- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolee11
senior tag
Értem én
Csak aztat nem, hogy miért nem a valódi ID jelenik meg, hisz ha frissítetted akkor is vissza kellett volna írnia az eredeti ID-t... Én megpróbálnám csak az ID-t átírva újra frissíteni, ha akkor is mást ad vissza akkor rossz lehet akár a flash-ram is, mindenképp meg kellene nézni más gépben is a kártyát. Így látatlanba más ötletem nincs. -
Zolee11
senior tag
Ejha, hát ilyennel még soha nem találkoztam.
De szerintem valami nem működik korrektül, így elsőre arra gyanakodnék, hogy valami megsérült a szerelés alatt. Alaplapot szinte 100%-ban kizárnám, az csak kiolvassa eme értékeket.
Nem ér sehol semmi hozzá a bordához aminek nem kéne? Szerinted miért írna más értéket a BIOS-ba egy bios frissítés? Vagy miért ismerné tévesen fel a kártyát, ill. miért változott volna bármi meg a biosban a cserétől? Semmi logikus magyarázat nincs, csak egy, az hogy valami sérült hardveresen. -
dudi
senior tag
szóval csak annyi, hogy rv630-nak ismeri fel, ami így nincs benne a driver listában (9580 a device id), míg az eredetinek sapphire hd 2600xt-nek kéne lennie (9588-as device id-vel).
De ha az eszközkezelőben mondom meg neki, hogy melyik drivert telepítse (kézzel), akkor működik rendesen, csak kicsit zavar, hogy nem ismeri fel automatikusan. -
Speed®
titán
Miért kötsz bele olyasmibe amiről nem tudsz vmit (hiszen kérdezni jöttél)?
Épp teljesen más a kiosztás, mivel a PCIE verzióra nem kellett +tápcsati.
Az AGPsen emiatt van szükség +2 kondira, amit hagyományos fajtából tettek már rá, nem az alacsony szilárdelektrolitosból.
Szóval a PCIEre továbbra is minden gond nélkül felmennek az Accelerok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tenisz topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Revolut
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest