- Yettel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hurkaleves
őstag
válasz
lizakattila #41425 üzenetére
jah..
tényleg thx még1x!
a lényeg, hogy a két magnak külön külön bios-a van...még erre is rá kellett jönnöm... -
Hurkaleves
őstag
válasz
J.J. András #41423 üzenetére
a riva tuner alapból úgy kezd, hogy nem biztos, hogy megfelelő driver van fent vagy nem kompatibilis vagy ilyesmi.....szóval alapból nem úgy kezd, hogy "szia felhasználó minden rendben tuningolhat bátran!" de neeem...
ha valami alapból gyíkkal indít az már nem jó jel! de közben rájöttem a sok bios flesselés során, hogy az egyik mag gyárilag, alapból nem támogatja a tuningot!
csak annyit enged amennyit az ATI Overdrive progi tud azaz a gpuk-nak +50mhz a memóknak is +50mhz! atom durva tuning nem?
nomind1 lényeg, hogy megy és egész szépen teljesít így most a rendszerem! egy általános teszt progival szemléltetném ami nem más mint a 3dmark06=> 15700pont
ennyi elég mindenre...
egyébként riva tuner-be néztem már minden ilyesmi kapcsolót, de nem találtam olyat ami engedélyezné a 2.gpu húzását......ahogy írtam már gyárilag tiltott....
én meg nem értek a bios mod-hoz bár már kezdem kapisgálni, de nem ér annyit mert rohadt macerás ha elszáll a gpu és vissza kell hoznod az életbe.... -
Hurkaleves
őstag
na azért ha már így belejöttem kicsit kísérletezgettem, de a tudásom ilyen téren elég gyengusz....
egyszer el is szállt az egész kártya és az integrált vga-val kellett újraélesztenem....de sikerült úgy is!
tuningot sajnos nem tudtam belevinni a dologba, de sebaj, lényeg, hogy megy!
mert most jelenleg 3 gpu-val rendelkezem és ha elszáll egy vagy kettő a harmadikkal újra tudom éleszteni a "halottakat" ha nem lett volna integrált vga-m nem vigéckedtem volna ennyire......most is ő húzott ki a sz@rból... -
Hurkaleves
őstag
! ! ! ! SIKERÜLT ! ! ! !
aztabetyárját! na a végére profi flesselő lettem.....huh....mintha egy 81793654ezer tonnás kolbászoslecsó esett volna le a szívemről....
piff....a siker röviden: winflesh majd ott a slave-nek megadtam a "tuning" mentes bin fájlt
a másik magnak meg az origi beállításos bin fájlt! fless mind a kettőre majd restart és kész!emberek! mindenkinek köszönöm! nélkületek szerintem egész este fent lettem volna és az ablak mellet nikotin mérgezésben haltam volna meg...
még egyszer mindenkinek aki segített hatalmas THX! különösen lizakattila-nak!
huh...ahh... -
Hurkaleves
őstag
válasz
lizakattila #41418 üzenetére
dolgozok rajta keményen!
csak az a baj, hogy leteszteljem, hogy mind a 2 gpu megy e csak úgy tudom, hogy felrakom a drivereket....viszont flesseléshez meg le kell szedni...szal el játszogatok még egy darabig...most flesseltem éppen winflessel mind a 2 magot két különböző bin-nel hiba nélkül....most rakom a drivert aztán remélem....
-
Hurkaleves
őstag
válasz
lizakattila #41416 üzenetére
jaja két bios-os...mindjárt átnézem!
thx! -
Hurkaleves
őstag
atom fail! HELP!
az RBE progival belementem a vga-m biosába...(his 3870x2)
elkezdtem gépészkedni aztán flash-elni aztán az egyik gpu-t most nem látja!full ideg vagyok nemtudom hogyan lehetne újra üzembe állítani a 2. gpu-t.
nem kellett volna letöltenem se azt a progit...segítsetek plíz! nem tudom, hogy esetleg van e valakinek ilyen bios fájlja, hogy esetleg azt betöltve újra üzem tudnám helyezni a gput...
nyugodtan letolhattok megérdemlem...
-
Hurkaleves
őstag
válasz
Tomate #41403 üzenetére
arra én is gondoltam, hogy a takarékot mutatja....viszont ati CCC-ben nem annyit mutat takarékos módban hanem 300mhz-t! ram 900mhz....és én inkább a ccc-nek hiszek..
más: fesz állítótt sem tudom bekapcsolni..
mintha semmit sem tudnék csinálni a progival! kész!
próbáltam a 0.26-os és a 0.27b-verziót is....leszedtem minden ati drivert majd újraraktam a 9.3-asat...
ez azért gáz, hogy ATI tool-lal sem tudok húzni egy ATI kártyát..
de azért remélem, hogy jön valaki aki leb@sz az ügyetlenkedésem miatt és elmondja a titkot...egyébként thx Tomate. ha van még esetleg valami okosságod, nyomjad..
-
Hurkaleves
őstag
válasz
Tomate #41401 üzenetére
azzal is próbáltam, de vagy én vagyok hülye a használatához vagy az sem szereti az X2-es karikat mert:
1. alapból valami 411-et íra a gpu órajelre...és a ramokra is valami 450-et...
2. ha fentebb tolom a csúszkát és nyomok egy set clock-ot akkor meg vissszaugrik arra a bizonyos 411-es illetve 450-es értékre...
ö6uqmvá&#>@[|˘˘°˛é4-ecj/UW% -
Hurkaleves
őstag
válasz
J.J. András #41399 üzenetére
ez más. ez nem cf. nálam olyan van, hogy A.I. és ez szabályozza a két magot...
az tuti, hogy mind a 2 mag megfelelően dolgozik! csak kár, hogy a catalyst-ban csak 878/955-re lehet húzni...szerintem menne többet is! riva tunerrel meghúztam az egyik magot (mert egyet lehet) csak a teszt kedvéért 925/1020-ra....és szerintem még ment volna...
de ha legörgethető ablaknál kiválasztom a másik gpu-t (mert külön látom a gpu 0-át és a gpu1-et!) akkor ott csak a fan funkció jelenik meg...az overclock fül nem..
már felidegel, hogy a több mint 1 éves kártyára nem találtak ki normális tuning progit... -
Hurkaleves
őstag
válasz
J.J. András #41382 üzenetére
az van meg, de csak az egyik magot húzza...
hol lehet akkor ezt állítani, hogy mind a kettőt húzza?
thx. -
Hurkaleves
őstag
szevasztok!
tudtok e olyan vga tuning progit ami kezeli az X2-es karikat! tehát mind két magot tudom húzni....thx!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- EA Sports WRC '23
- Call of Duty: Black Ops 6
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- Yettel topik
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép. / I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest