- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- iPhone topik
Aktív témák
-
Neck
veterán
válasz
boceeboy #2205 üzenetére
Istenem! Keresgélj egy kicsit!
/Sóhaj/
Na jó, segítek:
pipeline = pixel processing unit = pixelfeldolgozó egység
Minnél több van belőle a karin annál jobb
A 8 pipeline az egy mostani középkategóriás kártyát feltételez. KB. Vagy 9800Pro/SE, vagy X800SE, vagy X700/X700Pro.
[Szerkesztve] -
Neck
veterán
válasz
firefighter #2179 üzenetére
Annyit a 9100-asom is nyomott asszem.
-
Neck
veterán
válasz
Hardvermágus #2187 üzenetére
Olvass vissza,
-
Neck
veterán
válasz
firefighter #2166 üzenetére
ATItool.
Egyébként olvass vissza előtted már kb 100an megkérdezték. -
Neck
veterán
A TC is jó, már jobb mint az Omega - mások állítása szerint. Gyakrabban frissítik, picit szebb a képe, és gyors meg stabil mint a gyári, meg támogatja a szoftmodot. Full Extra
Pl van belőle 4.12b-s is, ami talán a legjobb ATI driver.
Bővebben: link -
Neck
veterán
válasz
RobyBoy_16 #2158 üzenetére
Mellesleg üdvözöllek a PH! fórumozók között
[Szerkesztve] -
Neck
veterán
válasz
RobyBoy_16 #2158 üzenetére
1:Ennek nem ilyennek kell lenni, ugyanolyan konfigunk van, procim gyengébb, és ricegés mentesen megy Highon, néha még szűrőket is bekapcsolok.
2:Egyre érdekesebb... Télleg nem annyinak kell lenni.
3:Mondom:
Első tipp:
Vedd le a catalystban az Aniso mellett, az FSAAt is!Ha be van kapcsolva, akkor amiatt van. Vedd re alkalmazásspecifikusra.
Ha nemmegy:
Második tipp:
Fast Write-ot kapcsold ki.
Ha még mindig nem jó:
Harmadik tipp:
Nézd meg az Lavalys Everest nevű progival hogy mekkora a Texel Fillrate, a Pixel Fillrate, a Memory Bandwith. Meg az órajeleket is. Stimmel e a referencia értékekkel.
Ha az is stimmel:
Negyedik tipp:
Winfos Reinstall
9600Pro-ra:
Az nemtom elvileg picivel többnek kell lenni de nem hiszem hogy sokkal
Néhol 30-40 fps tudomásom szerint de nekem is van olyan rész ahol csak 14 asszem. -
Neck
veterán
válasz
bestkiller #2148 üzenetére
Elsősorban húzni tudod. Tweakelni. Ha akarod hűtheted mint állat és ha szerencséd van tovább tudod húzni. Ha meg nagyon ügyes vagy meg nagyon szerencsés akkor firkálós Vmoddal nyomhatod még tovább. Ennek egyébként akkor van értelme, ha a memók jó időzítésűek a karin. Ha magas órajelre van hitelesítve, akkor érdemes ilyenekkel próbálkozni. Én nem próbálkoztam vele, mert a Connect3Dmen 2,8 nanós ramok vannak, ami max 700MHzet jelent, és nincs értelme. Így 660on elszaladnak. Evileg mennie kéne nagyobban is de ahhoz hűtés is kéne, arra meg nincs zsé
-
Neck
veterán
válasz
bestkiller #2145 üzenetére
A szoftmodra egy példa:
Mondjuk veszel egy X800Pro videókártyát, amin 12 pixel pipeline (futószalag, pixel feldolgozó egység, röv. pp) működik. Viszont a gyárban fölös volt az olyan kari, amin 16 pp volt, így nem hardveresen lézerrel elvágtak 4 pp -t hanem csak a szotverében, BIOSban letiltották. Ilyenkor változatos módon (BIOScsere, vagy VIVO-s kártyáknál egyszerű opcióként) beállítod vissza, hogy ne 12pp menjen hanem 16pp. Ilyenkor, némi plusz órajellel X800Pro@X800XT szoftmod.
Remélem érthető.
A hardvermod is sokféle lehet.Ott van pl a vmod, vagy voltage mod amikor a nagy tuningpotenciálú kártya nem kap elég feszkót, és grafitceruzával megfirkálják a NYÁKot egy bizonyos helyen, hogy több feszkót kapjon.
De egyéb buherációk is léteznek.
Jellemzően mikor a hardverelemet működtető programot buzerálod egy kicsit, az a tune, ha órajelet emelesz az a tweak, ha jelentősen babrálod a szoftvert, pl hogy egy gyengébb kariból jobbat kapj, az a szoftmod, amikor meg magát a hardverelemet piszkálod az a hardmod.
Sajnos elég kevés szoftmod variáció létezik...Lehetne sokkal több..
-
Neck
veterán
válasz
bestkiller #2141 üzenetére
Mert némelyiket nem RV360 hanem R360 maggal adták el. Sajnos ettől nem lesz gyorsabb. De ha szedsz egy Lavalys Everestet, az kiírja neked hogy igazam van e
-
Neck
veterán
9550XT : Asszem 460/610en ment végül....
Mivel GPU uccse számít... Kuvvajóóó
22ért.... bakker....
[Szerkesztve] -
Neck
veterán
Nem cserélek, az enyimen is 2,8 nanós memók vannak, csak a hűtés miatt nemmegy csak 670en. szal mind1. nem cserélek.
lefújva..
mennyibe adod a hl2 kupont? -
Neck
veterán
most nézem ha 2,8 nanós, akkor 700 a max órajel.
Nem fogom elcserélni. -
Neck
veterán
Srácok, véleményt szerenék.
Nekem ugye 9600XTm van,
max 585/670es órajeleken megy., de még nem teszteltem ki fullon hogy meddig bírja ezt az órajelet.
Hoznak nekem egy 9600Prot,Triplex REDai 9600Pro, aminek a GPU órajele 420, memóórajel 680 alapból. És még sztem lehet rajta húzni.
Emiatt ugye Pixel/Texel Fillrate kisebb,a GPU órajel miatt, Memory Bandwith nagyobb.
és 2,8ns-os TinyBGA tokozású RAMok vannak rajta. Kérdés, hogy elcseréljem e?
Mert a srácnál nemmegy rajta a TVout, DVI kimenet, (persze lehet h nálam menne)
Szal szerintetek?
Pontosan ilyen a memó:
* 128MB DDR SDRAM (Samsung GC2A, 2.86ns)
* Default Memory clock = 680MHz DDR
Hardware Zone-on 505-ön járatták a GPU-t,690en a memókat. És végignyomtak vele vagy 3 tesztet. Nemtom pihentettek e. Itt a cikk ha érdekel valakit.
Bővebben: link
Pls help hogy legyen e csere -
Neck
veterán
Nézd, 256bites meg Miskolcon nincs és nem is lehet előrendelni se, szal csak azért írtam.
Egyébként miskolcon van C3D, ASUS,Sapphire 9600XTk
Ha betetted a karit a gépbe, nyomj egy Everest Home-ot, és nézd meg stimmel e a memóriabusz!
Ha 256bites akkor tuti 4 pájp van, szal az nemérdekes.
Jaja L alakban kell lennie a karin a ramoknak, de az asszem a 9500/9700as tuningnál számít -
Neck
veterán
Egyébként ha olvasnál is...
Bővebben: link -
Neck
veterán
1: nem kell ennyi ? hogy megértsük, kérdő a mondat. Max ha nagyon érdekel a dolog akkor 2db elég.
Sima 9800ast nem találsz, akárhogyan is írják újonnan az SE.
Ha olyat veszel hogy 128bites, de 8pipe, akkor egy picivel gyorsabb mint a 9600XT,
vagy ha találsz olyat (kétlem) ami 256bites 4pipe-al, és engedélyezhető benne a +4 pipe, akkor nyert ügyed van, kaptál egy 9800-ast. Ha tuningolod is, akkor 9800Prot.
Szvsz a legközelebb a megvalósuláshoz ebből az, hogy veszel egy 9800SE 128bit 8pipe magas órajellel, oszt csa.
Egyébként pl itt Miskolcon majdnem minden boltban lehet 9600XTt kapni, de Pesten is. Szal nemértem a problémát. De ha tudsz akkor 9800SE-t vegyél talán egy fokkal időtállóbb a +4 pipe miatt.
[Szerkesztve] -
Neck
veterán
Nincs rá törvényszerűség, hogy meddig lehet húzni.
Töltsd le az ATITool programot, és az felhúzza neked addig, ameddig nem hibázik a kari.
Eztán ebből vegyél vissza az izlésednek megfelelő MHz-et és nyüstöld. Ha fagyogat, szemetel, akkor még lejjebb. Ha 2-3 agresszív játék után is fut (olyan gémmel vagy benchel futtasd ami eszi a VGAt) akkor QL. Ha szemetel vedd lejjebb. Addig amíg jó nem lesz. -
Neck
veterán
válasz
FireLord #2004 üzenetére
Egy olcsóbb próbát megér, de ne költs 10ezreket hűtőre, attól nem lesz jobb. Ha ügyes vagy, procihűtőből csinálhatsz egy home-made-et.
A VMOD az azt jeleni, hogy grafitceruzával firkálod a karit egy bizonyos helyen, hogy nagyobb feszkót kapjon. De könnyű eltemetni vele a kártyát. -
Neck
veterán
Az a másik igen kiváló kari, csak én már nagyon rég láttam. Az legalább olyan jó mint a GeCube Xtreme. Mondjuk én a ''nagy GeCube Xtreme'' párti vagyok, aminek a memói 700on mennek, az a Fireblade-t is alázza, de a Fireblade is igen kúl. A ''kicsi GeCube Xtreme'' asszem 650es memóval megy, az az újabb széria, amit mostanában lehetett kapni Mustárba, arról nemsokat tudok
De a srácnak azt ajánlottam, végülis az is ''Extreme''
-
Neck
veterán
válasz
FireLord #1997 üzenetére
Sok oka lehet.
256MBos kártyád van? Mert ha igen akkor a nagy tuning álma szerte is foszlott
A legvalószínűbb hogy nem bírja a memó.
Elvileg lehet rá tenni Zalmant, memóbordákkal meg hítpájp meg minden, de gyakorlatilag a fórumosok nagy része arra a tapasztalatra jutott, hogy ha valahol megtaláltad a húzás végét, akkor 80% az esély rá hogy brutál hűtéssel se fog feljebb menni.
Vagy ha igen akkor VMODdal. Ha azt bevállalod akkor esetleg.
Szóval én azt tanácsolom, hogy ha nem akarsz fölös pézzt belefeccölni egy valószínüleg hiábavaló dologba, akkor ne tedd. Nem volt szerencséd, hogy olyat húzz ki amit jól lehet tuningolni. -
Neck
veterán
Ezek közül a Connect3Dt venném meg.Már csak azért is mert nekem olyan van, a középmezőny kártyája, és nem drága. Nekem egészen jól húzható, van akinek nem annyira, persze, de választani tudni kell
Nekem eddig mindig Connect3Dm volt, sose volt bajom vele.
A Super Graphicsról nem hallottam, de szerintem ez, hogy nem hallottam róla, jelent is valamit. Ezt nem venném meg.
De egyébként tudom ajánlani neked a Mistralból a GeCube Radeon 9600XT Extreme -t, nagyon gyors memók vannak rajta, a fórumon nagyon sok embernek nagyon nagy órajeleken is elmegy. És alapórajelen (ha nem akarsz tuningolni) ez az egyik leggyorsabb 9600XT, a gyárilag emelt órajeleknek köszönhetően.
Asszem 42ezerbe fáj ott.
Én az összes közül ezt venném. De nem cserélek 9600XTt 9600XTre....
Viszont szeretnélek megkérni arra, hogy olvass vissza, mivel ezt, amit most leírtam neked, KB 5ödszörre írom le (ennyiszer már biztos leírtam)
Az Abitosat is, a 256MBosat is, meg a GeCube-osat is. Sőt azt, hogy olvasson vissza valaki, azt is...
Előbb olvass aztán ha nem találod akkor kérdezz.
Most csak azért segítettem mert kivételesen jó kedvem van. -
Neck
veterán
válasz
petigyerek #1994 üzenetére
Mert a Sapphire 10 ropival jobb mint az Abit...
én a gyártók sorrendjét így állítanám fel.
Gigabyte
GeCube (ez Gigabyte leányvállalat)
ASUS
Connect3D és Club3D
(Annyival jobb csak a Club3D, hogy teljesen ATI referencia, csak drágább is sokkal. Ha ugyan létezik még...)
Sapphire
HIS
stb.
.
.
.
.
Abit. Ez a legfosabb. -
Neck
veterán
>>>Petigyerek
Összefoglalva.
1:NE vegyél Abitot, ha rám hallgatsz. Sokan fürdenek vele. Nagyon gyenge, és lassú. És nem húzható, lassú RAMok vannak rajta, és sok a hibás.
2:NE vegyél 256MBosat, ha rám hallgatsz. Lassabb memória van rajta, a 9600XT meg nem használja ki, és nem if goja kihasználni a 256MB RAMot.
3:VIVOt akkor vegyél, ha bemenő jelet akarsz fogni a karival, és a monitorra rakni.Egyébként felesleges.
[Szerkesztve] -
Neck
veterán
Amennyiben AGPs, márpedig az, akkor fog ''illeszkedni''
Hogy ténylegesen fog e menni? VSZ fog, de semmiben se lehetsz biztos.
Elvileg mennie kell.
Töltsd le a Lavalys Everest ingyenes rendszerdiagnosztikai programot, mindent megmond a gépről.
De egyébként ha nem akarsz Dual Channel Ram kiosztást, (amit 845 chipsettel nem fogsz)
akkor tökmind1 milyen MHzes RAM van a gépbe. Vegyél 400MHzt, mert azt érdemes manapság. Oszt csá. -
Neck
veterán
válasz
<Adamsky> #1954 üzenetére
1: Kevés a táp. és valamiért driver install után több feszkót venne fel a kártya?
2: Hibás a GPU és driver telepítés után akad össze?
Csak vélemény, ne egyetek meg ha nem így van
mindkettőt le tod tesztelni a saját gépedbe, egy rendszertelepítést megér, ha a hawerod.
3: Áramingadozás
4: Valaki távirányítással vezérli a dolgokat hogy tuti megkergülj, nézz körül, hátha találsz egy-két rejtett kamerát
Csíííííz -
Neck
veterán
Ehe ehe kuc kuc.
De ez egy 9600XT. Méghozzá nem is akármilyen. Ennél tökmind1 hogy a RAM 256MB,de erre nagyon jó RAMokat tehettek.
A referencia órajel 500/600
A tiéd 660/776.
Csodálkozol hogy gyorsabb?
Viszont az a 256bit az fogalmam sincs hogy lehetséges.Ez minden törvényszerűséget felborít. Olyan mint egy 9800XT lenne.
Connect3D PowaMindig mondtam!
(Nekem is oan van )
Nem cserélünk?
szerk: Pedig a GPU 1000% hogy 9600XT rajta.
[Szerkesztve] -
Neck
veterán
Egyébként szeretem, amikor két HSZel fentebb kifejtem, sokadjára, hogy miért is NEM JÓ a 256MBos, dúl a segítő szándék meg minden (hátha én is visszakapom máshol) erre két HSZ múlva is megkérdi. Olvasni minek?
[Szerkesztve] -
Neck
veterán
válasz
manifesto #1935 üzenetére
Máris sokkal jobban hangzik mint az Abit,
Lehet hogy az Abit alaplapba jó (mondjuk én ezt sose mondtam, én a világért se vennék Abitot) de VGAba NEM!
Se NVbe (Siluro fos) se ATIba.
Inkább vegyél egy GeCube 128MBos 9600XT Extreme-ot, lehet kapni a Mistralba 42kért.
Mennyid van rá? Mert ha több akkor ne 9600XT -t vegyél hanem 9800Prot. Az is van a Mistralba..
(Mondjuk én a Mistralt se szeretem, de a GeCube az van annyira jó, hogy akármennyire utálom a Mistralt, bemennék érte, ha nem lenne már egy Connect3Dm)
[Szerkesztve] -
Neck
veterán
Ja és még valami, most értük el azt a szintet, hogy a leggyorsabb AGPs kártyák kihasználják a AGP8x-et. Most. Mivel a PCIExpress 4x gyorsabb, mint az AGP, ezért van benne tartalék bőven, nem fogják módosítani egy jó darabig.
Tomshardware-n van egy cikk, a srácok lemaszkolták a PCEx16ot 4-esre, és majdnem ugyanannyi FPSt mértek X800XTvel, mint az x16 alatt. Asszem 1-2 FPS volt a X16 javára, de azt írták, ez a maszkolás miatt volt, mert nem tudták szépen megcsinálni.
No comment a tartalékokról...
[Szerkesztve] -
Neck
veterán
Egy dekával nem mennek jobban a játékok 256oson. Sőt. Ha egyezik az órajel akkor egyforma jól mennek. Ha a 256osnak alacsonyabbak az órajelei, akkor annyival szarabbul. Viszont a 256MBosat nagyon kicsit lehet csak tuningolni.
Mire lesznek akkora textúrás játékok, hogy télleg ki lehessen használni a nagy onboard RAMot, addigra ezt a karit már sarkánál fogba a falba lehetlesz állítani, annyira fogod tudni használni. De esetleg falat vakolni is lehetlesz majd vele
Lényeg: A GPU meg a 128as busz a szűk keresztmetszet. Tökmind1 mennyi memó van onboard.
Gondolom hallottad már a Processzorlimitált kifejezést. Na, ez meg ''GPU Limitált''
A 9800SE-t csak akkor vedd meg, ha 256bites és van esély a moddolásra = 9800Pro vagy ha 128as és megy rajta a 8 pipe, mert akkor kicsit jobb mint a 9600XT, de ha 128as és 4 pipe, és nem lehet moddolni, akkor vettél durván egy 9600Prot. -
Neck
veterán
válasz
DcsabaS #1910 üzenetére
Öhöm. A régi P2es alaplapba, amin még ISA is van (bele se merek gondolni hányX AGP) megy a 8xes kártya. Ennyit erről
A SLI meg úgy működik, hogy ugyanolyan slotot használ, mint a többi, de csak 8 eret használ mind2 kari, a proci kiküldi a 16 éren (PCIExpress x16) a számolnivalót, és nem egy x16oson lévő kari számolja ki, hanem 2 x8ason lévő. Remélem érthetően fogalmaztam
És mivel teljesen szimmetrikus a PCIEx ezért lehetséges, hogy a megkapott adatot a VGA ne csak a megjelenítőre kűggye ki, hanem vissza a prockónak. Így fel lehet használni a GPU hatalmas számolási teljesítményét másra is. gy.k.: a régi AGP az aszimmetrikus volt, visszafele nem tudott csak q lassan adatot küldeni.
A DDR2 diadalútjáról meg csak annyit, hogy jobb (jobb lesz) mint a DDR, csak az már annyira kiforrott volt, ez meg annyira elkapkodott bejelentésű, hogy eddig nem volt jobb. De elárulom, már lehagyta a DDR2 a DDRt, és az AMD is igen erőteljesen fontolgatja az átállást. Egyébként AMDék nagy bajba vannak most, mert a kétmagos prockójuk nem megy bele egyik eddigi slotba se, és ha megin új slotos procijuk lesz, akkor leNECKezik őket, és ők még be se vezették a DDR2t. Szal ez is érdekes lesz még, nincs lefutva az AMD-Intel meccs.Ami persze nekünk jó, minnél jobban ütik egymást annál olcsóbb lesz a HW.
[Szerkesztve] -
-
Neck
veterán
A VIVOsak általában egy szitálással válogatottabb alkatrészekből készülnek, mivel ritkábbak is, ezért elvileg egy kicsivel nagyobb a sansz arra hogy jót vettél.
Egyébként ha megfigyeled igencsak meg voltam lepve. A VIVO mint plusz feat. általában igen drága szokott lenni...
[Szerkesztve] -
Neck
veterán
válasz
DigitXT #1835 üzenetére
Már bocs de télleg nem ide tartozik, az egy dolog hogy szoftveresen stimmel, de akkor is. Egyébként meg egy csomó ilyen témájú topic van. És ezt hogy nem ide tartozik csak azért írtam, mert már nagyon sokszor helpeltünk itt nem ide tartozós embereknek, és kezdem unni, ennyi.
És csak azért unom, mert ha mindenki ideír akinek bármi 9600/X600 series karival gondja van (a többiről nem is beszélve), akkor már nem lesz az embernek kedve visszaolvasni hogy megtalálja a 9600XTs hozzászólásokat.
[Szerkesztve] -
Neck
veterán
Nah!
A 256MB os kari soha az életbe nem fogja neked kihasználni a 256MBRAMot, felesleges olyat venni, csak drágább, és lassabb a memória rajta, kevésbé lehet húzni.
Inkább 9600XTt vegyél, de ne Abit-ot mert az a legszarabb márka, ami ATIt gyárt. -
Neck
veterán
Na! Mindig ilyen hosszúakat írok?
-
Neck
veterán
válasz
MIKKA85 #1773 üzenetére
Ja meg még egykét dolog.
Miért érdekelne valakit hogy milyen videókártyád van, gyári e a 3DMarkod, meg hogy ''P2 coolered'' (???) van, és hogy hány pontot csinál most, ha új videókarit veszel? Az, hogy milyet érdemes venned, nem ezektől függ.
Egyébként meg én sose 3DMark alatt mérek. Mindet egyszer futtattam végig összesen.
Meg van a véleményem a 3DMarkokról, meg azokról, akik azzal mérnek, és elhiszik
De az Aquamarkról is. Az a legjobb,amikor beírja a gyerek pl hogy kúl, ezzel meg azzal +1300pont Aquamarkba, mikor az Aqua pontszám az FPS*1000 és mondjuk 1,3 FPS az nagy javulás télleg...
A játék számít. Amikor télleg játszol. Nem a beépített timedemo vagy a markok.
Ennyi. -
Neck
veterán
válasz
MIKKA85 #1773 üzenetére
De egyébként ha meg nem sértelek (nem foglak mert már segítettem) ez
1: rohadtul offtopic hozzászólás egy 9600XT fórumon szerintem.
2.: Nem csak ebben a topicban hanem a fórumon úgy általában kb 100, vagy több helyen is feltették már ezt a kérdést, és válaszoltak is rá. Pls olvasgatni, nem kérdezni butaságokat, gondolkozni, és aztán meg boltba menni, jó érzékkel beleválasztani, majd hazamenni, tesztelni, és megosztani...
3.: Ha ez nem lenne elég itt a ProHardveren is sok cikk foglalkozik ezzel a kérdéskörrel, a többi magyar hardware szaklapról nem is beszélve.
[Szerkesztve] -
Neck
veterán
ha van 42-44ed akkor egy GeCube ATI Radeon 9600XT Extreme-t vegyél. Mistralba lehet venni, jó RAMok vannak rajta, szerintem az lesz a jó válaszás. Ha meg nincs annyid, akkor meg egy olcsóbb 9600XTt valahol, lényeg hogy Abitot messziről kerüld el, és ha tudsz akkor GeCube-t, ASUSt, vagy Connect3Dt vegyél. Az első kettőt mert azok a legjobbak, a harmadikat meg azért mert az is jó és nekem olyan van...
-
Neck
veterán
válasz
Calogero #1759 üzenetére
Nekem van hődióda rajta.
Még nem láttam olyan XTt amin ne lett volna.
Mondjuk ami kártyákat mostanában gyártanak, egyre szarabb.
Látszik hogy egyre kevésbé érdekli a gyártókat ez a kategória.
9600XTből is egyre több a hibás, és 9800Proral is sokan panaszkodnak, ami régen, amikor felsőkategóriás kártya volt, elképzelhetetlen volt. A lentebbi kategóriáről nem is beszélve, azokból mák ha kifogsz egy teljesen jót, ami még húzható is. Oda télleg a szemét megy. Észrevehetően.
Nvidiásoktól is egyrte többet hallom, hogy alsó, alsó-közép, középkat. kártyák gyakran halnak.
[Szerkesztve] -
Neck
veterán
Most fogom kipróbálni hogy mennyit mennek a memók ha alap az órajel a GPUn mert én is azt vettem észre hogy akkor gyorsabb a kari ha a memók gyorsabbak nem a GPU
Na majd jelentkezem a hírekkel -
Neck
veterán
Egyébként már kezdem unni, hogy X600Proval, meg 9800Proval itt villog mindenki. Nagyon örülünk neki, de pls fáradjatok vele a saját topicotokba. Ugyanis így nagyon nehéz visszaolvasva kideríteni ami a 9600XThez hasznos infó. Szal pls.
-
Neck
veterán
válasz
Calogero #1721 üzenetére
A Connect3Dvel idáig semmi bajom nem volt.
Mostanába 9800Prokkal sok baj van, azt a 9250 nevű szemetet meg ne említsd, mert az ATI eddigi legrosszabb kártyája, amit újonnan kiadott...
Connect3Dről annyirt, hogy volt egy 9100asom, (8500 újra kiadva) 128bit, 128MB, Hynix tuningramokkal. Isten kari volt, soha nem volt bajom vele. AKi megvette örült neki mint majom a farkának. Ez a 9600XT ami meg most van a gépbe, szintén Connect3D, még sose volt vele bajom egy gém alatt se. Húzni is szépen lehet,
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Gitáros topic
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Autós topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED TV topic
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Asrock Phantom Gaming OC - RX7900XT 20GB /Garanciális! - Újszerű/
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest