- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 8300 mAh, maradhat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kecso89
csendes tag
válasz
Dyingsoul #9073 üzenetére
mx2 4g 1500 mx3 2500 ez egyáltalán nem drága és ez egy évig elég gyakori proci és vga újrapasztázás mellett. Hol nézted 8rugóért? Amúgy ennyit nagyon is megér az a hőmérséklet és teljesítmény különbség amit nyerni lehet vele. És valszeg a kártya élettartamát is növeli és sokkal halkabb mert a venti sem dolgozik úgy.
-
Kecso89
csendes tag
Én ajánlanék neked egy új pasztázást! Már ha nem félted a garit vagy meg tod úgy csinálni h ne látszódjon. Lehet nyerni rajta akár 20 fokot is... az eredeti gyári sz..ok rajta nem dolgoznak vmi jó hatásfokkal.
-
Kecso89
csendes tag
És nem fut vele tökéletesen?
Hát akkor ma is érdemes volt felkelni megint tanultam vmi újat
-
Kecso89
csendes tag
Mért? Nem az? Nincs ott az elején a szokásos szlogenjük a zöldeknek...meg az ati előszerettettel mutogatja a driverjének a telepítése közben. fps is van jócskán és ahogy növelem a vga-m órajeleit az fps is nő ahogy kőőő
nem úgy mint crysis és társai esetében. Konkrétan a splintercellt nem tudtam végigjátszani, mert folyamat kifagytam pedig tök stabil beállítások mellett játszottam. Beraktam a gépembe haverom gtx260ját azzal valahogy nem fagyott...
mondjuk újabb driverrel nem próbáltam...jól elment a kedvem tőle. Szal megb...hatják a zöldek XD
-
Kecso89
csendes tag
Hümm
köszi a tippeket! Hibaszázalék....? szal lehet lefuttatom még1stzer akkor többet adnak v mégkevesebbet?? Az a helyzet h csak kedvtelésből nézegetem a benchmarkokat mert amivel rendszeresen játszok a Cod6 multi, atis játék és bőben 100 fps felett vok annak meg ha jól tudom nincs ilyen tesztelő bigyója a másik meg a crysis wars az meg full nvidiás és nem hatja meg a procituning a vga tuningtól meg fagy meg hibás meg minden baja van. :S Bár a sima Crysisnak van benchmarkja szal azzal megnézegetem mit produkálnak a driverek. Amúgy régebbieket honnan lehet leszedni? Sajnos csak a 10.3-5-7 van meg és ha nagyon lelkes vok lehet kipróbálom mindet
Köszi még egyszer a tippeket -
Kecso89
csendes tag
Hali mindenkinek!
Először írok így a fórumra, úgyhogy pls legyetek elnézőek!
Szóval azért írok, mert nem értem, hogy lehet az h a HD4890 es vga m az egyre újabb driverekkel gyengül. Majdhogynem szabályosan 200 pontal kap kevesebbet mind a 3dmark06 ban és vantage-ben egyaránt régebbi driverrel 10.5ösel erősebb mint ezzel a 7essel 10.3as meg a 10.5 et is veri. Pedig elvileg pont fordítva kéne lennie. a beállítások ugyanazok(8*500 és 7,5*400as fsb) és mindkét beállításnál ugyanúgy gyengébb. Csak alaplap let cserélve p35-ds4 ről p45-ud3p-re de azon meg 2.0 pciE van szal az tuti nem fogja vissza. Miért van ez? Jah még annyi is változott h az eredeti hőmérsékletekhez képest nyertem 20-25 fokot kb. azzal h a gyári szar hűtőpasztát cseréltem mx2 re majd mx3ra és beruháztam egy új házra is. Tuningban "enyhén" megtáltosodott de a standard beállításaimnál egyre gyenguszabb.Szimplán bolti fogás, h egyre gyengébbnek érezzem és cseréljek? vagy a 3dmark a ratyi? Segítsetek pls.
Üdv és elöre is köszi
Kecsó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest