- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Google Pixel topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali navigációs kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
general
addikt
válasz
belaazallat #434 üzenetére
Nem, csak az Core avc-t használom.
Igazad van, már látom a hsz-okat, de tényleg nem volt időm sem (hamar ki kellett deríteni, hogy okés-e a kari, vagy nem, és ha nem, visszaveszik) és kedvem sem elkezdeni bűvészkedni!
Sebaj, majd télen kell csak igazából, most ritkán játszom... -
general
addikt
válasz
belaazallat #430 üzenetére
Hát én kérek elnézést, hogy a gyári, dobozos kellékekkel (értsd: driver) nem működik a kártya...!
Olvasgattam előtte természetesen ezt a fórumot, sajnos az említett intelmet nem találtam, pedig nem csak az utolsó oldalt futottam végig!
Kodek asszem kettő van, ami x.264-hez ajánlott (ha mégis több, ne kövezzetek meg), abból az egyiket használom már hónapok óta hibátlanul, ha az Ati-nak ez nem jó, nem szereti, és keresgetnem kéne itt, mint Columbo a megfelelő szoftvereket, kísérletezgetni, akkor kösz, inkább nem kell ez az agp-s varázslat, majd előbb-utóbb gépet cserélek.
Ha ennyi próbálgatás kell neki, nem lehet valami stabil, összerakott termék...
Ez az én véleményem... -
general
addikt
Nos, megvettem a 3650 agp-t (Sapphire, 512 ddr3)..... és már vissza is vittem!
Kicsit más képe van, mint az nVidiának (7300gt-m van), kicsit talán tisztább és kontrasztosabb, de a hibák is jobban kijönnek. Játékban komoly előrelépés - nekem. Battlefield 2-vel játszom általában, mással nem is nagyon (majd télen :-) ), és végre minden fullon, plusz AA, ami hiányzott már nagyon. Más játékot nem nagyon teszteltem, nem volt rá szükség, mivel sajnos a videolejátszás egy katasztrófa volt.
Egyébként hiba nélkül elindult a gép, miután betettem és installáltam a gyári drivert, (asszem Catalyst 8.45xx), aztán indítottam egy sima mpeg.gel, ami szörnyen nézett ki, a mozgó alakok szélei fűrészesek voltak, nézhetetlen...
Aztán egy wmv file, ez is szörnyű, mintha óriás méretben lenne pixelhibás... Jött a HD videó lejátszás,ami ugye az egyik erőssége a kártyának a dobozon nagy betűkkel hirdetik ezt a tulajdonságát. Gondoltam de jó, akkor az 1080-as filmeket is le tudom majd játszani, azzal már nem boldogul az egymagos procim (P4 Northwood 3 Ghz @3.3Ghz).
Hát.... egy először kép nuku, csak hang, és bámulom a feketeséget, majd gép fagy, újraindul... Pfff... Nézem a Catalyst opciókat, találtam egy kipipálnivalót, 720p 50 és 60 Hz formátum hozzáadása... talán ez kell neki..Oké, lássuk.
Na elindult a film, majd kb 15 mp múlva átvált a nagy zöldbe, minden zöld, és mega méretű kockákkal díszítve próbálhatod felismerni a filmet. Szóval nem megy. Több filmet is próbáltam, 3-ból 2x ez a jelenség, egyszer ment a film rendesen, de be-beugrott egy-egy piros négyzet... Szóval nem az igazi.Lehet, hogy csak én nem értek annyira hozzá, és némi állítgatás meg varázslás kellett volna még, meg drivercsere, de pont ehhez nem volt se kedvem, se türelmem (és több opció nem is volt!), az egyszerű kis 7300gt-m hiba nélkül visz mindent... Igaz, hogy a cpu dekódolja az x.264-et, de legalább működik.
Talán segítettem ezzel másoknak!
Köszönöm az infókat!
Üdv.
(előbb utóbb platformcsere lesz, nem úszom meg, úgy látszik, pedig a szívem szakadna meg a jó öreg Abit IC7-ért, ilyen hibátlan és STABIL konfigom lehet,hogy nem lesz több!)
-
general
addikt
válasz
belaazallat #421 üzenetére
az minimum 50 ropi, annyi nincs, és igazából nem is olyan fontos most, viszont egy kis gyorsulásnak örülnék, ha lecserélem, az kb 10 ropiba fáj, annyit megérne.
7600gt- szerettem volna, de azt nem lehet kapni agp-st, nem tudom, hogy ez jobb-e avagy nem annál, mivel tesztet nem találtam.
ha kb a 8600gt és 2600xt-hez hasonló, az azért nem olyan rossz, gondolom... -
general
addikt
válasz
belaazallat #419 üzenetére
s478 - abit ic7
p4 3Ghz Northwood@3.3 Ghz
1Gb ram18k a boltban, megéri lecserélni a 7300gt-t, ami 600/800-on fut?
-
general
addikt
Hali!
Ha be kéne kb pozicionálni a 3650 512ddr3-as agp-s karit, hová tennétek? Lecseréljem a 7300gt-t erre?
Sürgős lenne, még egy darab van a boltban... :-)Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest