- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
WesTM
őstag
válasz
Piero89 #36759 üzenetére
Hát a 3870 kártyáknál tuti nem de a 3850 kártyáknál több mint valószínű hogy a softwares vmod is működik. Nálam 1.3V van beállítva bisoból de ez ne jelent semmit,nem jut el annyi a kártyához. Az att fesz. kezelése viszont tuti működik régen próbáltam. Végülis softvmodot csináltál,és nagyon szép eredmény lett belőle.
Azt hiszem gyárilag 1.2 körül van a kártya.
-
WesTM
őstag
válasz
#75912448 #36755 üzenetére
Sajnos...Én is számolgattam. 22500 ft lenne ha minden szép lenne. Most meg 214ft 1 dollár. Pedig gondolkoztam rajta átmeneti megoldásként,de rájöttem elég nekem a tuningolt 3850.
Aztán majd ha stabilizálódnak a dolgok,meg lesz feles pénzem jön a nagytesó 4870.De ha józan ésszel gondolkozunk egy 3850/70 mindenhova elég mostanság.
pici tuningot meg bír mindegyik.
De jó vételnek tűnik a 4830.
-
WesTM
őstag
válasz
#75912448 #36751 üzenetére
Katt oldalára van a guru3d-s teszt kitéve,és hát kis picike tuningal befogja a 4850-et amit nem igazán értek,vannak még a 4850 nél driver problémák,mert alacsonyabb órajelen,kevesebb shader egységgel majdnem pontosan úgy teljesít mint a 4850.
Mikor pedig 600mhz re emelik az órajelet (4850-625) akkor eltűnik a különbség.Érdekes...
Nem lesz rossz kártya a 4830 az tuti.
-
WesTM
őstag
válasz
gtasystem #36735 üzenetére
Nagyon jó megoldás lenne a 3850. 1280 ig,de megelőlegezem 1600 ig elég az atinak a 256 ram,elég jól húzható kártyák,3870 teljesítményét el lehet érni,a 14 e ft-os ár pedig nevetséges ezért a teljesítményért. Mert ez a kártya még nagyon a közép kategória tetején áll.
-
WesTM
őstag
Valamit elfelejtettem, sorry a flamelésért. Úgy vettem észre a fc2 nem dx 10 ben indul magától vistán sem. Ezen könnyű segíteni. Megnyitod a dokumentumokat,majd a my games mappában megtalálod a far cry 2 mentését. Mappa megnyit és ott találtok majd egy GamerProfile filet. Ezt megnyitod wordel,word paddal lényegtelen. Majd a következőt keresed:
Platform="d3d10"(5.sor,első) Ez ha minden igaz nálad d3d9 en lesz,szóval írd át d3d10be. Megpróbáltam d3d10.1 ben indítani,de visszaállt akkor automatikusan dx 9 be.Remélem tudtam ezzel segíteni valamit,ugyanis a játék nálam jócskán gyorsult ettől. Próbáljátok ki!
Na mostmár abbahagyom!
-
WesTM
őstag
Far Cry 2 teljesítmény teszt: Ehhez talán tudtok hasonlítani.
DX9
Settings: Demo(Ranch Small), 1280x1024 (60Hz), D3D9, Fixed Time Step(No), Disable Artificial Intelligence(No), Full Screen, Anti-Aliasing(None), VSync(No), Overall Quality(Optimal), Vegetation(Very High), Shading(Very High), Terrain(Very High), Geometry(Very High), Post FX(High), Texture(Very High), Shadow(Very High), Ambient(High), Hdr(Yes), Bloom(Yes), Fire(Very High), Physics(Very High), RealTrees(Very High)* Average Framerate: 46,60
* Max. Framerate: 68,50
* Min. Framerate: 35,33
Jelenleg ennyit tud egy 3850/70 810/1125
Ez vista dx 9 eredmény. De rögtön kiegészítem a dx10 es eredményekkel.mod.: Talán fekete leves? Úgy néz ki dx 10 gyorsabb mint dx 9!!!
DX10
Settings: Demo(Ranch Small), 1280x1024 (60Hz), D3D10, Fixed Time Step(No), Disable Artificial Intelligence(No), Full Screen, Anti-Aliasing(None), VSync(No), Overall Quality(Optimal), Vegetation(Very High), Shading(Very High), Terrain(Very High), Geometry(Very High), Post FX(High), Texture(Very High), Shadow(Very High), Ambient(High), Hdr(Yes), Bloom(Yes), Fire(Very High), Physics(Very High), RealTrees(Very High)* Average Framerate: 48,85
* Max. Framerate: 71,57
* Min. Framerate: 37,47 -
WesTM
őstag
Haliholá!
Sikerült ma huzamosabban tesztelni a far cry 2-t. Grafikailag nagyon ütősre sikeredett,játékmenetben is üti nálam a mostanában példának hozandó stalker cs-t. JÓVAL!!!
Beállításokról : 1280*1024 ultra high,kivéve árnyékok amik mediumon vannak. Látványban szinte semmit nem veszítettem ezzel,viszont sokkal gyorsabb lett a játék,mint minden játék ha butítunk az árnyékoláson. Élsimítás 2X-es. Szóval akinek 3850e van és meg tudja húzni min. egy 3870 szintjére,az nyugodt lehet dx 10.1 ben gyönyörűen megy a játék vistán.
Crytekes fiúk meg elmehetnek a p-be ha optimalizálásnak nevezik ehhez képest azt amit a warheadel csináltak. Mert grafikailag nagyon nem sok különbség van... aki nem hiszi járjon utána.
-
WesTM
őstag
válasz
- = Zk = - #36542 üzenetére
Hali!!!!
Ollie kolléga kiegészítette,amit írtam,férfiasan bevallom igaza van a tuning ügyben. De a lényeg az megvan. Szerintem ennyire drasztikus cpu limited nincs,driverhiba lesz ott. A stalkerrel sokaknak van mostanság problémája ati oldalon.
Mai horgászat eredménye: 3 kiló 17 deka, 68 centi [#1]
[#2] -
WesTM
őstag
válasz
- = Zk = - #36542 üzenetére
Lehet nem az lesz a baj. Cs-el problémák vannak másik fórumban is,szerintem várj meg még egy peccset,vagy új drivert,
mert nem biztos hogy a procidnál lesz a baj.
Na megyek várnak a halak!!!Majd jövök este.
És utólag a válasz: Inkább legyen magas fps nél cpu limited,abból keveset érzékelsz,mint alacsony fps,nél vga limited,amin már nem nagyon tudsz segíteni.
-
WesTM
őstag
válasz
- = Zk = - #36540 üzenetére
Szeva mesterem!!!
Proci limitet nehezebb észrevenni,ha nagyon erősen jelen van,akkor rángatózik a kép,és ha monitorozod a cpu kihasználtságot végig 100% on van. Vga limit, a lassulásoknál,szaggatásnál vehető leginkább észre. A lényeg inkább fennt legyen cpu limited,mint lennt vga.
Ma sikerült megnéznem a far cry 2-t,csináltam egy direkt teli objectes pályát, ultra hihghjon 1280-ban 30 fps stabilan megvolt 55-60% os cpu használattal. Így kelltt volna optimalizálni a crysist,mert annál nem csúnyább szerintem az szent.
Jó kis game lesz ez...
-
WesTM
őstag
válasz
FeRRaR1 #36446 üzenetére
Hali!!!!
Bár nem ugy alakult ez a mai futa ahogy kellett volna,Bantu beszedett valamit,de braziliában Felipe otthonában mindig emlékezetes futamok voltak, 2006 Schumi isten menete,2007 ben "HAMILTON AUTÓJA LELASSUL,KISZÁLLT A VB-BŐL. ALONSO VAGY RAIKÖNEN,ALONSO VAGY RAIKÖNEN???"
Remélem A Ferrari isten velünk lesz.
FORZA FERRARI!!!
OFF OFF
-
WesTM
őstag
válasz
FeRRaR1 #36356 üzenetére
Mostanában nem ligázok,ahol látom sokan vannak oda bemegyek,csak ezekkel az a baj,hogy szinte képtelenség tiszta futamot menni.
Reménykedtem a bia-ban,de eléggé ellaposodik szerintem,majd a hideg téli napokra elteszem.
És még mindig nincs olyan nagyon jó játék,ami kifogna a jó öreg 38*0.eken.
Katt:#36358.#Van benne valami,én a hl2 sorozattal vagyok így.NON PLUS ULTRA
OFF OFF
-
WesTM
őstag
-
WesTM
őstag
válasz
zed1983 #36344 üzenetére
Több mint valószínű a jobb oldali verzió. Nem feltétlen hagos a ventillátor. Vagy teszel rá módosított biost,amivel hűvös,és nem hangos,vagy egyáltalán nem lesz hangja akkor viszont akár 90 fokos is lehet,ami nem jelenti azt hogy baja is lesz.
Katt: Azabaaaj hogy ezek nagyrésze már megvolt azabaaaj.
Nembaj majd most jön a dömping. Far cry-2 ből sokat nézek ki.Meg a gta 4 ből is. -
WesTM
őstag
válasz
katt777 #36330 üzenetére
Nekem a 8.10 el sincs semmi problémám. Nekem kb. fél éve nem volt semmilyen stabilitási probléma,csak elrontott tuning miatt voltak anno gondok. Én már javulást nem várok,csak jó játékokat,amik nem jönnek még. BiA is unalmas egy idő után,stalker is sajna az lett, egy jó klasszikusra várok.
-
WesTM
őstag
-
WesTM
őstag
válasz
FeRRaR1 #36238 üzenetére
Szépnapot mestereim!
Érdekes,meglepően sok fesz. kell az i7 ezen példányának a tuninghoz,bár nem szabad össze hasonlítani a régi architektúrával...viszont az ájemdíí is érdekesnek néz ki, mostmár csak az a kérdés hogy az intelhez viszonyítva is gyorsultak e,vagy megmaradt az általános külömbség.(Gyanítom igen.
)
Végre FERRARISOK!! Érdekes volt a hétvégi futam...
-
WesTM
őstag
ÁLOHÁLOHÁ!
Most kell eladni a cuccokat,olyanoknak akik csak az árat nézik,és akkor mindenki jól jár,és egy darabig nem tud újat venni.
Lehet most eladom ultra meg gts bácsit,úgyis csak a port fogják,és veszek egy babkocsit.
-
WesTM
őstag
válasz
- = Zk = - #36190 üzenetére
ÁLOHÁÁÁ MESTEREM!
Rfactor sokkal simábban szalad,crysis warheadban feltehettem a grafot 1280-ba, eddig ezeket néztem.
Romet szétszerelve várja,hogy szerdán belekerüljön az uj versenyblokk. Hamarabb kész lett mint ahogy terveztem.(2 évből 3 hónap lett)
Jóéjszakát mindenkinek!!!
-
WesTM
őstag
válasz
- = Zk = - #36063 üzenetére
Hát a platform váltás nem lenne hülyeség,de a vga csere szerintem felesleges. Nézz meg engem én a "szánalmas" tuningolt 3850 emmel játszok mindent,crysis kivételével maximum grafon. Nem nagyon éreztem még hogy kevés lenne. Az x2 annyiból nem az igazi,hogy zabál mint a tüdőrák.
[OFF] Na mára megyek,romett épül,szépül.Kezemen az olaj meg szárad.
Jah és elfelejtettemm Ferrari fórumtárs grat a szép eredményekhez! [/OFF]
OFF OFF
-
WesTM
őstag
válasz
- = Zk = - #36052 üzenetére
Istán áldjon titeket testvéreim!!!
Ferrari:
Szerintem a 8.9 lesz a hibás,bár én nem találkoztam ezzel még 8.9 esetében sem.
Mostanában leszokott a vpu rec.ról a kártyám. Nekem a 8800 gts dobált le így állandoan,ott a képernyőillesztő nem válaszolt ha jól emléxem.ZK: Miért válsz meg a jó kis x2-től?
Ha lenne pénzem még az is lehet hogy átvenném tőled,és odaadnám a 38öcsit,de jogsira spórolok. Amúgy szerintem 4850 et vegyél jobban jársz,max. nagyobb felbontásban kell játszanod.Meg szűrőkkel,de erre jó az x2 is. -
WesTM
őstag
válasz
fatal` #36018 üzenetére
ATT is dob a kártya hőmérsékletén. Feszültséget kezeli,de valamiért melegebb a kártya,még alacsony feszen is.
Ha hűtést szeretnél módosítani,akkor cserélj biost a kártyádon,és akkor nem kell ilyen programokat használni. Katt adatbázisában találsz is megfelelő biost,de ő is szívesen segít neked.
-
WesTM
őstag
válasz
dangerzone #36015 üzenetére
Katt,és a többiek tapasztalatai alapján a 3870 kb. 10% tuningot bír le, 870 köré elmennek,ritkán 900on is. Különösen jól húzható gyártó nincs.
8.5 ös driver óta a 8800gt szintjén van,felbontásban nagy részletesség/szűrőkkel még veri is azt. -
WesTM
őstag
válasz
nemt0m #35756 üzenetére
Hello!!
Elsőre nem tűnik rossznak a választás,de ha még a 3*ezer forintos kategoria belefér,mindenképp a 4850et ajánlom,ujabb és a megfelelő proci alatt(e8500 nagyon az)sokkal gyorsabb is, 1280 ban viszont maximálisan elég a 3870 is. Szóval rajtad áll,hogy hosszabb távra tervezel,vagy kevesebb pénzből is jó gépet hozol össze.Mindkét döntés jó döntés. -
WesTM
őstag
válasz
szeva000 #35631 üzenetére
Ha cserélsz akkor mindenképp 4850!!! Időtállóbb cucc lesz,de jvőre már lesz 5850 is.
De a csere tudatában talán 4850et mondanék.Katt:Nem véletlen volt ott Todt bácsi. Változtatások lesznek év végén a ferrarinál gyanum szerint. DE MI EZÉRT VAGYUNK FERRARISOK A SZ@RBAN IS MELLETTÜK VAGYUNk,nem ugy mint a vándorszurkolók....
Nincs ez az év még lejátszva. Lsd tavaly...
FORZA FERRARI!
-
-
WesTM
őstag
válasz
katt777 #35551 üzenetére
Hát szerintem nem zajos egyáltalán a 3850 ref. hűtő,ha okosan van beálllítva,nekem 2d ben 50% on van és nem hallom, még ha odateszem a fülem mellé sem,viszont 60% on megjön a hangja,de nekem nagy terhelés mellett sem megy 75% fölé. Szóval szerintem okosan beállítva nem zajosabb másnál,pl az 1650prom az brutális volt,de még az ultra sem kellemes jelenség...
Filmnézés közben szerintem nem fog 60% on tekerni,játék közben meg simán nem hallod a 65-70% ot még alacsony hangerő mellett sem, akinek meg hangos vegyen rá chilla-t vagy s1et.
-
WesTM
őstag
válasz
NEISSE #35434 üzenetére
Szerintem okorség volt.
De hát te tudod.
De rég jártam erre.
.Na lassan végigtolom a crysis wh-t. A memoria gondok érdekesen vonulnak fel. A havas pályákon stabil 35 freamel, röccenés nélkül ment a gém,ahogy a vonatos rész jött újra kegyetlen szaggatás.Aztán megint sima futás. Érdekes "optimalizáció".
Meg kéne nézni hogy tényleg tovább bírja az oc-t a kártya az új driverrel. Valakinek volt erre példa mostanság?
Jah és 8.9el semmi problémám nincs.
FORZA FERRARI -
WesTM
őstag
válasz
katt777 #35185 üzenetére
Tudom-tudom,de nézd meg ezzela beállítással eléggé zorallul néz ki,az más tészta hogy élsimítás ráférne. Viszont ha eltekintünk a brutális memozabálástól,sokat optimalizáltak rajta a srácok az tény!
Effektek is szebbek lettek. Szóval mostmár csak vissza kéne kunyizni öcsémtől a másik 2 gigás csomagot,és akkor nem lenne probléma...
Am eddig a játék is marhára tetszik.
-
WesTM
őstag
Na úgy néz ki sikerült megoldanom a crysis warhead problémát,így beéri 2 giga rammal is. Szóval felbontás 1024X768, minden enthusiaston,kivéve texture,és object,amik mainstream-en vannak. Így sikerült 25-30 fps-t elérnem,és bár teker a vinyó,szabad memória egyenlő a nullával,vistán is normális grafika mellett játszható a game.
Akinek hasonló problémája van/volt vistán,az próbálja ki,bár ehhez szükséges egy nagyon beállított vista is. -
WesTM
őstag
Mit csináltak a crysis warheadel??? Javult az fps szám szerintem jelentősen a sima crysishoz képest,1024 ben mikor nem laggol a memoria miatt játszhatatlanul nagyon szépen megy fullon. de egyszerűen lehetetlen a memória fogyasztás.
2 gigával meg sem lehet probálni vistán,mert semmi értelme. Tud valaki valami megoldást erre,vagy most majd vga helyett memóriába kell fekttetni vagy 8 gigába.
-
WesTM
őstag
Kihajtás,nem kihajtás témaához linkelte be a másik fórumon egy srác ezt: [link]
Itt azért levonható 1-2 dolog szerintem.
-
-
WesTM
őstag
válasz
laca000 #34486 üzenetére
Akárhányszor a közelébe jössz a fórumnak,mindenkit kioktatsz. Mit képzelsz te magadról most őszintén???
Normális ,kultúrált módon is megoszthatnád a véleményedet. Ha itt mindenki amatőr rajtad kívül,akkor kérlek lépj be az önelégült szocik fórumába,és oszd ott magad,ott talán érdekel valakit. Hakos mester nem rosszindulatú tag,nem kéne ilyen hangnemben beszélned,mert problémák lesznek,csak tévedjen erre egy moderátor.
Ha eleged van a világból,szedjél hangyát,vagy old meg a globális felmelegedést.
Személyeskedés RÉSZEMRŐL abbahagyva.Kihajtás géptől,monitortól,sokmindentől függ. Általánosítani nehéz,de jó vitát a többieknek.
-
WesTM
őstag
-
WesTM
őstag
válasz
katt777 #34236 üzenetére
Ha a radeon driverre gondolsz,azon az odalon olvastam,akik elkészítették 3850re,csak addig nem adják ki,még más ati kártyákon nem tesztelik. Ha működik gondolom a hd 38 és 48 sorozatokon,akkor kiadnak egy physX-et támogató drivert atikhoz. Ez hivatalos azoktól akik elkészítették.
A stalkert pedig lassan végigtolom,hát aki fikázza az elmehet a francba...
És ez még csak egy nem végleges verzió, orosz nyelvű még.
végre egy game,ahol látom a dx10 értelmét. Szerintem neked is tetszeni fog.
Sentinel: Ha vistát telepítesz,akkor abban automatikusan benne van a dx10. Xpre még nem lehet dx10-et csinálni tudtommal. Ha pedig letöltesz egy dx websetup nevű progit,az majd frissíti neked automatikusan a legfrissebre,de a frissitő csomagot magában is le tudod tölteni.
-
-
WesTM
őstag
válasz
Bali27 #34194 üzenetére
Én is lassan így leszek vele. Semmi jó játék nem jön ki,mondjuk a Clear sky éppen nem rossz,de nemsokára végigviszem azt is.
Viszont marha jó,a olcsó lesz megveszem.
Amúgy majdnem szomszédok vagyunk.
OFF OFFZalika: 1600 alatt maradsz,szóval 1280 akkor nagyon is jó a 3850,és hogy katt is nyugodt legyen 512-es verzió is jó,szerintem minimálisan drágább a 256osnál,és ha szerencséd van elérheted a 3870 órajeleit.
-
WesTM
őstag
válasz
zalika #34178 üzenetére
NEM!!!!
A radeonok köszönhetően a jó memória kezeléssel nem lassulnak a kevesebb memóriától minden esetben. A 3850en az 512 memória jóformán semmit nem gyorsít,szóval talán ez az egyetlen kártya ebben a kategóriában amit még 256mb os verzióban is meg szabad venni.
1600 feletti felbontásokhoz ajánlott az 512es,de az alatt bőven elég a 256os.
(Személyes tapasztalat)Illetve a 9600 gt, az idő múlásával,a modern shaderintenzív játékokkal le fog szakadni a 38** radeonoktól.
-
WesTM
őstag
válasz
- = Zk = - #34149 üzenetére
MA elkezdődött a nemzetközileg iskolának nevezett,de szadista emberekkel berendezett börtön intézményben az oktatás.Télleg félek néha a tanárok kujon vigyorgásától.
Gyász! Mély Gyász.
De hát fejlődni kell,mert rohan a világ!
Viszel engem is külföldre dolgozni? Közép angolom megvan!!!!
Na jó tanulást mesterem-nem offolom széjjel a topikot.
Kezeket a paplan fölé,éljenek a csajok!!!
-
WesTM
őstag
válasz
- = Zk = - #34147 üzenetére
Szépjóestét tanítóm!!!!!!!!
Magát is látni errefelé végre! -
WesTM
őstag
HAJRÁ FRADI!!!! HAJRÁ FRADI!!!!!...
-
WesTM
őstag
válasz
pempellini #34071 üzenetére
NÁJJJSZ
Jófféle döntés.
-
WesTM
őstag
válasz
pempellini #34063 üzenetére
Hát,ahogy érzed,én akkor már 15 rugót még spórolnék,úgysincs olyan ami most még egy 8800gts 512-t is megizzasztana,és 4870et vennék...Az viszont szétaprítja a 3870x2-t,és egy darabig nem lesz vele gond. Katt mester tapasztalatai alapján a cf hol működik hol nem. Ha nem működik akkor egy sima 3870 teljesítményét kapod. Ezt jó ha tudod. A 4850/70 nél ilyen nincs.
-
WesTM
őstag
válasz
Kelvin #34060 üzenetére
Bekavarodtam.
Bár nincs nagy küldömbség a 4850,és x2 között,de igaz,hogy van ahol az x2 jobb. De ugye fogyasztás,hőtermelés stb. Bár ezek még hanyagolható szempontok.
Pempellini kolléga helyében,ha tényleg ilyen nagy vasban gondolkozik,még spórolnék picit és 4870. Azzal nem lesz baj egy ideig. -
WesTM
őstag
válasz
pempellini #34058 üzenetére
Hozza,sőt van ahol még jobb is.Kevesebbet fogyaszt,újabb,szóval 4850 jobb vétel.
Tápod pedig 4850hez elég,x2höz szűkösen. -
WesTM
őstag
Ahha, nézd már meg légy szíves azokat a sm.3 scoreokat,agyonhúzott 9600oknál...
Az én nem végleteig huzott 3850em csinál ilyen sm3 scoret gyengébb procival.SOk ****** bedől annak hogy alátesznek egy 5ghz-es quadot,az dob 6000 pontot cpu-ra,és vagány a gyerek hogy neki 14000pontot tol a 9600 gt. Meg kéne tanulni leolvasni a 3dmark eredményeket...
KATT: Chilla vissza rá,és nem lesz meleg...
-
WesTM
őstag
válasz
- = Zk = - #33858 üzenetére
DÁ
ű
Sereff: Nod Smart Security Jó szokott lenni,vagy sima nod32.
-
WesTM
őstag
Úgy van érteleme,ha később fejleszteni akarsz alá. A 256 os és 512 es között nemsok külömbség van,hála az ati jó memóriakezelésének. Ha fontosak az anyagi okozatok,akkor 256os 3850,és a maradék pénzt elteszed egy jobb proci+alaplap kombóra.
-ZK-:Virágos méhecskezümis üdvözlégyem küldöm feléd!!!
Ma sikerült 4X-5X nagy mennyiségű benzingőzt szívni,talán ennek köszönhető bohósságom. -
WesTM
őstag
GTR EVO
Istenem végre egy istenkirály autos SZIMULÁTOR
. Micsoda hangok,micsoda fizika,grafikán is dolgoztak
Ha majd nyomjátok multiba szzóljatok megyek énis
!!!
Forza 3850/70!!!
-
WesTM
őstag
válasz
katt777 #33802 üzenetére
Olvastam Janos írását,tetszik is, de ezzel megvárom még azt,hogy a radeonra kreált driver hogy teljesít majd.Meg persze az új vga-t remélhetőleg 4870et. De tetszik az,hogy így a radeonosok az összes fizika gyorsításra alkalmasak,az nvidiára meg nem tudom hogy csinálnak majd havokot...
His kártya hogy muzsikál,jobb valamiben mint a sapphire volt?
-
WesTM
őstag
Atyavilág hogy jártam ma....
Reggel felkelek boldogan,hejj de szép napunk van!!!
Gépre ráindítózok szívatóval,csak nincs kép a monitoron...
ajjjajjjj
Eszembe jutott hogy tegnap este bios flash,és nem indítottam újra a gépet én butus...
Na hát akkor kezdjünk gondolkozni.
Eszembe jutott haverom akinek 2 hete építettem a gépét p5q-pro val 4870el...
Na mondom olyan f@sza gyerek vagy te, ha én segítettem most van módod visszaadni.
Elmegyek, kártya be alsó slotba indítozik vista be 4870ről,fagyás...
Kártyám ki Katttesztoldala beélesít,dosos frissítés tanulmányozása,rájön ez nem fog menni. (Időre kellett csinálni a cuccot,s semmi nem volt hozzá)Csökkentett módban elinít gépet,és láss csodát felrakta az akkor rv670nek érzékelt dolgot a gép.
Vista normál módban indít,találtam egy 3850 bios file-t. unknow p/m hibaüzivel nem rakta fel a winflash.ORDÍTOZÁS.Ekkor jött a bioskeresgélés. Sikerült találnom egy alap sapphire 3850 biost,és láss csodát felrakta. Kártyán azonnal megjött a kép restart után,és WesTM boldog lett,mint nyugdíjas úszómedencepucoló.
És ehhez más se kellett csak egy cf alaplap, meg egy 4870.
Szóval ez a nap is tartogatott fejlődési lehetőséget,és lemínuszolt pár hajszálat.
-
WesTM
őstag
válasz
Bandee2 #33780 üzenetére
Szerintem rendben vannak az értékek,gpu caps viewerrel pedig szinte minden karit fel lehet így fűteni.Ha játék alatt jók a hőmésékletek,akkor nincs gon,mégpedig a 85 fok az nem feltétlen rossz.Aggodalomra innnentől fogva semmi ok.
Talán kicsit soványabban van bekenve hűtőpasztával a cucc,vagy nem tudom,de nagy probléma nincs ott.Ha pedig van garancia a karira,akkor cseréltesd ki,mert egy picit tényleg jobban melegszik mint kéne.
-
WesTM
őstag
válasz
- = Zk = - #33772 üzenetére
BANTUT HOGY KIFÜTYÜLTÉK....
LOL
Mondjuk kicsit sajnáltam...
KUBIKA SZÉP VOLT
NA OFF OFF -
WesTM
őstag
válasz
- = Zk = - #33770 üzenetére
FELIPEEEEEEEEEEEEE!!!!
Amúgy mit művel a Ferrari??? Nagyon buta hibák.
KIMIMEgint a hajtókar. Az ott kikönyökölt....megint.
NEMBAJ FORZA FERRARI!!!!!!!!
-
WesTM
őstag
válasz
- = Zk = - #33758 üzenetére
Áldasson a úr neve Cimbi!!!
Nekem tdu alatt melegszik a legjobban,ott eléri a 82-83 fokot 2 óra után. De hát amíg nem füstöl no problem.
Mindjárt F1!!!
FORZA FERRARI,HAJRÁ FELIPE,KIMI!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest