- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android szakmai topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
Új hozzászólás Aktív témák
-
blac84
csendes tag
Vagy lehet, hogy ha használtan vetted, akkor előtte már valaki belepiszkált a BIOS-ba.
Én is gondoltam már rá, hogy állítok az enyémen, csak még nem mertem, mert ha rosszul sikerül valami, akkor nekem nincs PCI illesztős kártyám, hogy kijavítsam.
Nálam az a gond, hogy megy szépen a venti, aztán egyszer csak gondol egyet, és megáll, majd kb. 0,5-1 mp-re elindul-megáll-elindul-megáll-... Ilyenkor terhelés nélkül is felmegy a GPU hőmérséklete az alap 50-60-ról kb. 80-ra. Sok helyen utánaolvastam már a neten, de még nem találtam túl sok hasznos infót ezzel kapcsolatban.Ekkor próbáltam az ATT venti-szabályozását is. Pár napig úgy tűnt, hogy sikerült megoldani a problémát, de aztán megint előjött. Lehet, hogy a venti kenését kellene egy kicsit "frissíteni"?
-
blac84
csendes tag
Rivatunert nem ismerem, még nem használtam. ATT-ből a béta verziók már felismerik a kártyát. Nekem az 1.6.9.1449-es verzió van fent.
Egy takarítás sosem árt.Ha mindig maxon megy a venti, akkor eléggé meleg lehet a kártya. Az eredeti beállításai szerint kb. 85-90 fok körül állítja csak 100%-ra a fordulatszámot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- OLED TV topic
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Android szakmai topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Filmvilág
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC V2 12GB GDDR6X 192bit
- GAINWARD RTX 4070 Ti SUPER Phoenix 16GB GDDR6X - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest