- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
Aktív témák
-
-
Joshi
titán
-
Joshi
titán
-
Joshi
titán
válasz
Vigneau #3437 üzenetére
A (#3360)-as hozzászólásodból ''A fagyási jelenség továbbra is áll, az órajelet lejjebb vettem 600/900-ra és minden rendben. Tehát a kártya nem kap elég feszt, a tapasztalatok a korábbi tézist kezdik egyre jobban megerősíteni.'' nem ez derül ki.
Ha az a tápod, ami a konfigodnál van kétlem hogy kevés lenne a kraft.Érdekes, hogy nekem egy noname 500W-os táppal minden rendben.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Joshi
titán
-
Joshi
titán
Az első megráncigált rendszerrel készült 3DMark06 teszt:[link]
Elsőre nem is olyan rossz! -
Joshi
titán
Leszoptam magam mire működőképes rendszert faragtam az X1950XT kártyával a régi WINFOSSAL!
Szerencsére nem kellett újratelepítenem a wint, de ahoz, hogy jobb eredményt érjek el 3DMark06-ban ez később elkerülhetetlen lesz.
Egyébként az eredményem alapon: [link]
Az alaptól csak annyiban tértem el, hogy a 200-as FSB helyett 250-re állítottam, de a szorzó t visszaállítottam 11-ről 9-re.
Amúgy nagyon zsír a kártya!!! -
Joshi
titán
Hihetetlen!!!
Megvan a HIS X1950XT kártyám és nem tudom használni, mert nem adtak hozzá tápcsati átalakítót.
AZ MSI 6800GS-hez adtak, ehez miért nem?
ebből már csak hétfőn lesz valami.
Hogy pippantanának ki. -
Joshi
titán
Nemsokára próbálom a karit(HIS x1950xt).
-
Joshi
titán
Ha ár/érték arányt nézünk semmilyen esetre sem érdemes 512Mb-os VGA-t venni főleg az x1900xt 512Mb & x1950xt 256Mb esetében, kivételt képez az az extrém eset, ha azonos áron jutunk hozzá.
Hosszabb távra meg nem gondolhat olyan felhasználó, aki ilyen kategóriájú kártyát vesz.
Mindenesetre most okosabb választás egy ilyen kártya, mint egy DX10/SM4.0-ás VGA elsősorban az ár miatt.
-
Joshi
titán
Az X1950XT kártyát mennyire lehet húzni(Gpu/Mem) gyári, ill. jobb hűtővel(léghűtéssel)?
-
Joshi
titán
Úgy néz ki, hogy Sapphire helyett HIS Excalibur X1950XT 256Mb lesz(Sapphire nem volt a nagykerben)!
Végülis most jobban jártam vagy nem? -
Joshi
titán
Szia mindenkinek!
Egy HIS Excalibur X1950XT 256Mb HDCP vidkarit néztem ki bruttó 70k-ért(új).
Ez jó kari?Ha esetleg lenne valakinek tapasztalata ossza meg velem legyen olyan szíves.
Aktív témák
Hirdetés
- OLED monitor topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mesterséges intelligencia topik
- Házimozi belépő szinten
- Elemlámpa, zseblámpa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest