- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Operatív igazgatót vált az Apple
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- 8300 mAh, maradhat?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Új hozzászólás Aktív témák
-
blac84
csendes tag
Vagy lehet, hogy ha használtan vetted, akkor előtte már valaki belepiszkált a BIOS-ba.
Én is gondoltam már rá, hogy állítok az enyémen, csak még nem mertem, mert ha rosszul sikerül valami, akkor nekem nincs PCI illesztős kártyám, hogy kijavítsam.
Nálam az a gond, hogy megy szépen a venti, aztán egyszer csak gondol egyet, és megáll, majd kb. 0,5-1 mp-re elindul-megáll-elindul-megáll-... Ilyenkor terhelés nélkül is felmegy a GPU hőmérséklete az alap 50-60-ról kb. 80-ra. Sok helyen utánaolvastam már a neten, de még nem találtam túl sok hasznos infót ezzel kapcsolatban.Ekkor próbáltam az ATT venti-szabályozását is. Pár napig úgy tűnt, hogy sikerült megoldani a problémát, de aztán megint előjött. Lehet, hogy a venti kenését kellene egy kicsit "frissíteni"?
-
blac84
csendes tag
Rivatunert nem ismerem, még nem használtam. ATT-ből a béta verziók már felismerik a kártyát. Nekem az 1.6.9.1449-es verzió van fent.
Egy takarítás sosem árt.Ha mindig maxon megy a venti, akkor eléggé meleg lehet a kártya. Az eredeti beállításai szerint kb. 85-90 fok körül állítja csak 100%-ra a fordulatszámot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest