- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
i are robot
senior tag
Pálinkás jóreggelt!
Megválni készülök a csinos kis 2600XT-mtől. Egyik testvértopikban feltettem egy találós kérdést, ha valaki rendelkezik a szükséges ismeretekkel, ne tartsa magában. De nem is ezért jöttem ide, hanem hogy megkérdezzem, ennek a kártyának mennyi lehet most a piaci értéke, pénzzé tudom vajon tenni, vagy jobb szolgálatot tesz azzal, hogy egy csöndes dobozban megpihen, és műszaki szerencsétlenség esetén újra munkába állítom? Sapphire országban született, és most nincs előttem a papír, de ha jól emlékszem erre 2 évet szoktak garantálni, és abből még 15-16 hónap hátravan. Csendben teszi a dolgát, nincs vele semmi baj, csak mostmár jól jönne némi plusz kraft.
Előre is köszönöm a segítséget.
-
i are robot
senior tag
válasz
VaniliásRönk #9005 üzenetére
Hát, ez nem jó hír. Bár a programokat amiket írtál, nem ismerem, nem tudom mennyire elterjedtek, milyen gyakran jönnek ki új verziók. Én konkrétan Archicadet használok meg néhány renderelőt (Artlantis, Maxwell), és a Maxot, amik azért elég elterjedtek és viszonylag sűrűn frissítik őket, szóval remélhetőleg csak nem lesz velük gond. Azért körbekérdezem az ismerőseimet, van-e valakinek HD kártyája, és a tiédhez hasonló tapasztalata.
-
i are robot
senior tag
válasz
VaniliásRönk #9002 üzenetére
Leginkább CAD és 3D Studio Max lenne. Miért, mi baja ezeknek az ATI-val? Most egy Sapphire 9800Pro-m van, semmi gondom nem volt vele, csak új gépet építek.
-
i are robot
senior tag
válasz
barnam_ #8998 üzenetére
Köszi, kifigyeltem.
Olyan vagyok, mint Columbo, mindig távozáskor jut eszembe valami.
Szóval nem igazán játszanék, inkább 3D modellezni fogok, ez a kártya pedig egy átmeneti megoldás lenne. Most inkább vennék egy olcsóbbat, és esetleg nyáron vagy ősszel majd cserélnék egy jobbra, nem túl nagy veszteséggel. Akkor ez a kártya fog még érni valamit? -
i are robot
senior tag
Nah, köszönöm. Látom nagy az egyetértés.
A DDR4 elírás, mármint az Ipon oldalán, én is úgy tudtam hogy GDDR, csak gondoltam pontosan másolom be, nem akartam magamból hülyét csinálni.Szóval összegeznélek titeket. Akkor tehát a GDDR3-as HD2600XT Full éri meg legjobban, ha (lehet kapni és) kell a játék meg a sok bizbasz, ha nem kellenek ezek, akkor meg a Lite?
Már csak egy kérdés, hogy ezen a kártyán hogy néz kia hűtő? (A Sapphire oldalán csak a dobozt voltak képesek prezentálni, a neten meg többfélét is találni.)
Ilyen?: http://prohardver.hu/dl/rev/2007-12/1864/pic/2600xt_front_b.jpg
Ez nem hátrafelé a házba fújja a meleg levegőt? -
i are robot
senior tag
Szerintetek melyik a jobb vétel ezek közül?
SAPPHIRE HD2600XT 256MB HTD DDR3 Lite - 16.128Ft
SAPPHIRE HD3650 256MB GDDR3 - 17.892Ft
XFX 8600GT 256MB DDR3 - 18.359Ft
SAPPHIRE HD2600XT 256MB HTD DDR4 Full - 19.728Ft
MSI NX8600GT-T2D256E-OC/D3 - 20.161FtAz a DDR4 számít bármit is, mennyivel lehet gyorsabb a DDR3-nál?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Milyen routert?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Autós topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest