- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
Aktív témák
-
MasterD
csendes tag
Hat kosz mindenkinek a hozzaszolast!
Erdekelne, hogy akinek hasonlo kartyaja van, az mennyi pontot ert el vele a teszteken? (3DMark2001, 2003). Igaz is hallottam valami olyan hirt, hogy a 2003-as 3DMark kicsit ''kedvezett'' az nvidianak az ati rovasara? Hallota meg valaki?
Az meg igaz, hogy mas orszag, mas arak, de ha jol tudom itt mifelenk meg megeri a beszerzoknek Pestre menni aruert, szoval olyan nagy kulombseg nem lehet az arban, vagyis rendesen atcsesztek:( -
ringer
csendes tag
Hello !
Excalibur Radeon 9000 kartyat hogyan lehet beallitani, hogy 1.5V-ot hasznaljon ? Egy ''HWSW1'' vagy valami ilyesmi nevu jumpert talaltam rajta. Doksi nem mond rola semmit, viszont az alaplap a doksija szerint nagyon nem fogja szeretni, ha 3.3V-ra van allitva. -
Drizzt
nagyúr
A 9000-ból szerintem nincs is bba verzió.
-
Sanya
nagyúr
Meg váradon azért másak az árak. USA-ban a benzin kb 100 forint, de miért nem rohantok oda vásárolni?
-
Sanya
nagyúr
No, de mi van akkor, ha valaki nem tudja az Áfát csak úgy lenyúlni? Vannak akik áfás árat fizetnek, és azért 20+fa az pontosan 25
-
PodMAN
senior tag
Őszintén? Szerintem NEM. Vegyél sima 9700-est, netán Pro-t, de a +n*10eFt teljesen felesleges pénzkidobás.
-
choose
csendes tag
Mi a véleményetek a Radeon 9800 Pro-ról megéri az árát?
-
choose
csendes tag
válasz
Phantom Lord #22 üzenetére
Nem is a minőség agasz, hanem az, hogy a körítéstől is függ egy lapka teljesítménye igaz csak 1-2% lehet az eltérés, de engem ez is érdekel.
-
Phantom Lord
aktív tag
[L]http://mirror.ati.com/products/certified/index.html[/L]
Ezek a gyártok, a hivatalos ATI pertnerek, ezek közül egyik gyártonál sincs probéma a minöséggel -
choose
csendes tag
válasz
Phantom Lord #20 üzenetére
Jó, de akkor melyik gyártonak a köritése egyezik meg az ati-éval?
-
choose
csendes tag
válasz
Phantom Lord #17 üzenetére
Kösz
Egyébként az infomat az egyik PC WORD-ből vettem és ott azt írták, hogy ezek is a cégek is forgalmazzák, de Club 3D az aki az eredeti ati felépítés és technológia szerinti Radeonokat lehet kapni. De ezek szerint nem. Megint tanultam valamit.
:DD -
choose
csendes tag
válasz
Phantom Lord #10 üzenetére
Hi
Bocs, hogy az előbb valamit roszul írtam.
Csak nem tudom, hogy mit.
Megirnád?:F -
neduddki
nagyúr
válasz
Phantom Lord #13 üzenetére
HI!
Inakbb erre enm valaszolok, nem azer mert Rad csunyat mondanek, de az egyik tabor ramfogna hogy irredenta vagyok a masik meg hogy iegenszivu
udv
neduddki
p.s. amugy most is kb annyi mint marciusban, csak szeritnem nem er annyit -
choose
csendes tag
Üdv.
Szerintem is rendesen átvertek és ha eredeti ati kártyát akarsz akkor a Club 3D-től kapható Radeon okat kell nézni mert az ati kiszált az europai piacról, de a Club 3D-vel kötött szerződést, hogy ők árusítsák az ati kártyákat ezentúl a többi gyártó csak az ati által gyártott chipeket használja.
Ha jól tudom.:((( -
MasterD
csendes tag
válasz
strike-force #2 üzenetére
Bocsesz, ezt kifelejtettem
Szal, 9000 Pro, 64MB DDR, DVI, TV-OUT
Az eset pedig Nagyvaradon esett meg:) -
Mazlee
aktív tag
és természetesen leirhatnád hogy hol csinátak Veled ilyet...
-
-
MasterD
csendes tag
Szoval az lenne a kerdesem, hogy rendeltem egy BBA Ati kartyat, de amit a kezembe nyomtak ket honap utan, azon az Excalibur szocska szerepel, meg az, hogy Powered by Ati, de a szallito eskuszik, hogy eredeti Ati
Szoval akkor most szerintetek atvertek vagy sem?
A kartya amugy 25.000Ft-ba kerult
Ja, es ha van valakinek tapasztalata egy ilyen kartyaval, azt szivesen meghalgatnam:)
Thx
Aktív témák
Hirdetés
- Macbook White 13" unibody
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest