- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
T4ch1k0ma
csendes tag
válasz
csucsbicep #8287 üzenetére
Nekem ilyen kártyám van (az OC változat, gyárilag kicsit nagyobb órajelen járatva), és amióta megvan (kb 1 hónap) még nem volt vele semmilyen problémám, nemhogy fagyásos. Terhelve én kicsit hangosnak találom, de gondolom embere válogatja.
-
T4ch1k0ma
csendes tag
Elméleti kérdés: Adott egy videokártya, mi PWM-mel vezérel egy hűtőventit, aminek a max fordulata mondjuk 3500 rpm. Ha ezt a ventit kicserélem egy max 2000 rpm-es ventire (szintén PWM-es), akkor mi történik? 100%-on 2000-et fodul, vagy 3500-at akar? és mondjuk 50%-on 1000-et vagy 1750-et?
-
T4ch1k0ma
csendes tag
Üdv!
Egy MSI 6850-es kártya boldog tulajdonosa vagyok, csak a hűtés hangjával nem vagyok megelégedve. Gondolkodom egy Arctic Cooling Accelero Twin Turbo Pro-n, de igazából nem ez a lényeg, hanem az, hogy feltűnt, hogy ezen a kártyán (MSI R6850-PM2D1GD5/OC), meg úgy általában a 6850-es kártyákon nincs hűtés a RAM-okon meg a VRM-en. Létezik az, hogy elég csak a GPU-t hűteni, és a többit meg borda nélkül fújni, miközben 1100 Mhz-en ketyeg pl a memória?
Itt pont találtam egy tesztet, amiben ilyen hűtőt tesznek fel, de pl a VRM-re nem jut már borda, és el is száll 100 fok fölé bőven. Igaz, a cikkben egy 5870 van. De akkor is...
Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elszívja a vezetőket a big tech, de ez nem tetszik az EU-nak
- Motoros topic
- BestBuy ruhás topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest