- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
popey37
addikt
elado a VGA-m, h esetelg vlakit érdekel.
-
popey37
addikt
van egy giga 2600XT-m, gondoltam voltmoddolom. De képtelen vagyok megtalálni as két ellenállást, egész más a karim felépitése mint a linken megadott karinak. nincs valakinek valami megoldása erre?
-
popey37
addikt
válasz
Create. #5013 üzenetére
nálam a crisys simán megy közepes beállitásokkal. a fraps 50-70 fps-t mutat játék közben
bár volt kis gondom a driverekkel. és a CCC még mindig csak hibát ir indulás helyett.
ettől függetlenül lehet, hogy elpasszolom a karimat és visszatérek az nvidiához. nem cserélnék, de a driver támogatás hiánya miatt lehet kénytelen leszek. jobb a kép az atis karival, jóval olcsóbb, de a driverek elég szarok.
még két azonos számú driver sem egyforma, legalábbis nálam egyik ment a másik meg nem. -
popey37
addikt
A sokadik probálkozásra végül sikerült egy kis tuning, a kari pasziv hütéssel megy, a bordán egy 12cm-es venti csücsül. a hőfok 54-55 fok, az alap órajel 800/1400Mhz.
sok időm nem volt, de 904/2000mhz-et már sikerült kicsiholni belőle.egy kérdésem azért lenne még: 1,4-es memók vannak rajta, elméletileg meddig huzhatók?
A GPU szerintem voltmod nélkül nem igazán fog feljeb menni, max 5-10 mhz. -
popey37
addikt
hali a gondom a következő: akármit állitok be orajeleket a vga-hoz nem hajlandó csak a gyári orajelekkel menni. egyszerüen nem állitja át az emelt orajelre.
probáltam a 7.1 és 7.11 drivert is, a riva tunert is. egyiknél sem mükszik.
a gyári CCC leteszteli 880/900 mhz-re de nem állitja be csak a gyári orajeleket.tud valaki segiteni?
Ja a karim Gigabyte HD 2600XT 256 mb
gyári orajelek: 800/1400mhzelőre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos Otthon / Smart Home
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- ASUS routerek
- Formula-1
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gyúrósok ide!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- DELL T40 EMC Szerver
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest