- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Íme az új Android Auto!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Gondolom
Másik haveromnál szintén 2 magvas phenom van 4GB rammal, 512-es zafír 4830-cal, 1680-ban játszik, hát nem arról mesélt hogy röhögne valami is.
Ez a minden topik volt ez, mivel azt kérdezték 4670 vay 4830...jelenlegi árakat figyelembe véve egyértelmű ha kell a kraft. 5670-nél szintén. A harmadik topik meg a 4830. No ennyi, jó napot
Az 5670-nel milyen felbontásban és részletességgel játszol gta4-et? -
-
Chaser
legenda
válasz
echterion #9955 üzenetére
Esetenként 80+ %-kal is erősebb lehet a 4830, fogyasztása meg típus függő, de terhelve 100 fölött van. Gta4-hez igazából 4 magvas cpu, 1 gb-os vga dukál meg min 4gb ram. 1360x768-ban havernál 2GB rammal, 4830-cal, E3300-mal 3Ghz-en nem folyamatos a játék, részletességi beállítást nem tudok, de nekem pl játszhatatlan. Valamilyen szinten 4670-en is biztos elmegy.
-
Chaser
legenda
Nagyon tré a forint, mindennnek felment az ára pár héttel ezelőttihez képest. Notit néztem, 156k volt iponban, most mindenütt 170+ k. Nem találtam ilyen 4650-et árlistákban, de lehet lesz, csak az ára kérdéses. A ddr2-es 4650-ek is drágák, szóval sok jóra nem kell számítani.
-
-
Chaser
legenda
Úgy szoktam, csak hangot jobb szeretem a HT 3600 5.1-en tolni, mint a tv stereo műanyag dobozain
kisza25: Hdmi-n keresztül még az intel x3100-as igp is tol ki hangot. Arra én se jöttem rá, melyik hangforrás mi alapján kerül tv-re vagy integrált/külső hangkártya kimeneteire...
atesss: Rég volt, de nyilván le kellett kapni az egész hűtést ahogy MMIX linkelte.
-
Chaser
legenda
válasz
nova001 #9762 üzenetére
Ha peched van mint nekem volt, a tv-d nem komázza a hdmi-t. Megoldás dvi-hdmi átalakító vagy másik kábel.
szerk: nem driverfüggő a dolog, képet már bootkor is ugyanúgy adnia kellene, mint dsubon, ha bootnál sincs kép ne a drivert nézd
szerk2: úgy látom beletaláltam
nálam is ez volt minden vga-val. Erre mit ad a jó ég? vettem egy 74g-s GB lapot, annak az integráltjával közvetlenül hdmi-ről is tökéletes a kép
a notebooknál asszem a 3 v 4. kábel volt ami jó lett, de azért nem 100%-os, meg csak wintől ad képet érdekes módon
-
Chaser
legenda
válasz
arcszesz #9716 üzenetére
Mert túl közel lenne a teljesítménye a 4670-hez, akkor azt ki venné?
Zafir ilyen kártyáját is ezért likvidálták, sztem belexartak az amd pofájába, mert egyik gyártó se merészelt ilyet megtenni
De hamar el is tüntették a süllyesztőben.
szerk: Magicrat: Mondd meg pontosan milyen géped van, megmondom mennyibe kerülne a váltás pcie konfigra.
-
Chaser
legenda
válasz
HummeRC #9703 üzenetére
Én közvetlen nagykerből még nem vettem semmit, 15.5k-ért kapnám kiskerből tréfa nélkül a kártyát, úh ennyiért akár hozhatsz is
Kiskerek létjogosultsága meg kb annyi, hogy nagyker csak Pestön van, Kukutyinfalvából meg akár szomszédos városból te átmennél ha mondjuk egy egér kell?
100k-s tételnél megérheti, 1ébként meg nem. Másik meg amit Gyuri mondott.
leyo76: Vissza kell adniuk, nem kívánságműsor. Vannak hatályos jogszabályok, kisker arra hivatkozik amire akar. Amennyiben a szép szó nem elég akkor polgári peres eljárás, lehet elhúzódik pár évig, de 100% hogy a végén kipengetik azt a zsetont ami a számlán vagy blokkon volt, meg a perköltséget is. Ezek tükrében érdemes olyan helyről vásárolni ami már sok éve stabilan működik. Persze csak azoknak akik tudatosan vásárolnak és szigorúan szerintem
-
Chaser
legenda
válasz
kisza25 #9687 üzenetére
Ha zafír meg tudja normálisan csinálni akkor nem lehetetlen, azt mondtad asusnál is ok volt a PP. Nem értem mi abban a nagy feladat, hogy a biosba pár karakterrel többet véssenek
De ahogy mondod, sokan nem értenek hozzá és a gyártók ennek örülnek, de PC-tól nem ezt vártam, GB, MSI, stb még talán oké - na azért nem vigyorgok mellé-, kommersz gyártók, nem vga-ra specializálódtak.
-
Chaser
legenda
válasz
knorbert1992 #9681 üzenetére
Ezt kifejtenéd?
-
Chaser
legenda
válasz
kisza25 #9638 üzenetére
Lehet én is beújítok egyet de még nem tudom, van itthon ram dögivel, lesz egy amd konfig x2 240-nel, jól mutatna benne
A ramok is pirosak
de úgyis csak nézegetném mert nem játszok, akkor meg minek?
Talán a krájzisz' 2-t megnézném, de ahhoz meg nyilván kevész lesz alap HD-ban is ez a kártya.
-
Chaser
legenda
válasz
arcszesz #9620 üzenetére
Az AC-s vagy a "sima"? Amúgy meg lehet ám hogy rosszul emlékszem
Az AC-s zafír amúgy sztem pöpec, 100 helyett 873-as ram meg túlélhető, csak lett volna piros akkor nem adom el
kisza25: Sztem nem kell kötnöd semmit 5V-ra, a srác ugyan nem vágja annyira a gpuz rejtelmeit, de sztem hallása rendben van és loadra is azt mondta hogy qssol.
-
Chaser
legenda
válasz
kisza25 #9573 üzenetére
Kicsit visszaolvastam, láttam hogy xfx-szel próbálkoztál, már akkor tudtam hogy baj lesz
kötsög egy banda az biztos...én is a PC gddr4-es 4670-et nézegetem, piroc pcb, AC venti..nyami-nyami
írtam egy srácnak akinek aláírásában az van, mit mutat powerplayben meg ventiszabályzásban. Én ahogy elnéztem 5670-et nem veszek, túl nagy az árkülönbség és annyival talán nem is tud többet, dx11-re meg karcsú...
szerk: Ezen meg 1800-on mennek a gddr4-es ramok?
-
Chaser
legenda
válasz
kovacsroli #9143 üzenetére
Próbálkozz másik driverrel. Gondolom sp2 a winen fenn van, esetleg sp3?
-
Chaser
legenda
válasz
kovacsroli #9141 üzenetére
Milyen OS-sel használod azt nem mondtad. Sztem driver vagy esetleg túlmelegszik és azért lép ki. Én ha jól emlékszem win7 x64 rc-n toltam végig, nekem a végleges win7-nél a cod mw2 lépdelt ki sok pályánál.
-
Chaser
legenda
válasz
kovacsroli #9139 üzenetére
Biztos nem fogy ki a ramból, én 512-essel végigjátszottam a warheadet. 1-2 durva belasulás volt, akkor talán elfogyhatott a ram, de nem lépett ki.
-
Chaser
legenda
350-es PNF-et nehezen izzasztana azért meg
szerk: vikcsi : Olyan táppal ami neked is van, 3Ghz-re rántott e3200-t meg 4850-et használtam, load alatt se ment 200W fölé a konnektoros érték, valahol 160W környékén lehet a tényleges fogyasztás...szóval tényleg pazarlás volt még nálam is 250W
-
-
Chaser
legenda
Jó lenne egy olyan is, mondjuk bruttó 6-7k-ért reális is lenne az ára, mert 64 bithez pcb-t legyártani filléres, ddr2 filléres, csak a gpu ami viszonylag drága. De hát álmodozzunk csak
szerk: Mennyiért vetted volna a 64 bites zafírt? A 128 bites ddr3-as mikor lehetett kapni 12-14k volt.
-
Chaser
legenda
válasz
SajtosKuszob #8864 üzenetére
Vedd meg 2 magost ha olcsó, bár sztem jobban járnál ha váltanál, 1 mag meg kevés lesz, conroe cerkát is megfektetheti elég sok game 3Ghz-en is. Aminek a teljesítménye köszönőviszonyban sincs egy régi athlonéval, valahol 3600-4000mhz környékén érné utol a 3G-s conroe cerkát.
-
Chaser
legenda
Drivert értem, táp téren rossz úton jársz. 350W nagyon sok géphez elég, csak nem codegen, az egy fosch, felét is instabilan adja le. Ha azt mondom 250-es tápom van, ami vitt 4830-at akkor mit szólsz?
Majdnem 2x annyit eszik mint egy 4670. GB 460-assal jól jártál, az egy frankó FSP táp.
MMIX : Van 256 bites ddr2-es 4670 is, annak van igazán értelme
lsc: Ddr4-est sztem újan nem is kapsz és drága volt mikor lehetett kapni, cserébe hangyaf@sznyival lehet max gyorsabb egy ddr3-asnál. Sima gddr3 AC hűtéses zafír bőven jó és viszonylag olcsó, de én úgy látom alig-alig van már 4670.
kriszbon : 873-as ram van az 512-esen. 1ébként mikor felrántottam 950-re, semmi se lett gyorsabb.
tom1945: Még szutyok 300-as codegennek is vinnie kellene egy 4670-et. Lásd amit fentebb írtam. Konfigod pontos megadása sokat lendítene a dolgokon.
-
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27 #8735 üzenetére
7-esben 3 mega cache van, 5-ösben 2, szóval 1 ott a különbség
Én meg azt mondom az úrnak, bőven elég e3200-max feltolja 3G-re "a biztonság kedvéért", e5200-t 4830 mellett használtam alapon, ami 80-100%-kal gyorsabb kb. E7xxx a + cache mellett tudja az SSE4.1-et, és tuningolhatóságban sokkal közelebb van a 8-asokhoz mint E3/5xxx, viszont 2 magosért az sztem drága már, kicsivel többért már k_vadot lehet venni.
-
Chaser
legenda
Max 75W lehet loadon kizárásos alapon tápcsati nélkül , mert különben pcie 1.0 vagy 1.1-es lapban nem menne. Idle meg? 5870 valami 20-25W-ot eszik, akkor egy ilyen kis muskátéstól a fele is sok
VNF 100 simán lehűt 4670-et, megkockáztatom ventivel 4830/50-et is. Jobban hűt, mint az egykori msi 26xt-men lévő hasonló kialakítású hűtő 3 hőcsővel. His 26xt-m is volt, azon volt vnf 100 oem változata, ami 2 hőcsöves, az jobban hűtött az MSI verziónálPedig bitang jó hűtő az is, valszeg a vnf 100-ról koppintották anno.
-
Chaser
legenda
válasz
tzsolesz #8698 üzenetére
Deh, megsúgom 4830-ban is volt ilyen, ráadásul ha jól emlékszem 800sp-s, a Triplex követte el. 86W max fogyit adtak meg az 5750-nek , onnan már nem nagy dolog lerántani 10-15W-ot hozzáértő mérnököknek.
szerk: Aggregátor: Ezeket 1.0 kompatibilitással csinálják, 1ébként nem sok értelme lenne.
szerk: PC HD5750 Green
-
Chaser
legenda
válasz
barnam_ #8664 üzenetére
Nekem volt 350-es és 400-as PNF-em, a 400-as halkabb. Volt 400-as HLN-em, az sokkal halkabb. Meg volt egy rakat FSP-m és más tápjaim, most FSP HEN-em van, 400 PNF-hez képest akár hangtalannak is mondhatnám
Minden csak viszonyítás kérdése. 400-as Corsair CX-nél is sokkal halkabb, bár az se hangos...
szerk: a lányok gépében egy Lite-on van, a HEN-nél is halkabb, max 5dB-es lehet vagy annyi se...
szerk: DarkChild: ha játékra nem kell, mért akarod lecserélni?
-
Chaser
legenda
válasz
DarkChild #8654 üzenetére
Nem mondod, hogy már nálunk is lehet kapni vnf100-as 4670-et?
A zalmis GB-vel se lenne gondod, de ez a HIS csudijó'
GB előnye talán a 3 év gar és hogy olcsóbb, HIS-re csak 2-t adnak. Mind2-vel jól jársz, de számításba veheted az AC-s vagy ultimate Sapphire-t is. Én nem tudnék dönteni
szerk: Ha az ár és a kevesebb gari nem számít, akkor a HIS...
-
Chaser
legenda
válasz
CsiguszMaxim #8651 üzenetére
Add el, vegyél helyette AC L2pro-sat, vagy 1 gigás GB-t, azon zalman vf700alcu van, esetleg zafír ultimate, az passzív. Ha veszel rá S1-et, azzal se jössz ki olcsóbban. Feltételezem van gar a tiedre, de ha nincs is, 13k alatt gar nélkülit se láttam, ami volt az kamu
GB zalmis 17-18k újan, de a zafír AC-is akörül van.
-
Chaser
legenda
válasz
Sub-ZeRo #8605 üzenetére
Nem azért mondtam 1 gigásat, mert attól gyorsabb lenne, hanem mert azon zalman vf700 al-cu hűtés van gyárilag
Ha eladod a mostanit és megveszed azt, nem fog kevesebb maradni a pénztárcádban, mintha a passzív AC hűtést veszed meg. De ott van a zafír 512-es vagy 1 gigás is AC L2 proval. Persze te tudod
Ilyen buheráknak akkor volt értelme amíg ezek nem voltak, a az AC-s gddr4-es meg drága volt.
-
Chaser
legenda
válasz
fireproof #8599 üzenetére
Nekem az van ami a winnel volt.
Sub-ZeRo: Jah volt hangja, porszívó néven rákereshetsz a topikban
Idén már többen is írták, hogy nem hangos, a GB valszeg javította a hibát, a PP-t meg elbaxta...jobban jársz ha eladod és veszel egy AC-s zafírt vagy zalmanos 1 gigás GB-t, sztem nem lesz drágább, mintha megveszed a hűtőt.
-
Chaser
legenda
Nektek a COD 6 nem hülyéskedett? Nálam a havas pálya után random fagyott a gép, win7 x64.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Elite: Dangerous
- Forrmell.enn
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Milyen autót vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest