- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
persil
nagyúr
válasz
Nyiscsák #818 üzenetére
Hangja nincs egy szál se, olyan csöndes, mint a mese, csak furának tartom, hogy nem egyenletesen lassan megy, hanem megy-leáll. De most nyomtam egy kis UT 3-at és direkt figyeltem közben a ventit, elindult, ahogy kell és ment is végig szóval úgy tűnik semmi gond. 40 fokra hűtötte le a kártyát, és miután kiléptem azóta megállás nélkül megy a venti. Nem nagyon látok benne logikát, de úgy tűnik gond nincs...
Persze azért jó lenne, ha valaki írna vagy két sor véleményt -
persil
nagyúr
Hali!
Vettem egy sapphire 3650et, és egy érdekességet találtam ma. Eddig nem nézegettem a ventit, csak most tűnt fel, hogy a venti összevissza jár rajta. Felpörög, lelassul, felpörög, leáll stb... O.o
Ez a powerplay miatt lenne, vagy tényleg megbolondult? (egyébként ccc szerint 47-48 fokon van, szóval nem melegebb, mint kéne)
Nem az lenne a normális, hogy, amikor nincs terhelés alatt, akkor simán csak lassabban pörög?A másik, hogy a kártya 256 megás, de dobozán ír egy olyat, hogy 1g hypermemory, ez mi a rosseb?
(ccc-ben 512esnek írja a kártyát, gondolom a hypercucc miatt, olvastam, hogy xp-ben max 512 hypermemory a támogatott.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- PlayStationre is jön az első Gears of War felújítása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest