- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V2 - origami
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
code1005
senior tag
válasz
Aidan85 #24329 üzenetére
Akkor lehet olcsóbb (nézve az aktív átalakító árakat) a fő monitoromat rádugni display porton, az egyik monitor (dvi) a hdmi portra és a maradékot (dsub) a dual dvi portra. Működhet ez így? Mert ez esetben csak egy dp kábelt kell vennem ami sokkal olcsóbb mint az átalakító.
-
Z10N
veterán
válasz
Aidan85 #22644 üzenetére
Ok. Tegnap este megint produkalta munka/bongeszes kozbe, egy napos uptime mellett. K*rva zavaro, hogy kimentem a konyhaba mire visszajovok a munkamenetem elszallt
Meg szerencse, hogy surun mentek meg van session + batch backup. A hibakod 116 itt is. Majd meg atnezem az esemenynaplot, illetve minidumpot es az xml log-t. Ahogy latom, nem csak ATI/AMD-nel hanem nVIDIA-nal is jelentkezik, ugyanugy korabbi (nv7000), mint kesobbi (hd7000) szeriaknal. Forumokat olvasva teljesen fuggetlen attol, hogy laptop/asztali, friss telepites vagy mar agyon updatelt. Szoval szoftveres gond lesz szerintem. Vicces, hogy a display driver kapja a legszigorubb WHQL ellenorzest es ennek ellenre BSOD a vege.
-
Z10N
veterán
válasz
Aidan85 #22621 üzenetére
Ertem. Nalam az overclockkal nincs gond 975-1025/4800. Bar mostanaba mar alig van idom a BF3-ra, ugyhogy nem volt meghajtva egy ideje, szoval csak alapon jar 2D-ben. Ezt a hibakodot megnezem. Amikor majd a garanciaztatas megtortenik, irnal majd privatot mire jutottak a szervizben (GPU, MEM hiba). Hetvegen most majd felrakom az uj 12.4 CCC-t es kiprobalom azzal mit muvel. Remelem csak tenyleg ez a baja, meg majd megnezem csak egy kijelzovel. Nalad a kep nem fagyott szet elotte? Ezt a "pizsamas" hasonlatodat most megprobalom elkepzelni, nem inkabb ugy fest, hogy a kep egyes reszei elfeketednek? Udv.
-
Z10N
veterán
válasz
Aidan85 #22614 üzenetére
Hello. Nalam kimondott csikozodas nem jelentkezett, marmint memoria hiba. Inkabb olyan, hogy eyefinity-t hasznalva az eger megakad, majd a 3 kijelzo kozul az egyik lekapcsol majd szep sorjaban a tobbi is, termeszetesen a kep is megfagy kozbe. Nekem is csak mostanaba kezdte. A melegre nem fognam, mert amikor 30°C volt a honap elejen akkor ment, majd mikor beallt a huvosebb ido akkor kezdte, de ilyen ido marciusban es aprilisban is volt (12.3) megsem csinalta. Ezzel a szobahomersekletre akarok utalni. 22°C?
Nekem csak bootoloasnal van annyi. Mikor mar az asztalon vagyok 40°C folott van, bar nalam az Eyefinity miatt tobbet fogyaszt (47-49°C). Itt a videozas megy (youtube, mkv, stb.) bongeszes is. Hosszabb session alatt szokott elofordulni amikor nincs kikapcsolva, szoval olyan 1,5-2 nap utan. Az a baj terheles alatt (BF3) meg megy, ezert nem ertem. Kezdek arra gyanakodni, hogy tenyleg az alacsony homerseklet es orajelek (?) nem tetszenek neki. Ha meg garanciaba visszakuldom, ugy sem tudjak reprodukalni a hibat (eyefinity, tobb napos uptime), illetve terhelesenek vetnek ala ami alatt semmi baja. Milyen hiba kodra (116) gondolsz? Udv.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
Aidan85 #20576 üzenetére
Sapphire-ról tudok nyilatkozni, mert olyanom van. Idle nagyon csendes, ~1000-et forog. Terhelés alatt nagyon pici hangja van. A ventilátor vezérlése, úgy van beállítva, hogy 70 fok fölé ne nagyon menjen melegebb időkben vagy tuning mellett. Én elégedett vagyok vele.
Asus-ról majd nyilatkozik más, mert nekem nem volt személyes tapasztalatom vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged