- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
Aktív témák
-
Rolci
tag
Hahó valaki?
-
Rolci
tag
Hali!
Kellene egy kis segítség! Van egy sapphire x1900xt vga-m. Szeretném megnézni, hogy alap beállításon mit is tud. Namármost fent van nekem az Ati Tray Tools nevü program. Ezen belül van egy olyan lehetőség, hogy Monitoring Graphs. Eddíg az előző alaplapomnál, ha ezt bekapcsoltam akkor amikor elindítottam a 3d mark-ot akkor a grafikonon felugrott a 3D kért órajelekre a gpu és a memória is. Most ez nem történik meg. Lehet valahol ezt kapcsolni vagy hasonló? Illetve hogyan tudom megnézni, hogy ténylegesen a 3d-s kért órajeleken megy-e a kártya alkalmazás közben? előre is köszi a segítséget!
Please help!! -
Rolci
tag
HAli!
Köszönettel venném mindazok segítségét akik az alábbi helyzetre tudnak megoldást!
A kártya mellé föltettem a gyári catalystot. Gondoltam(én hülye), hogy egy kicsit húzom a kártyát a gyári overdrivével. A hezyzet a következő. Van ugyebár a valós és a kért órajel. A kért órajel emelkedik a valós nem. Miután beállított egy max értéket a progi visszaáll a kiindulási értékre a valós órajel a kért pedíg az emelt értéken marad. Viszont mikor futtatok utánna egy 3dmarkot, még kevesebb pontot ad mint az alapállapotban. Ezek után felakartam rakni az overclockert, de az a következőket írja ki:
No Vaild Devices Found!! Requires an ATI Radeon RX5XX Based Adapter!
Tehát van-e erre megoldás, vagy nincs előre is Thx! -
Rolci
tag
Up!
-
Rolci
tag
Hali!
Ezt írja az overclocker progi, ha elindítom:
No Vaild Devices Found!! Requires an ATI Radeon RX5XX Based Adapter!
Van ötletetek a megoldásra? -
Rolci
tag
Sziasztok!
Kellene egy kis helpy!
Nem tudom húzni a kártyát (X1900Xt Sapphire( mi lehet a gond? Ha a gyári overdrive-vel húzom akkor még kevesebb pontod ad a 3dmarkokon mint alapon! Más húzoprogi meg nem indul el!Szóval?....
Aktív témák
Hirdetés
- Ingatlanos topic!
- OLED monitor topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AI-séf főz a dubaji étteremben
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Óvodások homokozója
- Disney+
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest