Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
Új hozzászólás Aktív témák
-
albertz
csendes tag
válasz
Nyiscsák
üzenetére
Érdekes volt egyébként, hogy amikor elindítottam az everestet, akkor az ASUS alaplap PcProbe rendszerfigyelő alkalmazása jelezte, hogy a 12V-os ágon 16,5V, az 5V-os ágon pedig 6,5V a feszültség. Elvileg a tápból nem jöhet ki ennyi, mert új táp és ahol vettük azt mondták, hogy az alaplappal lehet gond, annak a feszszabályzójával. Lehetséges ez az ok a VGA kártya hibás működésére? Lehet az AGP port sem kap elég feszkót és ezért nem indul a kártya ventije el?
-
albertz
csendes tag
-
albertz
csendes tag
Sziasztok!
A hétvégén egyik ismerősöm gépébe raktunk egy Sapphire HD2600XT AGP-s kártyát, a hozzá adott 7.10-es Catalyst driverrel. (400és 420W-os táppal próbálva)
A következőt figyeltem meg:
1. Volt olyan eset, hogy a kártya ventillátora nem forgott működés közben. Ez a ventillátor gondja, vagy az alaplapi AGP hibás? Elvileg két táppal is próbáltam és mindkettőnél produkálta.2. Amikor forgott a kártya ventillátora, akkor pedig 4-5 percnyi játék (Hellgate London, STALKER) közben lefagyott a kép. Leállítva forró volt a kártya. Úgy tűnik itt a hűtéssel lehet gond.
Hasonló tapasztalat valakinek?
Most a boltban van a kártya, almondásuk szerint tökéletesen működik. Mi lehet a gond?Köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max emelt kapacitású 4530mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest