- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beowulf_78
addikt
válasz
loree69 #22798 üzenetére
Hát...te tök másról beszélsz...
Ki beszélt a VGA melegedéséről?
Azt mondtam hogy a kártya által generált hőt nem vezeti el hanem befújja ill. bent marad a házban. Tehát a proci,ram, északi híd, vinyók minden melegebb lesz pár fokkal csak azért mert a "nagy" Asus másképp oldotta meg a hűtést mint a többiek.
De egyébként nyugodtan olvasgasd a fórumokat, csak előtte tudni kellene hogy miről is beszélek... -
Beowulf_78
addikt
válasz
BPFeri #22796 üzenetére
Halgass loree69-re...
az hogy Ő mit hallott és mit nem....nem hiszem hogy mellékes lenne hogy az Asus a házba fújja a meleg levegőt, nem pedig kivezeti... de ez már 1.000.000x ki lett már tárgyalva.
Ha még 1x valaki beírja hogy Asus-t akar nem fogom megint leírni.Majd rájön a saját kárán ha már nem tud visszaolvasni.
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Samanbacsii #22788 üzenetére
Nem mondom hogy bármelyiket megvenném, de az Asus-t semmiképpen se eröltetném.
-
Beowulf_78
addikt
válasz
loree69 #22405 üzenetére
Én is az újabb hardverre gondolok.
Nem mostani darab a 3d06. Már ki kellett volna adnia a Futuremark-nak új 3d teszt progit mert a mostani hardverekhez már kevés és ebből adódóan nem is kezeli le megfelelően az újabb technológiákat. 2 GPU, Quad proci, Woldale család, és gondolom a Kentsfield család is ide fog tartozni. -
Beowulf_78
addikt
válasz
VinoRosso #22402 üzenetére
Az sem volt állapot ami itt ment, bár sztem figyelmeztetés, és a nem ide való hsz-ek törlése elegendő lett volna.
Több fórumtag is jelezte hogy az ilyen jellegű mondandókat priviben.Az ő szavuk kevés volt.Tényleg unalmas, hogy bármikor benézek mindig a 3850 (Bundi) kontra 3870 (katt777) vita folyik, aminek semmi értelme mert mindenki hajtogatja a maga igazát, és aki benéz ide azt se tudja mi van.Ezzel arra akartam célozni hogy nem építő jellegű vita folyik. Nem napok óta, hanem hetek óta.
Továbbá cikinek tartom azt is hogy ez egy globális Ati fórum, ahová sokan mások is benéznek és levonják a következtetést a topik szinvonaláról.Nem az off hsz-ekre gondolok...mert az mindenhol van mértékkel.Ez a topik réges régen elvesztette a "szakmaiságát" és chat szoba lett belőle 2-3 ember részvételével, 1-1 kósza ide való témával.Peace!
-
Beowulf_78
addikt
válasz
tommy-gear #22140 üzenetére
Miért ne lenne használható?
-
Beowulf_78
addikt
Egyenlőre a 20k még várat magára...
Talán egy 4,4ghz wolfival.
[19100p] -
Beowulf_78
addikt
válasz
Komplikato #21837 üzenetére
Persze...vagy nem is volt ennyiért sosem.
Az hihetőbb.
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Samanbacsii #21836 üzenetére
Sehol.Én már megnéztem.
Azért ment részemről a f@sz kijelentésre f@sz válasz.
-
Beowulf_78
addikt
válasz
cowboy_bebop #21833 üzenetére
Elnéztél valamit.
Mert már 30k-ért adja..lehet percenként csökken az ára.
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Solten #21735 üzenetére
Én ezt tartom hihetőbbnek...mint a többit.Nem azért mert jobb az X2 mint a többi tesztben, hanem ezt látom reális különbségnek.Nem reális a jóval nagyobb különbség már csak fizikai felépítésükből adódóan sem.
Az igazság az hogy elég szomorú hogy ahány teszt annyi féle eredmény. -
Beowulf_78
addikt
E8400@4250-en dob 3800p-ot.A Q6600 meg 3,7ghz-en 5540-et. Az ezekhez tartozó SM2,SM3 pontszámok: 8484,9157. Q6600-nál 7575,8456p.
A proci értékekkel nem nagyon függ össze az SM2,SM3 eredmény. -
Beowulf_78
addikt
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Kucsek #20986 üzenetére
Megnéztem neked a COD4-et! De csak úgy tudtam hogy fraps-ot monitoroztam játék alatt... 1280x1024 minden ami grafikával kapcsolatos max.-ra húzva 80-180 fps között mozog.
Kicsit szűkítve...nagy részben olyan 120-140 között ugrál.
1680x1050-be minden fullon 70-130 között mozog, szűkítve 90-100 a nagy átlag.
Csak az első hajós pályát néztem.... -
Beowulf_78
addikt
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Kucsek #20972 üzenetére
Úgy tudom GTS-ből a BFG OC a legerősebb, legtuningolhatóbb.Én 73k alatt még nem láttam sehol kisker. bruttóért. Az MSI miben durvább?
Nem kell aktiválni semmit.Egyébként melyik játékba van ilyen crossfire beállítás?Lehet aktiválni kell csak én még nem játszottam ilyen játékkal ahol aktiválni kellett volna.
-
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Bundás22 #20950 üzenetére
Nincs igazad Bundi.
Aki 8800GTX-et vett 1-2 évvel ezelőtt azt nem érdekli hogy mennyit fog bukni rajta 1,5 évvel a megvétele után.Mint ahogy én is megvettem az X2-öt 102K-ért amikor az első pár db megérkezett az országba.Túlságosan nem izgat hogy már 92k-ért is kapható.
Ez az a szint ahol a vásárlókat nem nagyon érdekli mennyit buknak 1 éves viszonylatban.
De ha X2 helyett megveszem a BFG 8800 GTS 512-öt 85k-ért akkor azon is buktam volna 12k-t mert most 73k-ért vesztegetik.Ami VGA-ban nem 30-40k-s tétel azon buksz, nem keveset. -
Beowulf_78
addikt
válasz
aron444 #20898 üzenetére
Nem jobb a GTX. Ezt az egetrengető baromságot ki találta ki?
Egy szinten van kb. a GTX az X2-vel, vagy talán 1 picivel jobb az X2 Crysis-ban. Egyébként mindenben veri a GTX-et az X2. Jóval erősebb kártya.Kicsit azért utána mehetnél a válaszoknak mielőtt kérdezel...
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest