Új hozzászólás Aktív témák
-
M@trixfan
addikt
Kipróbáltam a kapcsolókat de maradt ugyanannyi a látott memória. Azt hiszem a bootcamp fikszen ennyit ad a 32 bites XP-nek. Na mindegy, úgyis felteszek valami 64 bites wint. Azért köszi az inókat.
-
M@trixfan
addikt
Nálad is 2 Gb ram van, illetve nekem is ennyit lát a 32 bites XP ami most fönt van. Nagyon gyanakodtam, hogy kevés a játéknak a két giga, de akkor nem ez a helyzet. Azért látom a 2600xt teljesítménye hasonlóan tökéletes egyensúlyban van a te gépedben is a többi komponenssel.
-
M@trixfan
addikt
válasz
Májsztró #9989 üzenetére
Teljes dinamikus fényekkel tolom max beállításokkal mert úgy tetszik a grafika. Ezáltal ingadozik rendesen. Most a bárbanis , azaz kis térben érezhetően berántgat. Azelőtt azért a 30 fps megvolt átlagban. Minden esetre most már "What the hell!" alapon kipróbálom a 8.5-öt, de takarítok előtte egyet.
-
M@trixfan
addikt
Újonnan 8.2 volt a gépen amivel hasított a kártya. Utána jött 8.3 ami láthatóan belassította. Akkor visszatettem 8.2-re de nem lett ugyanannyira jó mint a frissen elsőre feltett 8.2. Most a 8.4 van fent ami Stalker-ben érezhetően lassabb sajnos. Ennyit számítana egy teljes leirtás a frissítések előtt vagy még mindig a legjobb a 8.2?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Filmvilág
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASUS routerek
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest