- Fotók, videók mobillal
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Operatív igazgatót vált az Apple
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci1128
tag
Szerintem felesleges a +1 GB RAM, mivel a klasszikus DDR("1") SDRAM-ok ára elég magas, nem éri meg a vétele.
A tapasztalatok azt mutatják, hogy az AGP csatolóval rendelkező konfigurációknál az esetek túlnyomó részében a processzor a szűk keresztmetszet, ezt pedig nehezen orvosolja hatásosan a memóriamennyiség növelése. Szerintem amelyik grafikai beállításhoz elég még a (tippre) Barton ereje, ott nem fog különösebb gondot jelenteni, hogy csak 1 GB RAM van.
Az más kérdés, hogy valószínűleg a töltési idők hosszabbak lehetnek, illetve a pálya elején kicsit "darálni" fogja a lemezt swap-pelés céljából, viszont a játékidő 90%-ában szerintem sajnos nem fogsz több képkockát kisajtolni a konfigból 2 GB RAM-mal sem.
A puding próbája az evés, ki kell próbálni a játék demóját, stb., ezek után már látszik, hogy hogyan teljesít a jelenlegi konfiggal, utána érdemes ilyeneken agyalni.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest