- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Magisk
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Felkészült a Redmi 15C
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci1128
tag
Szerintem felesleges a +1 GB RAM, mivel a klasszikus DDR("1") SDRAM-ok ára elég magas, nem éri meg a vétele.
A tapasztalatok azt mutatják, hogy az AGP csatolóval rendelkező konfigurációknál az esetek túlnyomó részében a processzor a szűk keresztmetszet, ezt pedig nehezen orvosolja hatásosan a memóriamennyiség növelése. Szerintem amelyik grafikai beállításhoz elég még a (tippre) Barton ereje, ott nem fog különösebb gondot jelenteni, hogy csak 1 GB RAM van.
Az más kérdés, hogy valószínűleg a töltési idők hosszabbak lehetnek, illetve a pálya elején kicsit "darálni" fogja a lemezt swap-pelés céljából, viszont a játékidő 90%-ában szerintem sajnos nem fogsz több képkockát kisajtolni a konfigból 2 GB RAM-mal sem.
A puding próbája az evés, ki kell próbálni a játék demóját, stb., ezek után már látszik, hogy hogyan teljesít a jelenlegi konfiggal, utána érdemes ilyeneken agyalni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest