- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Hivatalosnak tűnő képeken a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Valakinek van valami infója a vmod kérdéskörében? Megnéztem alapossan a 2600promat, talátam rajta egy RT9259A jelű IC-t ebből ált. 2 szokott lenni, és vidkarikon ezzel állítják be a gpu és a ram feszültségét, itt viszont csak 1 darab van, de ennek kell lennie a keresett alkatrésznek, mert kínai oldalk is lefényképezgették külön ezt az IC-t. Mondjuk nem szeretnék első lenni, aki kipróbálja, de ha valaki vállalkozik rá, annak elmondom hogykell.
/mondjuk kikellene méricskélni, hogy melyik feszt csinálja, ez most a gép szekrénybe szereltsége miatt nálam nem megoldható, ahoz forrasztanom kellene, de most nincs kedvem.../Egyébként leendő xpervision tulajoknak: A kari hűtőbordája csak garivesztés ellenében távolítható el. (én most tervezek egy normális ventilátort odarakni, mert a kis venti számomra bitang hangos...)
Más: A CCC-t ki kelett lőnnöm, mert többször recoverezett 2D-ben alapórajelen is...
Új hozzászólás Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Jogász topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Autós kamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen routert?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo M10 HD 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LENOVO Legion Y530-15ICH - 15,6" FHD IPS - i7-8750H - 8GB - ÚJ 512GB SSD - Win10 - GTX 1050 Ti
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest