- Magisk
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Íme az új Android Auto!
Aktív témák
-
BaLee
addikt
Végül én is úgy csináltattam, de nem hiszitek el mennyit jártam utána mire sikerült.
Legelőször oda mentem ahol legutoljára csinált nekem a faszi rajz alapján csak először nem a faszi volt ott és a fia nem tudott róla semmit. Na utána indulás tovább a hasonló híradástechnikai és elektronikai boltokba.
Eredmény:
10-ből 7 helyen hülyének néztek, hogy mit is keresek, hiába lobogtattam a kapcsolási rajzot, hogy még az is van meg létezik ilyen átalakító bíztattak, hogy nem fogok kapni és senki sem fogja elvállalni a készítését rajz alapján.
10-ből 9 helyen egyszerre elémnyomtak egy scart átalakítót amin van s-video bemenet de hiába mondtam, hogy nekem ilyen van de ha a tv nem tudja fogadni az svideo jelet akkor akkor is fekete-fehér lesz a kép ha van rajt átalakító, hát sajnálják akkor nem tudnak segíteni
10-ből 6-7 helyen biztosítottak, hogy ilyen átalakító nem létezik, nincs semmi értelme és hiába keresek.
10-ből 10 helyen nem hallottak ilyen átalakítóról még sohasem.
Jóformán minden lehetséges boltot végigjártam amit találtam (15-öt biztos),
Aztán visszaolvasgattam a fórumban és megtaláltam azt a képet leírással amit Te is belinkeltél és az alapján mentem el újra arra a helyre ahol először voltam.
A faszi 15 perc alatt összedobta és fizettem érte kemény 500Ft-ot.
Működik faszául. A videókártyából megy az s-video kábel (6m át a szobán) és a scart előtt meg a kis átalakító. Valami kis jelveszteség biztos van, de filmnézés közben nem tűnik fel. Azonban ha pl. a windows asztalt nézem rajt akkor csikozódik kicsit bár nem tudom, hogy ez más tv kimenetes kártyánál is így van-e, mert ez az első ilyenem. Szóval a lényeg, hogy működik.
Aktív témák
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest