- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Google Pixel topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
McBJani
tag
Sziasztok!
Tegnap feltettem a legújabb Catalystet (9.12) és most pl. az X-Man Origins Wolverine belassúlt nagyon, pedig eddig ment mint a szél...
Nekem van valami gond vagy már nem érdemes új drivert feltenni régi videókarihoz
Ez valami reklámfogás, hogy pl. játszik valaki egy kisebb játékkal, aztán jön az új Catalyst és gondolja felteszi, aztán feldob egy nagyobb játékot és az új catalyt miatt lassú, akad stb. és így vásárlásra kényszerítik az embereket, közben meg csak az új driver nem kellett volna...
Miért nem tudják úgy megcsinálni, hogy ne fogja vissza egyik karit sem vagy miért nem csinálják meg úgy a weboldalt, hogy ha rámegyek a 2600XT-re, akkor csak azt a Catalystet dobja ki, amelyik még tökéletes volt a kártyához!
Eddig nekem 9.2 volt, de úgy látom, ameddig nem veszek új videókarit az is marad!
Új hozzászólás Aktív témák
- AZONNAL VÁSÁROLOK RTX 4090 és RTX 5090 videokártyákat! Akár nem működő, hiányos, sérült is lehet!
- GIGABYTE RTX 5070 12GB GDDR7 WINDFORCE SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- MSI RTX 3080Ti Ventus 3X 12G OC + vízhűtés
- MSI GeForce RTX 4080 SUPER GAMING X SLIM 16GB GDDR6X 256bit Videókártya !
- MSI Radeon RX 6400 AERO ITX 4GB GDDR6 64bit Videokártya !
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2050 4GB WIN11
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2147
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3522
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest