- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iGO Primo
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Aktív témák
-
lapa
veterán
kedves VIVO tulajok,
örömmel jelenthetem be, hogy megoldottam életem egyik nagy problémáját. azért vettem VIVO kártyát, mert szutyok UPC direktem van, szal AIW felesleges lett volna. eddig azonban az ATI MMC tévéapp ezt mondta a video in-re:
''Failed to initialize the video.''
hogy miért ATI MMC? nos, sztem egy korrekt PVR progi, timeshift-tel meg mindennel. amiket ezen kívül próbáltam mind fizetős vagy szar volt.
szal tévé nem volt a vivo-n, egészen mostanáig. találtam egy kellemes nyelvezetű parúszki website-ot, ahol kiderült, hogy egy egyszerű hexeditorral 2 azaz kettő karaktert kicserélve az egyik dll-ben a tévéapp elindul.
voteta: Bővebben: link
a lényeg: ati siteról mmc 8.8 (pont ezt) letölt (previous driver blabla) --> tévé csekkbox az installnál bepipál --> c:\program files\ati multimedia\drvdshow.dll bakuppol --> ugyanez hexeditorral megnyit --> ''817DE800E83F0374'' rész megkeres --> ''74''-et ''EB''-re átír --> boldog.
a regedites cucu a parúszki szájt elején csak arra kell, hogy aktiváld az ati logját, szal szkippelhető. legalul van patch is, de én inkább nem kockáztatom be, kituggya mit hova irkál...
ja, DAO legfrissebb, catalist 4.12-es. a catalist csak azért régi, mert az istennek nem akarja a theatre módot az 5.5-ös. sztem a fentiek ezektől függetlenül működnek. remélem tudtam segíteni valakinek...
[Szerkesztve] -
lapa
veterán
összedugáskor azért kell kihúzni, mert ha feszültség alatt van a tv és a gép, akkor az esetleges potenciálkülönbség és a csatlakozó kialakítása miatt nem feltétlenül a földelésen(?) egyenlítődik ki, ettől megpusztulhat a tévé vagy a gép áramköre. nemtom mennyire írtam szakszerűen, de ha minden igaz ez a lényege.
-
lapa
veterán
VIVO ügyben esetleg valaki tudna segíteni? Bővebben: link
köszi -
lapa
veterán
üdv. nekem csak annyi a kérdésem, hogy az abit yiula 9600xt 256 vivo kártyámhoz az ati mmc-t fel lehet-e telepíteni? konkrétan arra lennék kíváncsi működnek-e a timeshift és egyéb funkciók, mint az aiw-ok esetében (persze csak a két bemeneten kapott jelre gondolok.)
én eddig hiába telepítettem ''failed to initialize the video'' hibaüzenettel indul és fejeződik be az ati mmc tv app.
a dscaler 4.18 is elszáll. működik a fenti kártyával valakinél?
olyasmi pvr-ként szeretném használni, mint amilyet az mmc tud, de ha tudtok más ingyenes és használható timeshiftelő appot akkor írjátok már meg lsz. próbálkoztam a mediaportal-lal (Bővebben: link) és habár vannak benne jó dolgok de sztem nem kiforrott.
köszi a segítséget
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest