Új hozzászólás Aktív témák
-
KasztP
csendes tag
Jó ez a mobility 4650 még ddr2-vel is ...amúgy mobil 9600GT-ig szerintem mindent ver...talán 9650GT-vel lehet pariban így ddr2vel.
Eddig csak GRID-el meg World of Goo-val próbáltam, előbbi egész szépen megy minden maxon (egyedül motionblur van kikapcsolva, mert utálom
).
Az az érdekes, hogy 2x MSAA és 8x MSAA között nincs észrevehető teljesítménybeli különbség 1366x768-ban. Mondjuk mintha lenne ilyen cap...mert egyfolytában 28-35 között van az fps (FRAPS) akármit állítgatok. Erre valami ötlet esetleg?
-
KasztP
csendes tag
válasz
kisza25 #7156 üzenetére
Noti 9600 gt-re gondoltam
Amúgy notebookcheck-en láttam ddr3-as noti 4650 teszteredményeket, meg talán valami magyar oldalon is...ezért reménykedtem, hogy Acer-ék se spórolósak.
A típus: Aspire 6930G 644G32NM vagy valami hasonló.
- T6400 2ghz, 2x2 giga 800as ddr2, PM45 chipset, 4650 1Gb a képen látható paraméterekkel, 320-as hitachi hdd, 16" 16:9-es lcd 1330x768-as natív felbontással. Kb ennyi...most ismerkedem vele, de ha van még kérdés szívesen válaszolok. Egyik különlegessége a gépnek pl hogy van egy második hdd hely is benne
-
KasztP
csendes tag
Üdv!
Ma vettem egy Acer notit, 4650 van benne.
Kérdésem az lenne, hogy milyen drivert ajánlatok, és ti milyen programmal állítanátok az órajelét (és meddig lehet szerintetek le/fel elmenni noti vga-nál)?Másik kérdés, meg hogy HD filmek hw gyorsításához elég a gyári driver, meg egy megfelelően beállított mpc-ht? Valamint linux/unix alatt is előcsalogatható a dolog?
A válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Autós topik
- Villanyszerelés
- BestBuy topik
- Gitáros topic
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest