Keresés

Aktív témák

• BaLee

addikt

válasz Sanya #64 üzenetére

Végül én is úgy csináltattam, de nem hiszitek el mennyit jártam utána mire sikerült.

Legelőször oda mentem ahol legutoljára csinált nekem a faszi rajz alapján csak először nem a faszi volt ott és a fia nem tudott róla semmit. Na utána indulás tovább a hasonló híradástechnikai és elektronikai boltokba.
    Eredmény:
    10-ből 7 helyen hülyének néztek, hogy mit is keresek, hiába lobogtattam a kapcsolási rajzot, hogy még az is van meg létezik ilyen átalakító bíztattak, hogy nem fogok kapni és senki sem fogja elvállalni a készítését rajz alapján.
    10-ből 9 helyen egyszerre elémnyomtak egy scart átalakítót amin van s-video bemenet de hiába mondtam, hogy nekem ilyen van de ha a tv nem tudja fogadni az svideo jelet akkor akkor is fekete-fehér lesz a kép ha van rajt átalakító, hát sajnálják akkor nem tudnak segíteni
    10-ből 6-7 helyen biztosítottak, hogy ilyen átalakító nem létezik, nincs semmi értelme és hiába keresek.
    10-ből 10 helyen nem hallottak ilyen átalakítóról még sohasem.

Jóformán minden lehetséges boltot végigjártam amit találtam (15-öt biztos),
    Aztán visszaolvasgattam a fórumban és megtaláltam azt a képet leírással amit Te is belinkeltél és az alapján mentem el újra arra a helyre ahol először voltam.
    A faszi 15 perc alatt összedobta és fizettem érte kemény 500Ft-ot.

Működik faszául. A videókártyából megy az s-video kábel (6m át a szobán) és a scart előtt meg a kis átalakító. Valami kis jelveszteség biztos van, de filmnézés közben nem tűnik fel. Azonban ha pl. a windows asztalt nézem rajt akkor csikozódik kicsit bár nem tudom, hogy ez más tv kimenetes kártyánál is így van-e, mert ez az első ilyenem. Szóval a lényeg, hogy működik.

Aktív témák