- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi84
aktív tag
tuningolt állapotban, 11437 3Dmark05-ben. Az azért nem is olyan rossz
614Mhz/1206Mhz, 1.325V/2.1490V
[link] -
Tomi84
aktív tag
Nekem is ilyen, nekem is tölle
Nagyon über kis kártya, még játszani is jól lehet vele. Tunerje meg fenomenális!!
Nagyon szép képet ad, ráadásul több csatornát talált mint a tévém. Tömörítést még nem próbáltam. Szóval nekem nagyon bejött, habár a gyári hűtőt én hamar cseréltem, nemsokra meg vizet kap.
Ugyan ma vettem meg a vizesblokkot, kipróbálás szintjén ráraktam egy NorthQ 3870A hűtőt, a memóriákra meg Revoltec réz bordákat. Mind itthon porosodott a sarokban, gondoltam teszek egy próbát. Jól tettem. köbö 20fokkal alacsonyabb a GPU hőmérséklet. Ezek után emeltem 1.2-ről 1.3V-ra, és felnyomtam 620Mhz-re a GPU-t, még így is jó 10fokkal hűvösebb mint a gyári hűtővel, alapfeszen. Megnézem még mit bír 1.35V-on.
Meg persze a kinézete is más így[link]
ja, és ami jó hír: nem 2ns-os ramok vannak rajta, henm 1.6-osak
-
Tomi84
aktív tag
-
Tomi84
aktív tag
Nem is akarom sokkal tovább piszkálni, csak ha már rátettem a vízhűtést, és azzal sem akarok olyan feszültséget adni neki, ami magasabb az XT feszültségnél. Majd kiderül mennyit érek el vele. Én egy 600/600-al már kibékülnék
Persze tisztában vagyok vele, hogy ez nem egy kifejezetten játékra tervezett kártya, meg amivel én játszom azt így is simán elviszi, de ha kap rendes hűtést akkor csak kihozom belölle a maccimumot. Bár így sincs igazán panaszom rá, nemrég kipróbáltam az UT3-at, és 1280x1024-ben, minden maxon (0AF, FF) simán ment 50-70FPs között.
Tunerje meg egyértelműen pöpecTöbb csatornát talált meg mint a tévém.
-
Tomi84
aktív tag
válasz
katt777 #6431 üzenetére
köszi a segítséget. Viszont ennek csak 1.2V a GPU feszültsége, tökmindegy mit csinálok neki nem is megy feljebb. Terhelés alatt így is simán felmelegszik 75 fokra, egy 17 fokos szobában., szóval valószinűnek tartom, hogy az AIW változatnak 1.2V a gyári feszültsége, hogy elég legyen rá az egy slotos hűtés. Ramokat nem néztem meg, hogy ns-osak, majd ha cserélem rajta a hűtőt.
Egyébként értelemszerűen nem 1950-re gondoltam, hiszen ez 1900AIW. Egy 1950XT memória órajele 900Mhz, egy 1900XT-é 725Mhz. Ennek meg 480Mhz, örülök ha csak megközelítem az 1900XT-t, nemhogy ez 1950XT-t. -
Tomi84
aktív tag
köszönöm a segítséget, probléma megoldódott.
azt szeretném kérni az X1900XT/XTX tulajoktól, hogy adjatok légyszives infókat a GPU és a memória gyári feszültségéről. Ha jól tudom, akkor ugyanaz az R580-as GPU van az AIW kártyán mint az XT/XTX-eken, csak jelentősen alacsonyabb órajeleken. (500/480). Feszemelés nélkül, gyári hűtéssel 550/510-ig sikerült eddig feltolni, 1.2V/2.0861V/2.086V (GPU/mem/mem IO) feszültségek mellett.
Hamarosan teszek rá vizet, és akkor már bátrabban fogom tolni, a gyári hűtése azért nem valami erős. Szeretném majd olyan XT közelébe húzni, és jó lenne tudni, azok milyen feszt kapnak.
-
Tomi84
aktív tag
sziasztok.
ma boldog tulajdonosa lettem egy X1900All in wonder kártyának. Kis kezdeti nehézségek után egészen jól összebarátkoztunk, ami végül windows reinstallban végződött. Amikoris elkövettem azt a hibát, hogy előbb tettem fel a Catalyst Control Centert mint a .NET framework-öt. Erre kiírta, hogy anélkül nem működik a control center, de feltelepítette. Utólag felraktam a .net-et, de azóta se megy, minden windows indulásnál hibaüzenetet kapok, ugyanezt kapom, ha megpróbálom elindítani a control centert.
Megpróbáltam már újratelepíteni, de az sem segített.hibaüzenet:
"Could not load file or assembly 'MOM.Implementation, Version=2.0.2895.26680, Culture=neutral, PublicKeyToken=90ba9c70846762e' or one of its fependencies. A rendszer nem találja a megadott fájlt"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- Mesterséges intelligencia topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged