- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
katt777 #35277 üzenetére
Figyi Katt, téged kérdezlek, bár ez egy kicsit offtopic itt, te csak nem ordítod le a fejem, hogy használd a keresőt.
Sajnos nem igen van időm olvasgatni, bár 1-2 órát keresgéltem, de még nem találtam meg a válaszokat.
Mit gondolsz, egy ASUS 450W-s táp biztonsággal elbír egy HD4850-et? Továbbá van valami infód arról, hogy mennyire hangos egy ASUS HD4850? Most hozzá tudnék jutni egyhez olcsón, de egy kicsit elijeszt a jóval magasabb fogyasztás a HD3870-hez képest (na meg arra sem találtam infot, hogy mennyire hangos a kártya).
Szerinted érdemes lecserélnem a mostani HIS ICEQ 3870-emet az ASUS 4850-re? Amúgy a procit biztos cserélem, akár marad a régi kártya, akár nem (E8400-ra).
-
válasz
bakosgabor57 #35104 üzenetére
Nem érted a poént?
-
válasz
bocsika #35092 üzenetére
A ventilátor sebességállítás nem hiba, normális. Valszeg 24% alá nem tud menni (menne mert hideg a GPU), ezért ott már leáll. De mivel leáll a venti, nagyon gyorsan felmelegszik a GPU, ezért újra beindul a venti.
Megoldás:
1. Fűtss be a szobában, mondjuk 40-50 fok szobahőmérsékleten már tuti nem áll le a venti.
2. Tegyél fel valami ventiszabályzó programot, pl: ATI Tray Tools vagy Rivatuner -
válasz
Baluka01 #35071 üzenetére
Ha elindul a gép vele, akkor tudja kezelni, főleg, ha még postnál is jól jelzi ki a proci típusát, és gyári órajelen megy.
Egyébként van windows-os bios update is, megtalálod az alaplap gyártójának honlapján. Az is elég jó, de ne online frissítsd a biost, hanem előbb töltsd le a vinyóra.
mokus1: ja, mert ez is core architektúrás és már 2 magos
-
-
válasz
katt777 #34998 üzenetére
Sok új dolog van benne: [link]
Revision update - Version 2.11:
Minor bugfixes:
Low-level hardware access interfaces are now re-initialized properly before restarting the plugins when changing display adapter selection in the main tab.
What's new:
Updated databases for Detonator and ForceWare drivers. Added database for ForceWare 177.98.
Added experimental AMD RV710 and RV730 graphics processors families support. Thanks to Andrey Vorobiev for testing RivaTuner with AMD RADEON HD 4670.
Display adapter enumeration routine has been modified to provide proper fan control on AMD RADEON HD 4870 X2 series. New enumeration routine also gives additional advantages to the rest systems:
Now RivaTuner is able to detect physical display adapters attached to logical Windows display devices as well as unattached physical display adapters. Low-level access to unattached display adapters gives you the following abilities:
Ability to use RivaTuner for low-level diagnostics, hardware monitoring and fan control even when Windows is booted in VGA mode (e.g. in safe mode or with no display driver installed).
Ability to use RivaTuner for low-level diagnostics, hardware monitoring and fan control for slave display devices in SLI / Crossfire mode invisible for OS.
Attached display adapters detection time has been reduced due to optimized PCI bus scanning routine. Furthermore, both attached and unattached display devices detection are optional and can be forcibly disabled via DetectAttachedDevices and DetectUnattachedDevices registry entries for startup time optimization.
Improved secondary display adapter heads enumeration. Now RivaTuner mirrors primary head specific settings (e.g. overclocking and fan control) into the secondaty head UI.
Optimized startup time due to improved object dynamic/static casting in hardware abstraction layer.
Added experimental overclocking support for the secondary display adapters in Crossfire systems (only for Windows Vista).
Added experimental low-level fan control and overclocking settings cloning modes. When cloning mode is enabled RivaTuner clones and automatically applies the same low-level fan control or overclocking settings to all identical devices (i.e. the same display adapter models, different brands are allowed) installed in the system. Please take a note that currently these modes are available to power users only and can be enabled via EnableFanControlCloning and EnableClockControlCloning registry entries.
Updated exceptions list for bundled D3DOverrider utility.
Improved hardware monitoring module:
Improved ADT7473.dll plugin:
Added Vcc and Vccp voltages monitoring support. Now The the plugin can monitor state of +3.3V supply voltage of ADT7473 chip (Vcc) and additinal optional voltage input (Vccp), which can be used to monitor different display adapter related voltages depending on the PCB design (e.g. memory voltage on RADEON HD 4870 X2 series display adapters).
Improved fan speed monitoring for fans with non-standard pulses per revolution count on tachometer output. Now the plugin no longer uses hardcoded calculations for standard fans with 2 pulses per revolution and can provide correct RPM monitoring for such systems (e.g. fans with 4 pulses per revolution on NVIDIA GeForce GTX 260 / 280 series).
Improved VT1103.dll plugin:
Now the plugin is able to monitor independent temperatures of VT1105/VT1165 voltage regulator phases (slave chips).
Improved temperature monitoring for RV710 / RV730 / RV770 graphics processors family. Now RivaTuner is able to monitor independent temperatures of display controller, memory controller and shader core on RV7xx graphics processors. Please take a note that unlike many other diagnostic tools reading these temperatures via GPU's internal sensor switching and calibration logic, RivaTuner reads these temperatures via direct access to thermal sensor's ADC outputs and calibrates ADC readings at software level. Such approach drastically reduces CPU load and doesn't have side effects like fan speed fluctuations caused by frequent sensor switching, however it is in experimental stage yet so please contact me if additional core temperatures reported by RivaTuner and other software like GPU-Z or Everest seriously differ on your system. Please take a note that traditional sensor switching based access to these temperature sensors can be also enabled for debugging and performance comparision via ATIThermalSensorAccessModeR7xx registry entry.
Optimized GPU usage monitoring for RV710 / RV730 / RV770 graphics processors family. Now RivaTuner is no longer waiting for response from on-die PowerPlay microcontroller if GPU usage is not sampled yet and returns the previous cached value instead.
Now hardware monitoring plugin activation wizard module enables ADT7473 plugin by default on AMD READEON HD 4870 X2 series display adapters.
Improved /SD and /SELECTDEVICE command line switches handler. RivaTuner's GUI is no longer activated and displayed when current display device selection is changed via these command line switches. This improvement allows you to switch target display device in multimonitor or multi-GPU SLI/Crossfire systems via hotkeys without leaving 3D application.
Added I2C bus disconnection feature for ATI RV6xx/RV7xx I2C controllers. Now RivaTuner is able to mark I2C bus as unused and exclude it from further detection when I2C controller is not responding to the transactions through this bus during specified timeout. Bus disconnection feature drastically reduces I2C devices scanning time on some systems with missing I2C buses (e.g. on the secondary chip of AMD RADEON HD 4870 X2 having no physical connection to I2C bus). Please take a not that I2C bus disconnection can be disabled via AllowI2CBusDisconnection registry entry if necessary.
Default timeout for ATI I2C transactions has been reduced from 2 seconds to 0.5 second. Now power users may adjust the timeout using ATII2CTimeout registry entry.
Improved duty cycle generation accuracy for all types of on-die and external fan controllers due to floating point calculation usage. -
válasz
sentinel #34888 üzenetére
9800PRO-n ment akadás nélkül ez a játék?
Ha igen, akkor valszeg valami driverösszeakadás lehet. Távolísd el a hangkártya driverét, és tíltsd is le a hangkártyát, legalább kiderül, hogy az a a ludas. Ugye nem alaplapi a hangkarid?
Katt: nem is arra gondoltam, hogy ugyanolyannal nézze meg.
-
válasz
Pancsermeste #34913 üzenetére
Szerintem simán lehet, hogy kevés a táp.
-
válasz
knochout #34863 üzenetére
Pff, csak az intel chipsetes lapok támogatják a CF-et.
Szóval le kell cserélned az alaplapod és a procid (intelre), ha CF-et akarsz.Mondjuk nem ártott volna utánanézned ennek, mielőtt beújítasz 2 ilyen kártyára. Ráadásul az alaplapod asszem az nvidia féle megoldást sem támogatja, tehát azzal sem nyersz, ha nvidia vga-kat veszel.
Illetve te most csak 2 GPU-s karit vettél? Mert ahhoz is CF támogatás kell asszem, vagyis ahhoz is le kell cserélned az alaplapod és procid.
-
-
válasz
Mercutio_ #34706 üzenetére
Ez igaz, de hogy elég lesz e a 128bit, valszeg néhány hónapon belül kiderül.
Mikor megjelent a ringbus, el kellett telni néhány hónapnak, hogy az ATI driverek valóban ki tudják használni a lehetőségeit. Ha a driver programozók most sem voltak képesek időre, rendes drivert készíteni, akkor valszeg a 4xx0 sorozat még inkább el fog húzni a következő néhány hónapban az előző generációtól. Ha viszont azóta megtanultak drivert írni, akkor lehet, hogy hiába várunk.
-
válasz
Balinov #34655 üzenetére
A 4670 papíron ugyanaz tudja, mint a 3870, "csak" feleannyi sávszéllel. Na most én még emléxem a hajdani 9500PRO/9700PRO uralta időkre, amikor ugyancsak a 128/256 bit volt a különbség, és ég és föld volt a két kártya teljesítménye. Szerintem ezen kéne elgondolkoni. Persze lehet, hogy tévedek, és elég lesz a csodához a 128 bit is, mert jóval nagyobb sebességen fog ketyegni az a fránya memória.
Meg ugye manapság már inkább magasabb felbontásokon szereet játszani az ember, mindenféle szűrőket bekapcsolva. Ehhez meg nemárt a 256bit.
De ha inkább a kissebb méret, és az alacsony fogyasztás a fontos, akkor vedd a 4670-et.
Az árak csökkenésére meg nem érdemes alapozni, mert azok mindig mennek lefelé, vagyis mindig érdemes még várnod. Ráadásul valszeg hamarosan el fog tűnni a 38x0 sorozat a polcokról, hiszen a gazdaságosság miatt (na meg hogy ne legyen házon belüli konkurencia) ATI bácsi nem fogja sokáig gyártani a régi sorozatot.
A 4xx0 sorozat elég jól sikerült ahhoz, hogy a piac minden szegmensében megfelelő teljesítményt nyújtson az ATI, így nem lesz szüksége valami régebbi modell életben tartására. -
válasz
katt777 #34545 üzenetére
Kösz.
Csakhogy témánál maradjunk.
Tovább gondolkodtam ezen a "vga-t mi hajtja ki?" kérdésen.
A következőre jutottam. Amennyiben vga limites környezetet produkálunk (mondjuk magas felbontás és/vagy szűrők használatával), elsősorban nem a processzor teljesítménye, hanem maga a vga teljesítménye fogja meghatározni, hogy milyen eredményt kapunk. Ebből következik, hogy a processzor teljesítménye - extrém esetektől eltekintve - megközelítőleg irrelevánssá válik.
Viszont, ha a helyzet fordított, vagyis cpu limites környezetről beszélünk, akkor valóban tesztelhetjük azt a határt, ahol még több teljesítményt képes kifacsarni a vga-ból a cpu.
Mindebből következik, hogy a vga kihajtását cpu limites beállítások mellett tudjuk tesztelni.Hol a hiba az érvelésemben? Ha találsz és meg tudod indokolni, természetesen el fogom fogadni.
Ja igen, hamarosan beszerzek egy E8400-t, és akkor majd jön a tesztem E4300 vs E8400 témában (szerencsére pont ugyanaz mindkét proci szorzója).
-
válasz
butcher eu #34536 üzenetére
Nade ha nem nézte meg az FPS-eket a régi kártyával, akkor már tökmindegy, hogy most mennyi fps-t mutat a fraps.
-
EZT skubizzátok. Vajon a CPU limit figyel be ennyire?
-
válasz
TomBoy1986 #34451 üzenetére
Hát a TDU épp az a játék, amihez nem kell proci.
-
válasz
AtiGef #34439 üzenetére
"Proci dologról meg annyit hogy egy HD 3850 bőven elég a te kis 4200+-od. (max egy pici tuning)"
Nem elég, ne adj már ilyen tanácsokat. Azt még megérteném, ha komolyabb tuningot ajánlanál neki, de egy picivel semmit sem ér.
katt777: neméppen, csak elég macerás állandóan szerkeszteni
-
-
válasz
dpetiba #34427 üzenetére
Hát, valszeg a proci meg a ram is lehet az oka.
Az biztos, hogy 1 giga ram már nagyon kevés a mostani játékokhoz (csodálkozom, hogy mersz mai játékokat ennyi rammal futtatni), de nem hiszem, hogy megszűnik minden szaggatásod miután beteszel még egy giga ramot. Kéne legalább húzni a procin. -
válasz
laca000 #34358 üzenetére
Na figyi, próbálj betolni valami procilimites játékot, mindjárt lehal a haverod képéről a mosoly. Ezeknek a játékoknak hatalmas a vga igénye (viszont nem nagy a prociigénye, mert alig van AI), még ezen a gépen is alig van procilimitjük, ráadásul az élsimítást is feltoltátok. Mégis mit vártál?
MEgnézném viszont, hogy mondjuk hogyan fut a World in Conflict, fogadjunk, hogy max 10 fps-el.Az (#34359)-el meg azért nem értek egyet, mert már 12-14k-ért nagyon jó C2D-t vehetsz, amit felránthatsz 3 gigára. Hol van itt a sznobizmus?
Arról nem is beszélve, hogy ha a haverodnak volt pénze megvenni az általad felsorolt játékokat, akkor már egyenesen röhejesnek tűnik, hogy egy ennyire elavult géppel játszik, mert sznobizmus drágábbat venni. Ha meg nem vette meg a játékokat, jobban teszed, ha nem válaszolsz.
Ja és egy 17 colos TFT 20 rugó, ami 1280x1024 natívan. Persze ez is sznobizmus... -
válasz
TomBoy1986 #34353 üzenetére
Nade mi következik ebből?
Az ET és WIC proci limites, ezért nincs, vagy alig van gyorsulás. A HL2 vga limites, ezért szárnyal az új kártyával, a többi meg vegyes limites, azokon még sokat dobhatna egy erősebb proci vagy tuning.
-
válasz
katt777 #34348 üzenetére
Pedig elvégeztem a tesztet 1800, 2400 és 3000MHz-n, több játékkal. És közel annyi gyorsulást tapasztaltam FPS-ben a 2,4 és 3,0 között, mint 1,8 és 2,4 között. Nem szintetikus teszteket futtattam, hanem olyanokat mint a HL2:LC.
Ja a proci a mostani procim volt (E4200), a kártya meg egy X1950PRO. -
válasz
wednesday #34341 üzenetére
Khhm, ha te tényleg 3dmarkkal játszol, akkor tényleg nem nagy változás, de mi lenne, ha játékokban próbálnád ki a különbséget? Ha a procid fogja visszafogni a hatalmas számolásigény miatt a játékok alatt a teljesítményt, akkor tök mindegy, hogy elméletben mennyit tud a vga-d. 3dmark sm score alatt a procid alig csinál valamit.
-
válasz
elttiL #34326 üzenetére
Én meg úgy tippelem, hogy kell hozzá egy 3 gigára húzott C2D, az nem is tudom mennyi lenne X2-vel (4GHz?).
A PH tesztekkel soxor nem értek egyet, mert szerintem abszolút nem életszerűek. De nekem tök mindegy mit csinálsz, véleményem szerint erős CPU limitbe fogsz ütközni, hacsak nem régebbi (1+ éves) játékokkal szoktál csak játszani. Ráadásul ez a rendszer neked már zsákutca, nem fogod tudni továbbfejleszteni, csak komplett cserével.Egyébként a saját tesztjeim szerint még egy X1950-hez is kell a 3 gigás C2D a kihajtáshoz.
-
válasz
elttiL #34322 üzenetére
Én nem tennék ilyen karit bele, mert túl gyenge a procid hozzá. Egy X1950PRO bőven megfelelne, a 3850-el sem nagyon számítanék nagyobb sebességre.
Arról nem is beszélve, hogy amennyivel többet fizetsz az AGP-s verzióért, annyiból már megoldhatnád az alaplap és proci cseréjét is (eladnád a régit). Pl egy olcsóbb inteles (P35) lap + egy E2xx0 C2D-vel már csodákat lehet tenni egy ilyen kártyával, amennyiben megrángatod a procit.
Közben megnéztem, a DDR memóriát is le kéne cserélned DDR2-re, de azon még nyerhetsz is, mivel a DDR2 sokkal olcsóbb.
-
válasz
Nikkel10 #34278 üzenetére
Nagyjából. Csökkentett módban távolítsd el a drivert, majd lehetőleg pucolj egyet drivercleanerrel. Utána kikapcs, be az ATI, és telepítsd a drivert (célszerű a legújabbat: 8.8). De driver előtt tegyél fel egy .NET framework 2.0-t, ha még nincs a gépeden.
-
válasz
pempellini #34067 üzenetére
Inkább 4850. Általában még gyorsabb is.
-
válasz
pempellini #34053 üzenetére
Igen, rá kell kötni egy hatost meg egy nyolcast is, nem véletlenűl van rajta ez a 2 csati. Tápod fogja bírni?
-
válasz
katt777 #34048 üzenetére
Nekem most is mezei occsó Kingmaxok mennek a lapban, 1,8V-n.
Balinov: elég a sima TX is, nincs is igazából különbség. Nekem az E4300-at hűti, neked meg a kevesebbet fogyasztó E7200-őt fogja.
Amúgy mondom, jó a P35 vagy P43-as is. Egyébként hol van az a helyben? Jah látom, Írország
-
válasz
Balinov #34046 üzenetére
Nekem most egy ASUS P5Q PRO-m van, és Giga lapról váltottam erre, mert már elegem lett a Giga hülyeségeiből. Nem mondom, hogy az Asus tökéletes, de még mindig sokkal jobb szerintem az alternativánál. Egy sima P5Q is megteszi, ami olcsó. Mennyi a kereted amúgy? iponban az olcsóbb P5Q-k 22k környékén vannak, a korább P35-ösök (P5K) pedig 4 rugóval olcsóbbak. Szerintem ennyit már nem érdemes spórolni, de ha minden ezres számít, a P5K-val sem jársz rosszul. Arra azért érdemes odafigyelni, hogy milyen memót teszel bele, mert azt hallottam, hogy az Asus lapok válogatósak ram terén (én speciel nem vettem ilyet észre).
Ja és igen, az Asus szabályozza a ventiket, meg persze a P43-as chipset is megfelelő.
Hehe, most olvasom, hogy TX2-őt nem szabályoz. Nekem szerencsére TX-em van. -
válasz
katt777 #34026 üzenetére
"AMD-t felejtsd el, gyenge Intelt szintén. Különben a 4850-ed nem nagyon ver majd meg egy 3870-et (láttam nem kevés 4850-es konfigot, amely nem érte el az én konfigom 3D teljesítményét; közös jellemzőjük a gyenge proci volt). Intel procinak is kell a cache (8xxx), meg a sebesség is a 4850 alá, de nagyon."
Na ezeket a mondatokat aranyba kéne foglalni. Rengeteget küzdök az E2xx0 tulajokkal, akik szerint felesleges az erősebb C2D proci, mert többet számít a magas órajel, mint a cache. Aztán persze csodálkoznak ha a mostani játékok nagyon döcögve futnak, mivel sokkal magasabb az L2 igényük.
Pedig már az E2xx0 (1MB L2) és E4x00 (2MB L2) között is van vagy 10% különbség azonos órajelen, nem is beszélve egy E7x00-ról (3MB L2) vagy E8x00-ról (6MB L2).
-
válasz
bolcsodal #33940 üzenetére
Felraktam. Nagy változást nem láttam játékoknál (bár az is igaz, hogy azóta csak EVE online-t nyomtam), de a videolejátszás mintha tényleg megvadult volna (az előző asszem a 8.3-as volt). Durva a video minőségének változása, ha rányomunk CCC-ben egy kis élességet meg zajszűrést. Az állam leesett.
Persze nyílván rossz minőségű videoknál szembeötlő a változás.
-
Próbálkoztatok már a videók feljavításával a CCC-ben? Most, hogy feltettem a 8.8-at kipróbáltam, és minden várakozásomat felülmúlta. Direkt elindítottam egy agyontömörített DivX-es videot, felnyomtam magasra a zajszűrést és némileg az élkiemelést (edge detection), és azt hittem rosszul látok. A video kb DVD minőségűvé változott, pedig eredetileg sokkal rosszabb annál. Kár, hogy nincs hasonló hangjavító eljárás is beépítve. De minden elismerésem az ATI-é.
-
válasz
killer1203 #33592 üzenetére
Ideiglenesen persze, hogy jó. De ha tudsz még gyűjteni egy kis lóvét, akkor szerintem várj egy kicsit, hogy ne bukj a procin. Ha türelmetlenebb típus vagy, akkor persze nyugodtan vedd meg az E2xx0-t, hiszen úgy is jobb lesz mitn a mostani prociddal. De várjunk csak, ahhoz alaplapot is kell cserélned, azt ugye tudod?
-
válasz
killer1203 #33585 üzenetére
Nem használná ki a VGA-t, mert csak 1MB L2-je van. Persze ha felhúzod 3 gigára, akkor sokkal jobb lesz, de még mindig kevés. Akkor már inkább vegyél 3850-et, és akkor marad elég pénzed egy E7200-re. Sokkal jobban jársz.
-
válasz
killer1203 #33581 üzenetére
Nem, főleg procilimites beállításoknál nem. Márpedig 1MB L2-vel inkább procilimitesek lesznek a mai játékok. Szerintem ne add alább egy E7200-nál, 20k körül van az ára, az semmi egy ilyen teljesítményű procihoz képest.
-
válasz
Tibord #33561 üzenetére
Minden ventillátornak van egy minimum feszültsége, amire szüksége van ahhoz, hogy az elektromotor el tudja kezdeni pörgetni. A 3% fordulatszám azt jelenti, hogy a névleges feszültség 3%-át adja a ventinek, ez meg iszonyat kevés, valszeg olyan 20-30% kell minimum, hogy egy venti beinduljon. Valószínűleg érzékeli a kártya biosa, hogy nem indul a venti, és több kakaót ad neki. Namost, ha már pörög a venti, akkor ennél lejjebb is lehet menni (ha kézzel szabályzod, akkor ki is lehet kísérletezni), de nem ajánlom, hogy ennyire lemenj, mert leállhat a venti. Persze a problémát más is okozhatja, de egy biztos, 3%-on egy venti sem fog neked pörögni.
-
Több oka lehet a problémának.
1. lehet, hogy nem bírja többmagos procikat a játék, ezt kipróbálhatod, ha letíltod biosból az egyik magot, vagy a folyamatkezelőben beállítod, hogy csak az egyik magon fusson
2. valami driver nem tetszik a játéknak, ez - tapasztalatom szerint - gyakran a hangkártya drivere, amit érdemes újratelepíteni (egyébként is mindenből tedd fel a legújabbat)
3. lehet valami catalyst bug is, talán régebbi driverrel is érdemes kipróbálnimost hirtelen ennyi jutott eszembe
-
válasz
butcher eu #33206 üzenetére
Betűzd le légy szíves, mit is jelent ez a rövidítés, amit előszeretettel használsz.
-
válasz
cowboy_bebop #33073 üzenetére
Nem! Nem! Nem!
Felejtsük már el, hogy a PCIe 2.0 2x olyan gyors! Nem igaz!
PCIe 2.0 4x sávszélessége pontosan megegyezik a PCIe 1.1 4x-el! Sőt, még az AGP 4x-nek is ugyanannyi, bár csak egy irányban.
A 2.0-ás szabvány annyiban különbözik, hogy van 32x-es is, belőle, és az tényleg 2x olyan gyors, mint a 16x-es. De a PCIe 2.0 16x pontosan ugyanolyan gyors, mint a PCIe 1.1 16x.
-
válasz
Steve-0 #33050 üzenetére
Gondolom játékfüggő is. Elvileg nagyon visszafoghatja, hiszen a PCIe 4x az AGP 4x sávszélességét biztosítja (kb 1MB/s). Tehát minél nagyobb szűrőket használsz, ill. a játék minél több textúrát, annál érzékelhetőbb lehet a teljesítményvesztés.
Milyen kártyákról olvastad az a néhány %-ot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- EAFC 25
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Energiaital topic
- Baldur's Gate 3
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hobby elektronika
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest