Új hozzászólás Aktív témák
-
Dtomka
veterán
válasz
Piloss #11781 üzenetére
Szia!
az a baj a tdu2 alatt, több mint 80 fokos
!igaz edge detect bekapocsolva - meg minden minőségre állítva-nem tudom, hagyhatom e így!???
(#11782) Runo
A fogyasztás szerencsére nem számit
, az a baj, hogy a monitorom max 1280x1024, ha nem igy lenne már eladtam volna, de igy mindenképpen elöbb monitort kell majd vennem.
még egy kérdés, akkor ezt majd "többért" el fogom tudni adni mint egy sima 4830-ast?
köszönöm a válaszaitok! -
fagy53
nagyúr
válasz
Piloss #11459 üzenetére
Alapból az ATi kártyáknak élénkebb, kontrasztosabb képe volt. Nem igazán a szín volt a probléma, hanem ragyogóbb volt a kép. Az első 96GT-men csak a digital vibrance állítgatásával tudtam valamennyire megközelíteni a 2600PRO minőségét. A következő 96GT érdekes módon már jobb volt ebből a szempontból, de tegnap amikor kiszedtem és betettem a helyére a 4830-at, határozottan szebben mennek a videók.
Viszont a GTX-et ma a 4830 helyére téve semmi különbséget nem látok, mindössze az ArmA2 képe, színvilága lett sokkal jobb és élesebb, lehet, hogy a játék nV fan. -
fagy53
nagyúr
-
faranus
aktív tag
válasz
Piloss #11432 üzenetére
hát tuti hogy annyin megy mongyuk van a ház oldalán egy ventim amit külön a VGA nak raktam fel vágnom is kellet a ház oldalából. sajnos nem tudom hogy hány vezetékes a ventim azt meglehet valahogy nézni? Mert készen kaptam a gépet és nem igen értek a VGA k hoz max annyit hogy berakom meg elindítom de sose szedtem szét meg semmi hasonló nem volt.
-
faranus
aktív tag
válasz
Piloss #11425 üzenetére
aha hát azóta folyamatos megfigyelés alatt tartom és nagyon érdekes mert leáll időnként de ha elkezd melegedni egy kicsit is akkor egyből beindul amugy neked milyen az alap hőfok?
mert nekem álltalában attól függ hogy milyen hőmérséklet van a szobába de általába egy 10fokkal melegebb nyugalomban persze a elkezd dolgozni akkor befűt rendesen. -
Chaser
legenda
válasz
Piloss #10080 üzenetére
Huh köszi, ha ez működik az nagyon jó lenne
funk648: Az xfx-et vedd, ahogy előttem elmondták, a zafírnak jobb a power playe, sőt mondhatni tökéletes, az xfx-nek tré, a hűtője is rosszabb, de jóval olcsóbb. Azt ha úgy adódik kis buktával el tudod majd adni, a zafírt csak szép naggyal. 1280-ra meg igazából fölösleges 1GB vram. Amúgy sztem az 1 slotost fogod kapni, bár képeken legtöbb helyen a 2 slotos van.
-
Chaser
legenda
Amennyire ki tudtam venni jó rá, csak kell hozzá 2 +venti amit turbo modulnak hívnak?
1hijjanhusz, bolcsodal: Ez S2, nem S1. 1ébként nem vágom annyira a különbségeket, nekem még nem volt. Annyiért kapnám amennyiért ph-n csak a bordát adják és ez bontatlan
Félretetettem, holnap usgyi érte
-
fagy53
nagyúr
El, bár az enyémet sem használom az elérhető maximumon.
Nagymértékben függ a játékok milyenségétől a VGA-tól elvárt teljesítmény, az én korosabb játékaim, szimulátoraim sokszor igénylik a vsync bekapcsolását is, mert különben kihallani a házból a stab.tekercsek hangját.
-
fagy53
nagyúr
Ha sikerülne feszültségemeléssel feljebb srófolni az órajelet, az ugyan nem pár MHz lenne, de a végeredmény, a játékban mutatott sebesség tényleg csak pár FPS-szel nőne!
Valóban semmi értelme kockáztatni a kártya épségért ezért a kurta előnyért. Akik megemelték a feszt és ezzel együtt az órajelet, nem használják ki a gyakorlatban ezt az előnyt, mert csak látszólagos. -
törölt tag
Ez nem hülyeség, mivel többet kapnak, tényleg nagyobb az esélye, hogy tuningosabbak. A 800 SP-s 4830-ak legtöbbje is Sapphire volt. Mondjuk a 4830 esetében csak a GPU-kat kapják, mert ők csinálnak hozzá NYÁK-ot, nem a ref modellt használják, míg ref modell esetében már a kész kártyát kapják, amit felmatricáznak, dobozolnak.
-
milbo
aktív tag
Semmi köze a kettőnek egymáshoz. Azért mert jól megy a gpu, még nem biztos hogy a memóriák is. Lásd bim esetét akinek játékra 770/940 volt a max. Ha gbal65 kártyáján jóféle Samsung memóriák vannak, akkor még az 1200+ sem elérhetetlen. Viszont ha Qimoda, akkor még az 1000 alatt is rezeg a léc. Azért én szurkolok hogy szerencséje legyen.
-
törölt tag
ATT-vel volt néha gond (néha fagyott), Rivatunert nem tudom beizzítani (elindul, de dll problémája van), BIOS-ból próbálkozok, ez tuti biztosan működik. 710 egyelőre jó, kb 3-4 órája nyomom a Metro 2033-at és no problem.
Nem vacakoltam a fesszel, egyből max 1.158V-ot kapott. Azért csak komótosan, hosszú tesztelés után (minél több játékkal), mert a FurMark, OCCT és társai progik felemás eredményt adnak, simán tovább húzhatók FurMark stabilan, mikor játék alatt meg már fagyogat. Ezek a progik fűtésre jók.
-
fagy53
nagyúr
Rivatuner 2.24C, ezzel mehetsz 700 fölé.
-
fagy53
nagyúr
Nekem is úgy van, sőt én le sem szedtem az nV-s cuccokat, bármikor visszatehetem a korábbi pácienst.
Soha semmi problémám még nem volt ebből, fordítva sem!
Kérdés persze, hogy kinek mennyi szemét halmozódik fel a gépében, milyen kideríthetetlen összeakadások okoznak ehhez hasonló problémákat? Nekik mindenképpen tanácsos tiszta vizet önteni a pohárba, azaz win reinstall. -
fagy53
nagyúr
IntelBurnTest ezzel teszteld le a konfigot!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest