Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
Új hozzászólás Aktív témák
-
m4rc!
őstag
Először is Buék Mindenkinek!
Szerintem megérné megvenned a 256bites pro-t, ugyanis meg lehet húzni XT szintre, olyat még nem hallottam/tunk itt a topicban, meg máshol sem, hogy nem mene a pro az XT órajelein.
A tápod is elég lenne hozzá.
Hát a 3870-hez képest kb. ugyanaz helyenként picit rosszabb, sztem akkora felbontásban amit írtál teljesen jó alternatíva ez a kari, ha a pénz nem annnyira számít akkor 70.
Hangja sztem elég zúzós tud lenni: 2D-ben még nem vészes, főleg,ha az ember leveszi a 2D-s feszültségét a karinak, akkor a hangja majdnem nulla és olyan 40°C-os. 3D-ben már keményen tud pörögni, de az meg sztem azért nem számít, mert a gamék hangja úgyis elnyomja (nálam is itt tübörö az 5.1
).
Szóval a 70-es leginkább melegedés, fogyazstás szempontjából jó választás, ha az ár nem számít, a 256 bites pro meg ár/teljesítmény bajnok.mod.: WildDaemon: nem jó a link

mod2.: rolko: itt a legújabb, használd ezt!
mod3.: na látom már megrendelted...
mind1, azért leírtam
, ez a másnaposság számlájára írható...
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB GameMax STORM Black EVGA 600W
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
).
mind1, azért leírtam
, ez a másnaposság számlájára írható...