1054-en voltak ezek a csunya laggolasok....
-
TTomax
félisten
válasz
TomBoy1986 #22500 üzenetére
Nekem csak 2G jofajta 800as Corsairom van ugyhogy nem sok ertelme akkor,koszonom a tapasztalatot
rumkola
Ez a kis vacak igy terhelne a procit?
En ezt eszre sem vettem sehol,modjuk amivel en jatszom az inkabb VGA ehes,nem lehet hogy az ATT beallitas a ludas???Mert jol el lehet alligatni... nekem is sikerult 3D-ben bekapcsoltam az optimalizalast Anizo-ra ocsmany kep lett a jutalmam bioshock-banElnezest,mod gomb mar nem vilagitott....
#22506 TomBoy1986
Ugyanezt sikerult linkelnem nekem is#22507 VinoRosso
Szivesen -
TTomax
félisten
válasz
VinoRosso #22499 üzenetére
Ati toolsbol a 0.27 beta 4-et hasznalnam ha jo lenne de max csak a szoros kockaert veszem elo,a hofokot minden esetre kiirja a shellre az is,de az Ati Tray Tools jobban fog tetszeni,siman ki lehet vele valtani a CCC-t es sokkal tobbet tud
-
TTomax
félisten
válasz
TomBoy1986 #22497 üzenetére
Ertem,akkor maradok az angol XPSP3-nal gyakorlatilag nincs vele bajom,csak hatha jobban teljesitene a gepem jatekok teren,de akkor ezek szerint meg mindig igaz,hogy a jo gepet venni kell nem polirozni
VinoRosso
Magat a rendszert erzem gyorsabban azt nem tudom merni fraps-sal
Amugy egy ideje hanyagolom a frapsot,mert az Ati Tray Tools jobban bejon,kiir nekem mindent jatek kozben GPU terhelest,homersekletet,szabad VRAM-t,pillanatnyi FPS-t,meg egy csomo mindent tud az OSD panel meg magyar is... amugy csak azert raktam fel mert a CCC egy csomo dolgot nem jol csinalgat amiota nem tamogatott ertekeken jaratom a a karit moddolt biossal. -
TTomax
félisten
válasz
TomBoy1986 #22491 üzenetére
Magyar a 64-es XP-d?En 32bitest hasznalok sp3-al,picit mintha gyorsabb lenne de lehet csak delibab,gyakorlati haszna van-e a 64 bitnek jatekok teren?
Fr@ps
A 64 bites XP is felismeri....
-
TTomax
félisten
a net framework 2.0-t telepitsd eloszor...
de elotte szedd le a CCC-t -
-
TTomax
félisten
válasz
Solten #22463 üzenetére
a baj ezzel az ,hogy ha mar osszeadom az alaplap csere arat a meg a masodik VGA arat akkor kiderul mekkora parasztvakitas ez a CF,de az SLI is...aztan neha megy neha nem....ugyan... akkor inkabb veszek egy 8800GTX-et,megkapom ugyanazt a teljesitmeny olcsobban,ez atobbkartyas rendszer a VGA gyartok biznisze ok talaltak ki hogy meg tobbet tudjanak eladni
-
TTomax
félisten
válasz
TomBoy1986 #22453 üzenetére
"Richard B. Riddick. Szökött fegyenc és gyilkos."
-
TTomax
félisten
válasz
GC-EvElyN- #22255 üzenetére
En pontosan ugyanugy gondolkodatam mint te amikor megvettem tavaly decemberben a HD3850-em.Pontosan ugyanezek voltak az elvarasaim,nagyon sokat jatszom de nekem eleg az 1024X768 ott viszont minden maxra szeretek tenni.Figyelgettem akkoriban a teszteket es kb azt kaptam ami mar akkor is latszott.Akkor nem volt nvidia alternativa,most hasonlo arban ott a 9600GT,de valahogy en most is a HD3850-et valasztanam.En egy 1650Pro-rol valtottam,es szerencsemre az arra vett VF900-as at tudtam rakni csont nelkul,mert amugy elegge melegedett.A F.E.A.R. szepen fog menni mindket kartyaval,de arra szamits,hogy meg kell tamogatni egy erosebb procival mert szerintem a mostanid keves lesz a HD3850/9600GT-k kihajtasahoz,meg ha jol emlekszem ez a jatek szereti az eros procit is.
Ha szeretsz tuningolni meg nem riaszt vissza a driverkerses,biosflash akkor valszd a HD-t ha stabilabb dolgot szeretnel akkor a GT-t de ez utobbit szerintem hamarabb cserelned kell. -
TTomax
félisten
válasz
Viktor77 #22226 üzenetére
Bioshockban ereztem gyengebnek,ezert raktam fel a fixet,a Bioshock latvanyosan megjavult,viszont a Morrowind-ben nem lattam 40-50fps-nel tobbet az is eros laggolassal.Most eppen a 7.10-t raktam vissza,mert a Crysis nem erdekel viszont mashol nem is teszteltem eddig.Keresm azt a drivert ami megfelel,az Omega meg a X-treme is volt fenn sajnos gyengebben teljesitett a konfig mindenhol ezekkel.
Mas...
Nem ertem miert is nem lehet mas gyarto bios-at felrakni,nekem nagyon szepen uzemel a Sapphire karimon a Powercolore,szepen meghuzva -
TTomax
félisten
válasz
Viktor77 #22224 üzenetére
akkor valoszinu ezt zavart meg amugy ez pont egy 7.12-re rakott 8.3-as hotfix... eddig jol szuperal viszont DX8.1-ben katasztrofa,az Oblivionban tobb az fps mint a Morrowindben...azert ez nevetseges... lehet kiprobalok egy 7.10-es drivert mert ugy emlekszem az volt az elso ami tamogatta a HD38XXX-et
-
TTomax
félisten
válasz
TomBoy1986 #22142 üzenetére
elnezest,igazad van
-
TTomax
félisten
válasz
TomBoy1986 #22134 üzenetére
nem mobil gpu-s?mert akkor szvsz kb annyit ehet mint az X2-es
-
TTomax
félisten
válasz
Beowulf_78 #22081 üzenetére
hat mert akkora gamer...ehhez te nem erthetsz
en se vagom ha mar 200 megvan akkor minek meg 250, 50 folott el egy jatek...legyen 70 mert bezuhan meg minden..legyel gamer kelljen a duplaja... 150fps... de ennel tobb ??? -
TTomax
félisten
Nekem ez a Driver nagyon bejott a 7.12 ota nem volt javulas ezen mintha ereznem amiken teszteltem eddig,Oblivion,The Witcher,Frontlines Fuel of the War,Bioshock.Elnezest ha mar volt de annyi az off hogy nem gyozok visszaolvasni.
Mod:Nekem a CCC information center 8.4-nek irja,amugy a 7.12re tettem fel mert elvileg csak hotfix. -
TTomax
félisten
válasz
TomBoy1986 #21364 üzenetére
Hat....kerne egy erosebb procit
-
TTomax
félisten
válasz
Beowulf_78 #21358 üzenetére
3,4-en az E2180-al SM2:4563 SM3:4975
3,6-on a Q6600-al SM2:4666 SM3:5154 -
TTomax
félisten
válasz
leviske #21118 üzenetére
khm... az osszes 8-as driver lassabb mint a 7.12,de hiaba irom le mindenki a 8.1-et 8.2-t ajanlja,eppen most kezdtem ujra a Bioshockot most a 7.12 es driverral 1024X768 kisimult a laggolasa sot szerintem tobb fps-t latok...nade felolem mindenki az a drivert ajanlgatja amit akar,ez nem szemelykedes akart lenni..peace...
-
TTomax
félisten
ilyen kartyad van ? [AtiHD3850] mert ezt nem szabad lebecsulni ugy megy mint a szel.....CF-re ilyet szeretnek...
-
TTomax
félisten
-
TTomax
félisten
Azer arra kivancsi vagyok,hogy a Sapphire HD3850 tudnak-e Crysist jatszani a 8.3-as driverral,mert en nem.Fekete haromszogek mindenfele.A legjobb stabil es gyors driver eddig a 7.12es volt nelkem...
Lehet STALKER-ban is fel fogom tudni kapcsolni a dinamikus fenyeket...kivancsi vagyok -
TTomax
félisten
STALKER-ben a dinamikus fenyeket miert nem lehet bekapcsolni?Vagyis be lehet,de 150-200FPS-rol 25-40FPS a "jutalma",ez igy megfogja a HD3850-eket?Vagy csak a STALKER sajatossaga?Egyebkent nem zavar,mert 1024X768ban mindent fel lehet kapcsolni es hasit.
-
TTomax
félisten
-
TTomax
félisten
A franc tudja a ventiszabalyozas mukodik-e,nekem az alaplapom vezerli a ventit.Amugy 1 steppinget lattam csak benne,nem tudom ez megoldas-e.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest