- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
warren
tag
Nekem a TOP verzió van, ha jól láttam akkor a venti az csapja egy kicsit a szelet a memóknak is, bár én még nem tuningoltam, mert a TOP alapból húzott ( de azért majd rápróbálok ), nekem a legmagasabb az 69 C volt, zárt ház mellett (aminek nem túl jó a szellőzése ),
én meg vagyok vele elégedve. -
warren
tag
válasz
VaniliásRönk #142 üzenetére
most zárt házban ( eddig az oldala le volt véve, úgy volt 35-38 ) 40-41 C-os a kártya.
de ha bírja akkor OK.
-
warren
tag
Üdv Mindenkinek,
Asus Top kártyámmal játszogattam kicsit ( NFS Carbon ) és a kártya 63 C-ig melegedett.
Meddig bírja?
( mATX zárt házban van, hűtése 2x 6cm ventik, lefolytva, de még azért húzák a levegőt )
üdv :
w -
warren
tag
válasz
Thunderzolee #131 üzenetére
Ja, das ist stimmt.
-
warren
tag
válasz
Thunderzolee #129 üzenetére
nincs sárgám.
kártyán van 2x DVI + 1 S-Video, kaptam hozzá DVI-->D-Sub ; DVI-->HDMI ; S-Video-->Kompozit átalakítót; a tvm-en meg csak a 3 RCA bemenet van ( Piros, fehér, sárga );
ebből vinném a sárga RCA-n a képet a gépről amin csak kompozit kimenetem van , és ebből használnám a kék RCA ágat, hogy legyen képem. -
warren
tag
válasz
Thunderzolee #127 üzenetére
pontosan erre voltam kiváncsi, csak kicsit kevésbé érthetően tettem fel a kérdést, mert sárga RCA csatim van a TV-felé.( egyenlőre )
Csak én nem kaptam használatit a 3650-hez ( vagy csak még nem találtam meg, illetve ezt a részt a leírásban ).
az alalapi leírás után gondoltam ( mert abban benne van ), hogy a kék RCA-n lehet esetleg ilyen jel.
Köszi, hogy megnézted
-
warren
tag
Sziasztok,
lehetséges TV-re képet dobni a gépről a kártyához kapott S-video - RGB átalakítón keresztül?
( esetleg ha igen jól tippelem hogy a kék csatin keresztül? ) -
warren
tag
hi all,
mától boldog tulajdonosa vagyok egy Asus HD3650 Top kártyának
de sajna csak holnap lesz beaplikálva a gépembe.
de azért király
-
warren
tag
Sziasztok,
most tervezek venni egy Asus HD3650 TOP 256 -os ( 800/1800 ) kártyát érdekelne a tulajok véleménye róla ha netán van valakinek ilyen, azt hiszem DeXoSZ kollégának volt ilyen kártyája, a tesztet olvastam, jónak tűnik, kiváncsi lennék mennyire hangos a ventije ( asszem Glaciator hűtő van rajta gyárilag ), a tuning az meg még odébb van.
üdv : w
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest