- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
idg104
tag
qw78er89 : Biztos hogy hibás a videókártya, szerinted ez normális dolog hogy ilyeneket csinál? Ha csak felforrósodik, akkor sem szabadna ilyeneket csinálnia! Egyébként srácok, tegnap, amikor Trunks-nak éppen üzenetet írtam, elkezdett pittyegni a gépem, és kikapcsolt, de persze semmi kiljelentkezés nélkül! Úgyhogy aznap este eldöntöttem, hogy ez így nem mehet tovább, hogy ilyeneket csinál! Úgyhogy már nem tartozok az ATI Radeon használók sorába, ma becseréltem (hálistennek még visszavették mert még nem volt 1 hónapos sem) + 3.000 forint ráfizetéssel egy GeForce 8500 GT-re! Na de ez már nem tartozik ide, csak annyit mondok, hogy én már többet nem fogok ATI-t venni, mert már egy életre megtapasztaltam hogy milyen kártyák! Eddig nagyon szerettem, meg teljesítményileg is jó, de ez a GeF 8500 GT ez 3.000 forinttal drágább csupán, és majdnem dupla annyi fps-t értem el a Pro Streetben (ugyanazokkal a grafikai beállításokkal) mint a Radeon HD 2400 XT-vel! De persze én nem akarok senkit sem lebeszélni a kártyáról, lehet hogy csak én fogtam ki egymás után 2x hibásat, de annyit azért elmondok, hogy aki játszani akar nagyon jó grafikával, az jobban jár, ha ennél erősebbet vesz! Na ennyi voltam!
Ja, és qw78er89 : Köszi szépen az EVEREST-es tanácsot, de nekem nem mutatja meg az órajelet, sem ennél a videókártyánál, sem pedig a GeF-nál! További jó fórumozást, azthiszem ebbe a topicba már nem fogok többet betérni!
Sziasztok! -
idg104
tag
Hát de félek hogy elállítódik valami!
-
idg104
tag
Ööööm az nekem nincsen feltéve, az baj?
-
idg104
tag
válasz
::Trunks:: #334 üzenetére
Az mi az a CCC?
-
idg104
tag
Úristen.... Inkább veszek rá egy ventit!
Egyébként megtudnád mondani hogy hol lehet megnézni a videókártyának a Mhz-jét, mert az Everest Ultimate Edition-ben nem találom!
-
idg104
tag
Jaaaa, szóval ezt vízzel hűtöd? És mennyibe került egy ilyen?
-
idg104
tag
Hát én ezen csak annyit látok, hogy nincsen rajta az a fekete izé
De egyébként köszi a képeket!
-
idg104
tag
Egyébként Trunks! Mi az a rézblokk? Nemtom hogy néz ki, mert az enyém így:
-
idg104
tag
Na bocsi srácok, csak nem vettem észre hogy éppen párbeszédet folytattok! Na szal csak annyit akartam kérdezni, hogy az ATI Catalist Driver 8.0-val van rá esély hogy meg fognak oldódni a képelmenős problémák?
-
idg104
tag
Am van rá esély, hogy a Catalist 8.0-val majd eltűnnek a problémák?
-
idg104
tag
Szia!
Vidd vissza a boltba, és mondd meg nekik hogy mi a baja, és kicserélik! Ha akkor is csinálja, akkor nemtudom, de szerintem pont kifogtál egy hibás darabot!
Egyébként nagyon elszóltam magam, mert ez az ATI Catalist Driver 7.11 sem jó, mert amikor játszottam a Need For Speed Pro Street-tel, és pont tölött, akkor egyszer csak megállt a kép, elment olyan 5-6 másodpercre, és amikor visszajött, akkor kilépett egy hibaüzenettel, és mellé kijött egy ATI-s értesítő, csak sajnos nem vagyok túl jó angolból, le print screeneltem, itt a link, pls. nézzétek meg, és írjátok le hogy mit is ír valójában!
[link] -
idg104
tag
Sziasztok! Én kb. 1 hónapja vettem egy ilyen Radeon HD 2400 XT-t, és nekem is volt vele gondom! Olvastam a hozzászólásokat, és rájöttem, nem csak nekem volt ilyen problémám! Kvardlipot-éval ugyanez volt a hiba! A CD-n lévő drivert raktam fel, és olyat csinált, hogy nagyba gépeztem, aztán hirtelen beállt a kép, pittyegett egyet, elment a kép 2-3 másodpercre, majd visszajött! Énis visszavittem a boltba, ahonnan vettem, kicserélték, de ezzel is ugyanaz! Aztán sokan aztmondták, hogy újra kell telepíteni az XP-t, és akkor jó lesz. Hát megtettem, de akkor már a legújabb drivert tettem fel, az ATI Catalist Driver 7.11-et, és eddig még semmilyen hibát nem tapasztaltam! Kb. 2 hete raktam újra a rendszert! Szal szerintem ''hibásak" az ATI driverek! Egyébként mostmár nagyba nyomom az NFSPS-t, az élsimítást, a világ világítást, az autó effectjeit és a világ effectjeit kikapcsoltam, de ezeken kívül minden kidolgozást maxra húztam, és így 20-45 fps között száguld, átlagban 30-al! Nagyon jó a videókártya, bár az rá a jellemző, hogy a régi játékok max-on mennek rajta, az újak viszont csak lebutítva, kivéve az NFSPS-t! Mondjuk annyi biztos, hogy nem volt rossz vásár, mert ezelőtt GeForce 6600-asom volt, és az még a régi játékokat sem bírta max-on! További jó fórumozást! Sziasztok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest