Új hozzászólás Aktív témák
-
rolexes
csendes tag
Mármint csak az online video nézésnél szaggat a video.. amúgy semmi baj nincs a videokártyával. Gondoltam rá h flash player lesz a gond.. Régebben ezt nem csinálta. De ezeknek utánna nézek amiket írtál.
-
rolexes
csendes tag
Sziasztok! Nekem is volt régebben problémám a Sapphire Radeon HD4650 1GB/AGP videokártyával. Ha youtube-on megakartam nézni egy videót vagy Játékba Xfire program segítségével képet akartam készíteni, akkor újraindult a gép. AMD honlapjáról leszedett catalyst mellé valamit felraktam (nem emlékszem már, hogy mi volt) és nem csinálta ezt. Most csak simán az XP 32-bit hez leszedett Legacy 12.6 van fent és nem csinálja ezt viszont mintha belassulna. Yutun elindítok egy videot és mozgatom az egeret akkor belassul a gép vagy szaggat vagy épp nem csinálok semmit csak a video megy akkor is be-be lassul. Ez mitől van?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- LEGO klub
- Yettel topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Autós topik
- Állítólag megérte kitiltani az okostelefonokat az iskolákból
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Asus rog strix gtx 1060 6gb
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest