- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bridgedale
csendes tag
válasz
Bridgedale #3494 üzenetére
Arra jutottam h a KB888111 HD Audio Driver okozza a problámát - telepítése közben meghal a gép, és utána már az XP logo után csak fekete képernyő fogad, csak csökkentett módban hajlandó indulni.
Azt hittem h megoldottam a problémát h csökkentett módban leszedtem ezt a drivert, működött is rendesen, de akkor jött h felrakom a hangkártya (alaplapi Realtek) driverét, ami nem volt hajlandó működni a saját HD audió driver nélkül.
Három napig küzdöttem h életet leheljek a kártyába, de már összerezdülök a HD Audio szavak láttán
Feladtam, vissza viszem a kártyát, és rossz emlékem marad a HD audio dolgokról.
Majd ha veszek új alaplapot, akkor veszek bele új, csilivili videokártyát...Ennyi, köszi a tanácsokat.
-
Bridgedale
csendes tag
válasz
VaniliásRönk #3496 üzenetére
Én már semmit sem értek
Felraktam 2 különböző XP-t. Az 1ikben nem volt SP2, azt utólag raktem fel és meghalt a gép a KB888111 patch telepítése közben.
A másik XP-t, amiben benne van az SP2, gond nélkül felraktam már többször is a régi videokártyámmal, de most ugyanannál a patch-nél akad meg.Nem értem
A dolog szépsége h KB888111 = High Definition Audio Driver Package...
-
Bridgedale
csendes tag
Sziasztok!
Asus 2600XT - egyenlőre még nem boldog - tulajdonosa lettem.
Elfogyott a tudományom, jól jönne 1 kis segítség.
Beraktam a kártyát, XP felismerte h új hardver, EAH2600 Series, de amin felrakom a saját driverét (amit mellé adtak v a legújabbat a netről) és újraindítom a gépet, a fekete háttérten XP logó után (mikor beadná a kék háterret, bejelentkező ablakot...) akkor csak 1 fekete képernyőt kapok, és 1 egérkurzort, és innen se előre se hátra. A vinyó nem prög ezerrel.
Ezután csak csökkentett módban hajlandó indulni.Előző kártyám 1 ATI X600-as volt, arra gondoltam h talán fenn marad valami régi driver, amivel összeakad, de teljes XP újratelepítése után is ezt csinálja.
Visszavittem, kicserélték, semmi változás...
(
Már csak arra tudok gondolni h az alaplapom (2 éves ASUS P5GD1) nem szereti valamiért a kártyát. Lehetséges ez?
Minden 5letet szívesen fogadok!
Köszi,
L
Új hozzászólás Aktív témák
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Milyen okostelefont vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Renault, Dacia topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- LEGO klub
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest