- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steelmanus
addikt
Szervusztok szertnem fixalni az ATI 3650 karim BIOS-aban azt amit a RivaTuner-el elertem hogy ne 80foknal induljon el a hutes hanem mar hatvan fokon es beallitani, hogy a venti 40% nal gyorsabban ne mehessen mert ott meg nem hallhato a venti hangja. Ebben kernek segitseget vagy linket hogy mikent kell csinalni, mert jelenleg a RivaTuner fut a hatterben de ena BIOS-ba akarom megvaltoztatni.
Kep a RivaTuner altal beallitott ertekrol. -
Steelmanus
addikt
Nekem is egy ATI 3650-es karim van de az a gondom hogy pl ha meghajtom a Real Time HDR-el az 98 %-ig terheli a karit, addig nem indul el a hutes amig el nem eri a 80 fokot, akkor is csak 22% -on hajtja a ventit, Valahol olvastam hogy az NVidiahoz letezik egy NVxxx bios editor amiben lehet allitani hogy mikor induljon el a venti pl 60 foktol, meglehet adni a celhofokot stb. Az a baj hogy nem talalalom sehol pedig azt irtak hogy mukodik ATI karin is.
-
Steelmanus
addikt
-
Steelmanus
addikt
válasz
adamka16 #1032 üzenetére
Sajnos akkor marad a gepcsere, eppen en is abban vagyok ha ranezel a konfigomra akkor lathatod hogy mar atalltam, de mar de mar el is adtam mert a lap osszeveszik a videokarival, 10-bol egyszer hibazik hiaba tiltogatok le dolgokat, akkor is. A videokari csere ugyanez lesz csak GDDR3 -as a lap pedig egy ASRock 780FullHD ezen eleve mar egy ATI 3200-as integralt van igy nem fog osszeveszni, mert a regin amin GForce 6150LE volt integralva, az nem szerette az ATI-t. Most meg egy Asus P5Pe-VM + P4 2.6 + 1GB RAM DDR 400-as + ATI 9800 Pro cuccal irogatok de ez is megy eladasra 30 ropiert.
-
Steelmanus
addikt
válasz
Steelmanus #1026 üzenetére
Bocs ezt beneztem mert en a COD4-et probaltam es most latom hogy Te a COD5- el vagy bajban, nem is tudtam hogy kijott PC-re, az uj jatekok a SMOOTHVISION 3.0, vagy a magasabb verziot keresik itt a regi konfigom egy resze mert mar Intel de a 9800 Pro kari az maradt kep
de mivel a karid tamogatja ezeket, maradt az SSE x hianya. -
Steelmanus
addikt
válasz
adamka16 #1024 üzenetére
Itt olvass egy kicsit, de azt mondtad hogy elindul csak kifagy. En ugy gondolom hogy valoban lehet gond az utasitaskeszlet hianyara, de el kellene olvasni a jateknak a Read Me-et, mert abban ott van a minimal konfig es szerintem biztos hogy legalabb P4 kell neki minimum. Egyszer feltettem egy regebbi gepre Athlon 3000+ Ati 9800 Pro 1Gb RAM azzal elment de le kellett venni mediumra. Dehat az egy masik proci volt, szoval biztos kellene az SSE x mert a intro lejatszasahoz is szukseges. Epp ezert talaltak ki, mert az MMX mar keves volt, es gondolom hogy a jatekot is valamilyen magasabb szintu procira optimalizaltak.
-
Steelmanus
addikt
válasz
adamka16 #1021 üzenetére
Kijott az uj 9.4 azt is ugy tedd fel ahogy az elobb leirtam, es hozza a Hotfix-et.
A 9.3-hoz innen,
A 9.4-hez innen: -
Steelmanus
addikt
válasz
adamka16 #1021 üzenetére
Milyen drivert tettel a lapra? En az nForce_5.11_winxp2k_international_whql.exe-t tettem fel de abbol is csak a GART vezerlot mert elotte feltettem a sajatjat mast nem szabad feltenni belole. Szobal elobb tedd fel a 4.31_NF2_3-ast, mert az ujabb mint amit adtak a laphoz, nem tudom mikor vetted lehet hogy a telepito CD mar ez van, nekem meg a 4.27_NF2 volt rajta, szoval elobb a 4-es verziot, majd az 5-bol CSAK a GART vezerlot kell feltenni. csodalkozni fogsz mert a CoD2 igy elment DX9-ben elsimitas nelkul mig elotte 15 frame volt, de DX7 alatt pedig 45-50 frame.
A video drivert szedd le kulon kulon tehat driver + CCC, DE Ne tedd fel a WDM drivert, vagyis nem kell csak akkor ha TV-re akarod kikuldeni a jelet. Gondolom nem. Szoval ne a Suite csomagot tedd fel hanem csak ezt a ket komponenst es persze elotte az alaplapi drivert, majd .NET SP2 es utanna az ATI driver, mar megprobalhatod igy is, es ha kell akkor a CCC-t. Link az ATI-hoz. -
Steelmanus
addikt
válasz
dávid attila #1001 üzenetére
En harom napja vettem egy Sapphire HD 3650 PCIE karit es ugyanebbe a hibaba estem hogy az XP SP3 betolt de kep nincs. Eyszerre vettem egy AsRock lappal a konfignal latod, viszont raengedtem egy par GPU tesztet, es ezt irta ki.
ATI Mobility Radeon HD 3600 Series szoval a 9.3-as Catalyst-ot eldobtam, pedig a 9800Pro AGP tokeletesen ment vele. A tapom egy FSP 350 PNF szoval annak birnia kell.
Maga a venti is ugy mukodik rajta mint a laptopokban, 1%-on forog mignem eleri a 58 fofkot akkor kapcsol be egy kisidore ha meghajtom akkor huvosebb mint amikor nezegetem az Asztal-t. Kep:
Viszont a 9.3 az utolso ami meg az AGP karikat tamogatja, pl a 9800Pro is kiesik a elkovetkezo 9.4-bol.
Far xx valami hotfixek:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Milyen autót vegyek?
- OpenWRT topic
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Dell notebook topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest