- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya2900XT
aktív tag
Hát azért 3.5MHz lehet kevés
..(jó architektúra a Phenom,de azért csodákra ez sem képes)..Komolyra fordítva a szót,szerintem erősen meglátszik min fps-ekben,hogy mennyire hajtja ki....egy Core i7 egy 460-al 30fps a min itt meg ilyen 22...azért játék közbe nem mindegy ám
...a kérdés,h egy i7-el mit adna a 6870?
-
TTomax
félisten
Ne haragudj de még mindig nem linkeltél 30-ért új HD5770-et,csak a magadét hajtogatod,nem látom hol van itt a lekezelés abban ha valaki megcáfol.... viszont én tudok neked 64-ért 6870-et linkelni...addig érte meg az 5770CF AMD vonalon amíg ki nem jött a 6870,cáfolj meg ha nem így van,nem kell ezen megsértődni!
-
Cyberpunk
félisten
Ez a legolcsóbb GTX460-as árgép szerint [link]. De volt ez a kártya már 35k ért is.
74k-ból kijön a 460 SLI és azért az odapörköl rendesen az 5770 CF-nek. Minimális ár különbséggel. Szóval szerintem jelenleg ez éri meg jobban. Ha már mindenképp két kártyás rendszert akar az illető. Persze aki csak vörösen lát -
TTomax
félisten
Egyébként mutatnál nekem 30-ért 5770-et? mert én nem láttam 35 alatt ujat... egyenletes teljesítmény több gpu-val...persze.... ezt pont nekem mondod....se lag se stutternig...gondolom 1280-ban,szürök nélkül... tolnál neki egy 1920-at 4xAA-val..rögtön más lenne a véleményed a minimum fps-et illetően...
-
TTomax
félisten
Na ne nyissunk már vitát egyértelmű dolgokról...amit írtál egészen addig igaz volt amíg meg nem jelent a 6870... a 6870 igenis olcsóbb mint az 5770 cf...az,hogy az élelmes magyar kereskedő mit alkot az lényegtelen,láss már egy kicsit tovább mint az országhatár...de szerintem otthon is is olcsóbban kijössz a 6870-böl
De ha nem hiszel nekem...6870 cirka 195font,és lehet kapni is,direkt nem a legolcsóbbat linkelem...[link]
57705770,legolcsóbb 105 font... [link]
-
-
az utolsó mondatod nem állja meg a helyét - mindenki döntse el magának, hogy mennyire fontos neki az ár/teljesítmény, és mennyire az egyéb szempontok. nyers ár/teljesítményben valóban az 5770CF az egyik legjobb (bár sztem a GTX460SLI előrébb van), de én azonos áron egy másodpercig nem gondolkodnék az 5770CF-en a 6870-nel szemben - többet eszik, sokkal zajosabb, és a CF még mindig nem problémamentes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Death Stranding (PC)
- Nintendo Switch 2
- BestBuy topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Synology NAS
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest