Hirdetés
- Apple Watch
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- A Gemini húzza ki a Sirit a csávából
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
alibaba78
őstag
válasz
szasanyi
üzenetére
Na szeep!
Inkabb tartottad volna meg, es a fiadnak venned a 6870-et, de nyilvan te is tudod, hogy valamivel lassabb.Amit kineztel, az egy ref. modell. Idle 35-40C fok, load 65-85C kozott ugral. Problema maximum a hutes hangjaval lehet. Nekem van egy pont ugyanilyen. Engem nem zavar a hangja. Szerintem nem rossz kartya. Alacsony fogyasztas (load 150w), relative jo teljesitmeny. Semmilyen emlitesre melto, komoly problemarol nem tudok. Ami meg kulonbseg lehet a tobbi ref modellhez kepest, a korites. Lenyegesen tobb mindent csomagol a sapphire a 6870 melle (tobbek kozt hdmi kabelt is).
Ajanlhato a 6870, de alig van lemaradva tole a 6850, es jo oc potencial van benne. Ar/ertek aranyban jobb, de inkabb donts te!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Apple Watch
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Hálózati / IP kamera
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Valami baja van a tápomnak
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Inkabb tartottad volna meg, es a fiadnak venned a 6870-et, de nyilvan te is tudod, hogy valamivel lassabb.