- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
PlayMax #10180 üzenetére
Tesztek alapján a GF kb.10%-kal jobb, mint a Radeon: Anandtech, TechPowerUP, ComputerBase...
Hogy pont a GTA4 pont a te gépeden mér' így megy, azt nemtudom - nincs meg a nevezett játék, és veled ellentétben nem tudtam mindkét videokártyával letesztelni.
Visszaolvasva a fórumon másnak ment 4670-essel is, teljesen elfogadható minőségben. De pl. az én "vacak" 512Mb-os 4830-asomon az új AvP röccenésmentesen fut (Ez a megállapítás persze csak annyira releváns a két kártya képességeinek viszonyára nézve, mint a te GTA4/GTS példád).
[A félreértések elkerülése végett nem vagyok GF-ellenes, a Radeon előtt nekem is az volt, és teljesen meg voltam vele elégedve - de ezt a "hulladékozást" hagyjuk el végre, nagyon fárasztó már néha...]
Új hozzászólás Aktív témák
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest