- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Magisk
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stirbi
addikt
üdv all.
ha jol vettem észre akkor már ugy kezdték el gyártani a 4670es szériát, h nincs rajta cf csatlakozás? pl az uj asus eah4670 en sem láttam , és sapphire oldalán is megnéztem és az egyik 4670en sem láttam cf csatit. -
Stirbi
addikt
üdv all
kicsit elkezdtem kevesleni a vgam teljesitményét (eah 4670 ddr3 512mb). a procim 3,33mhz-n ciripel(e5200).
na most egyenlöre vga csere nélkül akarnám növelni a teljesitményt, tehát arra lennék kiváncsi , h mi aza tuningérték ennél a kártyánál amit ugy átlagban birnak?
-
Stirbi
addikt
p45 ben az egyik pci-e csati 16x es a másik pedig csak 8xes , az x48 ban pedig mindkét pci-e csati 16x es
, szoval a p45nél a másik vga foglalatban lévö vga vmivel lassabb lesz,de ezt nemtudom pontosan.
- erre mondjuk pontosabban én is kiváncsi vagyok h egy nem 16x es pci-e slotban pl 8x esben 4x esben mennyit lassul a 2.vga.-SZOVAL HA VKI TUDJA LÉGYSZIVES IRJA LE
-
Stirbi
addikt
üdv all
Hála Istennek cserélték a vga mat garban. remélem ez már nemfog csak ugy elfáradni a semmitől
-
Stirbi
addikt
üdv all
nem fogjátok elhinni,h itt mi volt a gond : [link]
megdöglött csak ugy spontán a vga: eah4670
, egyik kimeneten sem adott képet
-
Stirbi
addikt
-
Stirbi
addikt
üdv
a zalman vf1000 felfexik a hd4760 re? -
Stirbi
addikt
sziasztok
ati ccc-ben feltoltam a gpu-mat 800mhz-ra, teszteljem szörös fánkkal?
-
Stirbi
addikt
bocsi nem ide
-
Stirbi
addikt
ha a catalyst control centerben tuningolom a karit akkor mivan
?
-
Stirbi
addikt
üdv
vga tuningban láma vok
,segitsetek kicsit felnyomni a vga mat(eah4670) , mi azegészséges tuning ami nemárt neki? kell vmi feszt emelni?(mert azt nem akarok)
-
Stirbi
addikt
holnap bemegyek üzletekbe érdeklödni a hütö után nagyon megetetszett remélem sikerrel járok,bemegyek 3 pc üzletbe és megkérdezem melyikben tudnak rendelni.és remélem valamelyikben minél hamarabb sikerrel járok
az accelerot 7 szer ujrapasztáztam olyan precizen csináltam ,h az már lehetetlen, igen teljesen felfeküdt.
ez a ,,venticserés,, cuccom is most elégjol megy de szeretnék egy teljesen jol müködö hütöt és legjobb lenne ha passziv lenne ,szoval most nagyon bizok a vnf100 ban.
-
Stirbi
addikt
valaki mondanak nekem tapasztalatokat evvel a hütövel kapcsolatban ?
[link] -
Stirbi
addikt
de tudod én gyári hütöre gondoltam
, az asusé alabol takar egy slotot,
ez ahütöd egy árban van egy accelero s1 el, én vettem egy s1et de vmi hibája voltmivel alap terhelésnél a höfok jovolt 30 fok ,de terhelésnél viszont 85 re felkuszott, pedig mindenki mondja ,h passzivban használják és 60 fok fölé nem megy
-
Stirbi
addikt
válasz
Gyuri27 #5265 üzenetére
szia
azért vigyem be az üzletbe h nelegyen vga-m kitudja meddig mert lehet ,h elhuzzák 1honapra is annyit meg nem fogok várni, és az is lehet ,h elromolna.
legjobb választás ha meg veszik a sapphire változatot vagy a giga változatot,
a giga meg a sapphire változat azért jo mert nem takar le a hűtésük egy pci slotot sem, és pl egy gigabite g31 es lapnál létfontosságu slotot takarhat le mivel ha vki használ pci s hangkarit és még van egy pci-s wifi vevöje akkor nem tehet akár milyen vga-t
mert másképp nem megoldhato a pci slot használhatoságának fenntartása -
Stirbi
addikt
siasztok ilyet kellett tennem a gyári asus hütövel :
[link]a gáyri kis venti sercegett surlodot meg bugott ezt most egy 2 -3 hete kezdte el csinálni és igy oldottam meg, kivágtam a kis ventit és helyére erösitette egy 8x8as 2000rpm en futo ventit
-
Stirbi
addikt
sziasztok , nemrég vettem egy asus eah 4670 es vga-t, meg voltam vele eddig elégedve a vga val most is megvagyok de a hütéVENTILÁTORRAL NEM oylan érdekes dörzsölödös zajt adott ki magábol, ma is ezt tapasztaltam, meg fogtam a hütöbordárol lekattintottam a ventit és helyre fogattam egy 8x8 cm-s 2000rpm en futo ventit ,-még halkabb is lett és a höfokok is maradtak, csak sajnálom a gyári megoldást
,mért nemtudnak mindent gyárilag rendesen megoldani
-
Stirbi
addikt
válasz
james007007 #4966 üzenetére
üdv nekem asus eah 4670 em van 512 es gddr3 as a hütö mindig axon forog de a hangja az nagyon minimális ujr pasztázás után 28 fok iddle 56 fok full load
-
Stirbi
addikt
üdvözölve legyetek kollégák, azt szeretném kérdezni,hogy egy e2200 as cpu 3ghz re huzva(10x300) on kihajt teljes mértékben egy eah 4670 et?
-
Stirbi
addikt
üdv
azt szeretném megkérdezni,h miben különbözik a 4670gddr3 és gddr4? -
Stirbi
addikt
üdv az asus eah4670 az refernciakari? mert én utána néztem és ugyanugynézki a nyákja is mint a sapphire hd4670 nek, ha megyegyeznek akkor referencia kari?
-
Stirbi
addikt
üdv azt szeretném kérdezni,hogy valaki használ -e asus eah 4670-et accelero s1 el? mert az tudom,hogy a sapphire hd4670 re rámegy de az asusra is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- EVGA RTX 2070 XC GAMING 8GB GDDR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest