Új hozzászólás Aktív témák
-
Hetti
csendes tag
válasz
VaniliásRönk #8250 üzenetére
Off: Abszolute joindulat sugárzik a szövegedböl!
("#8251 Hetti: Ezért szeretnek itt." Büszke lehetsz rá ;) )
-
Hetti
csendes tag
válasz
VaniliásRönk #8245 üzenetére
Amugy meg volt s még van is rajta tápcsati (a 75 wattot egy forumbol vettem ahol az egyik tag az ati -val mailezett s neki ott azt irták hogy teljes terhelésnél kb 75-wattot eszik kissé soknak tünik de csak tudják hogy mit ir de kitudja hogy ki válaszolt neki
)
apropo: No komment .... ;) -
Hetti
csendes tag
válasz
wwenigma #8242 üzenetére
A 300-ast azért nem veszek mert akkor már inkább 400-felettit veszek!! Ebbe már nem lehet igy belekötni...
Igen elégnek kéne lenni mert a régi gépbe a procim 89w-ot evett alapbol s egy 9800 pro volt benne ami kb 75 wattot eszik ahogy tudom s néha volt melette 3-nál több hdd s 2 dvd....
Pont azzal lett betesztelve s nem volt vele semmi baj. -
Hetti
csendes tag
válasz
wwenigma #8239 üzenetére
Tuning nincs! Sött antituning van jelenleg a cpu-n
A ram 1066-os és csak 750-körül hajtja a lap
ugyhogy a mem em lehet szar s még mem-teszten sem mutatott hibát
A kártya egy Sapphire HD 2600 XT 512 MB ram-mal és nincs huzva, xp prof van fenn minden frissitéssel legutolsó ati driverrel és ccc-vel. -
Hetti
csendes tag
válasz
VaniliásRönk #8235 üzenetére
Tipikus magyar mentalitással neki is lendültél ( Túlfütött segitsé vágytol hajtva) a gépelésnek! Nem hiszem hogy ismered a kompetenciámat a témában s mindezektöl függetlenül én nem basz****alak s nem oltottalak akkor légyszives áljál te is igy hozzám s másokhoz is...!
Tudom hogy a tápom nem egy csucs enermax de ez van jelenleg s már hajtott meg nagyobb teljesítmény felvételű konfigot is. Jelenleg le van huzva a 250-es hdd és az optikai meghajtó s a winfos alatt is ezt a jelenséget produkálja anélkül hogy terhelném a gépet (máskor megy 45 percet is full terhelve minden baj nélkül)
Ha bárki tapasztalt hasonlot akkor szivesen várom a segítséget! -
Hetti
csendes tag
Sziasztok! Lenne egy nagyon idegesítő problémám az új konfigommal!
A konfig:
Abit KN9 sli, AMD athlon 64 x2 BE + AC freezer 64, 2*1024 MB Kingmax 1066MHz Ram, Samsung s-ata 80,250GB hdd, Optiarc dvd, Sapphire HD 2600 XT 512MB ram, Azona 400Watt tápA rendszer nagyon flottul megy mindaddig amig egyszer csak nem kap jelet a monitorom de ez elött megáll a kép pár másodpercre. Ha pl kint vagyok winben és nem csinálok semmit akkor is meghal akár az elsö 10 percben de van ugy hogy játszok fé-háromnegyed orát s csak akkor csinálja ezt!
A legujabb ati driver és ccc van fent.
Már kezdek nagyon elkámpicsrodni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Filmvilág
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASUS routerek
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest