- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polllen
félisten
válasz
itelethozo #2734 üzenetére
Én csak egyszer kaptam cli application hiba üzit, mikor elfelejtettem winreinstall után felrakni a microfos netframet ami úgye kritérium az új driverekhez...
-
Polllen
félisten
Igazság szerint meg sem fordult a fejemben, hogy használtat vegyek...
Nem is akarok, mert ahogy a fáma is mutatja ami elromolhat el is romlik. Áprilisban vettem új tápot, alaplapot, procit, mert a régi alaplap lehalt...
Szóval csak újat és garival...(és nem vok olyan nagy igényü, a cél,h 9600hoz képest jobb legyen és adott pénzből a legjobb
és eddig gainward 6600 olcsóbb, mint amit találtam x700SElection - amugy is se 250Mhz-s ddr memóval, bár lehet 2*250re gondoltak ...
)
[Szerkesztve] -
Polllen
félisten
válasz
jakewyler #2716 üzenetére
Ahogy látom mindegy hova írok, csak veled dumálok...
Most megnéztem egy rakat kártyát, de még mindig a 6600 tűnik nyerőnek, pedig nagyon probálkozom egy ati szerválni....De valahogy ez a 9800pro 128biten (380/600) (nem tudtam meg, hogy hány pipelines, ha 8 akkor ennek ütnie kéne, nem?) vagy egy 9800se 128biten(325/400) nem tűnik túl bizalomgerjesztőnek, bár lehet csak mert nem értek hozzá...
[Szerkesztve] -
Polllen
félisten
A 9800pro 128bites...no comment, asszem marad a polcon...
-
-
Polllen
félisten
Kiprobáltam amit mondtál, továbbra is agyhalott a kicsike...
~20 körül gondolkozom videokarin, ezeket találtam, sapphire 9600XT 128/256 mega-s, inno3d FX 6600(gyártó szerint 300/400, de nem 500/500nak kéne lennie? - tudom láma vok) vagy egy asus v9570/TD. Sztetek melyik?
Többet nem akarok rá költeni nagyon és most egy riva tnt2 M64 van a gépben, uh nagyon sürgös... -
Polllen
félisten
Hali!
Az lenne a gondom, hogy Oplashpoint közben fogta magát a monitor és kikapcsolt...
Azóta el se indul a kártya, és az egyik memória modul ahogy bekapcsolom tűz forró lesz, gondolom meszeltek neki...Lehet még vele vmit kezdeni, vagy kuka és vegyek valami új kártyát.(9600XT gondolkozom, de ha valaki tud jobbat hasonló árban, szólhat nyugodtan....)
Előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest