- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
fagy53
nagyúr
válasz
Menthirist #5168 üzenetére
Ne hagyd magad szívatni!
A hibát nem az ANUS lap megrendelésénél követted el, hanem ott, hogy hű maradtál az AMD-hez! Gondolom nem titkos, hogy mennyibe kerül a lap és a proci, behozza-e az árkülönbözet azt a 30% különbséget amennyivel jobb a másik?
-
fagy53
nagyúr
Lenne egy problémám, a videók miért csak 0.5 FPS-szel mennek?
Ez hiba, vagy van egy trükk amit nem ismerek.
Ez a VGA mindig tud meglepetést okozni! -
fagy53
nagyúr
Van valakinek, aki esetleg hasonlóan elvetemült mint én, 3DM03 eredménye?
A régi játékok miatt lefuttattam többször is, és a 10000 pontot sem tudom összeszedni!A 7.12 Catalyst simán megy a net2.0-val is.
-
-
fagy53
nagyúr
válasz
Menthirist #4764 üzenetére
Én most nemrégen csináltam meg ezt a váltást, így nem beszélek a levegőbe.
Pontosan az általad leírt 70k-ba kerül egy a Tiednél legalább 50-80%-kal gyorsabb konfig. Természetesen egy 2600 is benne van, ami a 9600-nál 120-150%-kal gyorsabb.
A jelenlegi cuccaidat 15-20k körül eladhatod és kb 50k-t kellene a vásárlásra fordítani.
Ebben persze a VGA ára is benne van, ezt levonva 30k-ba kerülne a teljesen új gép.
Megéri-e ez Neked? Nekem megérte és nem bántam meg. -
fagy53
nagyúr
válasz
Menthirist #4759 üzenetére
A driver nem tuningol, hanem az illesztési hibákat igyekszik megszüntetni, és ahol ez probléma volt ott gyorsulhat a játék.
Az AMD és a DX10 előtt ATi driverek nem rosszalkodtak ennyit, de ez a két dolog betett nekik, ill. a fejlesztőknek.
A 7.12 Display Drivert telepítettem csak és bár gyorsabb nem lett, de a TFT monitorom képe mintha szebb, tisztább lenne azóta.detroitrw: ha megláttlak a 73gt topic-ban tudom megjelent egy 1.2-1.8GB játék demó, ezért....
-
fagy53
nagyúr
válasz
Menthirist #4756 üzenetére
Abban igazad van, hogy nem éri meg az s939-es PCI-E-s váltás. Én is pont ebben a cipőben jártam és én is kaptam ezt a tanácsot, de nem éri meg.
A probléma ott van, hogy a meglévő AGP-s konfig jó még, de egy fillért nem volna szabad rá költeni. Az AGP-s bővítéssel bebetonozod magad egy időre, és váltásnál még eladni sem tudod majd.
A PCI-E-re meg csak a négyes cserével érdemes átmenni.
Az AGP karikkal az Nvidia már régebben leállt, az ATi meg le fog állni, mert rohamosan csökken a kereslet iránta világszerte. -
fagy53
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #4644 üzenetére
Kipróbáltam ma 900/980-on a Crysis-ben felment 71°C-ig. Ez most OK., de nyáron megengedhetetlen ezzel a beállítással a gyári hűtővel üzemeltetni.
A VF900-at ki sem bontottam, mert lehet, hogy nyáron már nem is lesz meg a PRO. -
fagy53
nagyúr
Az az 1k könnyen leküzdhető, ha a Riva-ban a 700MHz helyett 800MHz-et állít be a GPU-nál, és máris XT-je van. Ez valóban így működik, de aztán jön a bökkenő.
A PRO-ba szerelt GPU-k nemhogy kisebb alapfeszen mennek mint az XT-s társaik, hanem még vmoddal is kevésbbé húzhatók.
Az én Sapphire PRO-m gyári hűtővel 920MHz-ig megy, de úgy tűnik már most, hogy a VF900Cu-val sem megy 950MHz fölé.
Vigasztalásul a memóriák ugyanazok mint a Sapphire XT memóriái, azaz Qimoda 1.4ns, ami nekem 2.05V-n 980-1000MHz-ig elmegy. -
fagy53
nagyúr
Ezzel a nagyon jó kis kártyával már tele a hócipőm!
A Lost Planet nem szereti a 2600PRO-t, vagy fordítva, de az is lehet, hogy én vagyok hülye mindkettőhöz!
A kártya jó, de nem szeretné valaki az AMD-től megvenni az ATI-t? Amióta az a főnök, a szoftveresek sztrájkolnak. Az Nvidia egy szanatorium ehhez a kártyához képest, melynek szoftverei egy bug-halmazok, mintha a felhasználó bosszantására direkt így készülnének.
De nemcsak az alkalmazásokkal vannak gondok, ahol egy játék, egy driver vagy patch. hanem a tuningolást is nehezíti azzal, hogy nemcsak a hardverrel kell megküzdeni, de már a BIOS-a is úgy van megírva, hogy lehetetlenné tegye a korábban bevált progik problémamentes alkalmazását.
....Rossz hold kelt föl, amikor ezt vettem...! -
fagy53
nagyúr
válasz
VW_Beetle #4172 üzenetére
Az AGCT- nél az a baj, hogy boot után mindig be kell írni a tuningértéket, és nem egyszerre a kettőt, GPU + MEM és Set Clock, mert ezt legalábbis nekem , nem szereti.
A RivaTuner 0.26 viszont megjegyzi és alkalmazza a következő bekapcsolás után is, de itt csak a saját monitorozásán láthatod a beállított órajeleket, semmi más nem ismeri fel, csak az alapórajelet lehet látni pl az Everest-ben. A 3DM-ekben viszont látszik az emelt órajelek jótékony hatása. -
fagy53
nagyúr
válasz
CPT.Pirk #4089 üzenetére
Üdv!
Érdekes módon a Riva 2.06 is jó tuningra, fura, hogy az Everest nem veszi észre a magasabb órajeleket és a 3DM06 System infójánál is az alap órajelek vannak, de a 3D alkalmazásokban simán a megemelt órajelekkel fut a rendszer, a Riva monitor természetesen ezeket mutatja.
Egy nagy bajom van, hogy nem tudok korrekt módon tesztelni. Az Nvidiánál profin működő ATiTool semmit nem ér, a 0.27 béta verziót le is töröltem a térképről.Csak valamilyen alkalmazással lehet tesztelni, ami eléggé vesződséges.
Lassan jön a vmod és nincs egy rendes tesztprogram.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS routerek
- Formula-1
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gyúrósok ide!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- További aktív témák...
- Garanciális BIOSTAR GeForce RTX 3060 TI 8GB GDDR6
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia! Számlával, garancialevéllel, gyári dobozában!
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- ASRock RX 6600 8GB GDDR6 Challenger ITX Eladó!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest