- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- iPhone topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Yettel topik
Aktív témák
-
juvefangabor
csendes tag
-
juvefangabor
csendes tag
Hali mindenki!
A segítségeteket, tanácsotokat szeretném kérni!
Nyár végén vettem egy Asus x1900xt 512 MB -os videókártyát!
Az elején minden szép és jó volt, de aztán kb 1-2 hét múlva elkezdett pixelhibákat produkálni!
Olyannyira, hogy a játékok élvezhetetlenek lettek, nem lehetett semmit sem látni a rengeteg pixelpont és pixelcsík miatt!
Az Everest szerint ilyenkor a kártya hőmérséklete elérte a 90 fokot is!
Próbáltam szobaventilátorral kicsit megsegíteni, az használt is, na de hosszútávon ez nem megoldás!
Szervízbe került, és egy driverfrissítéssel úgy tűnt, hogy megoldódott a probléma!
Szép is volt minden megint kb 1 hétig, amikor is megint jelentkeztek ezek a hibák!
Sőt olyannyira rosszra fordult a dolog hogy már indításkor is előjönnek ilyen kis pixelek, mikor a memóriát meg a ide drive-okat számolja, tehát még a Dos-os felületen is ilyeneket produkált!
Ajánlották az Omega drivert, fel is tettem és használni kezdtem az Ati Tools-t, aminek a segítségével állítottam a ventilátor fordulatszámán!
Sokszor 100%-on pörgött, de a pixelhibák ugyanúgy jelentkeztek!
Mit lehetne tenni? Cseréltessem ki a karit? Mert az igazság az h nem nagyon füllik a foga a boltnak hozzá, inkább mondták h vigyem be megint megnézik..na de ezen nincs mit nézni
A másik gondom is szintén a VGA-val van: az Ati Tools szerint a jelenlegi órajelek a következők: core: 500 memory: 594 - na de ennek a kártyának tudtommal 621/700 nak kellene lenni, a requested clocknál ez megis van, de nem tudom sehogysem feljebbtornázni, multkor próbáltam, de megfagyott a rendszer
Nagyon megköszönném, ha vki segítene!
üdv: juvefangabor
Aktív témák
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W Zalman
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest