- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android szakmai topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Instagram közösségi fényképezés
Új hozzászólás Aktív témák
-
varsam
őstag
Próbáltam, de nem fért fel rá. A borda rálógott a dvi csatira, nem fért el tőle. Túlságosan hátul van a gpu annak a hűtőnek. Ezen kívül még a VRM borda is útba volt.
Bár volt itt a topikban valaki, aki feltette rá, de ő flexxel igazította meg az S1-et
Nem volt szép, de ráment.
-
varsam
őstag
Nem tudom, hogy ezek a hűtők rámennek-e barkácsolás nélkül. Ha a new edition nyákja megegyezik a vapor-x-éval, akkor nem jók rá.
Én az Alpenföhn Heidi-t ajánlom, ez rámegy és elfér a vrm borda is. Nagyon jó hűtő, én vapor-x karira tettem, néma és jól hűt. Ára kb 8.000 és venti is jár hozzá, szval nem drágább mint az AC megoldásai.
Logout írás róla: [link]
Itt leírtam a gyors tapasztalatokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest