Új hozzászólás Aktív témák
-
virtual
tag
A sulinetes 9600 nonpro ha megnéznéd a Sapphire oldalt, ott leírják, hogy az L-Ret vagy Lite vagy akárhogy is hívják verziókhoz nem adnak programot. Ezzel is olcsóbb lesz a kártya. Szóval nem átverés. Amúgy ez nekem tetszik, mert lehet hogy csak kicsivel több az ára ha bennevan a Tomb Rider, de őszintén: mit kezdenél egy eredeti Tomb Raider... programmal?
-
virtual
tag
Nem húzom, azért akartam passzív hűtésűt hogy kuss legyen.
Az Unitel honlapján különben ez van:
OM051-15-BNO-8 Excalibur Ati Radeon 9600 128MB 16.968 21.210
Bővebben: link
ugyanígy a keresőben:
Unitel City Computer Kft. OM051-15-BNO-8 Excalibur ATI RADEON 9600 128MB 21 210,-Ft
Na akkor most mi is lehet a trükk?
Amit vettem az EMJ-nél Sapphire 9600 ATI 128MB DDR TV DVI L-Ret 24 547,-Ft , szóval akár a(z) Unitel is igaz lehet. -
virtual
tag
válasz
zsolt501 #424 üzenetére
Már vettem egy Sapphire 9600-ast, de még egyet akarok.
Viszont most olyan kéne ami hűtővel van.
A sulinet keresőben (Bővebben: link) a
Unitel City Computer Kft.-nél szerepel a következő:
Excalibur ATI RADEON 9600 128MB bruttó 21210 Ft !!!
Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban, hogy ez tényleg 9600 vagy csak SE?
Az előző Sapphire jól bevált, de melegben és légmozgás nélkül játék alatt elég palacsintasütő a passzív hűtésével. A második kártya másik gépbe főleg játékra lesz, ezért kéne rá venti.
[Szerkesztve] -
virtual
tag
Én egy Sapphire 9600 128Mb radeont sulinetben pont a passzív hűtés miatt vettem, hogy halk legyen a gépem.bruttó 25.000 volt, játék alatt azonban felmelegedik rendesen, így lehet nekem is kell tennem rá hűtést. Már volt hogy kifagyott játék közben, és simán 60 fok fölötti hőmérséklettel...
Nektek milyen tapasztalatotok van más passzív hűtéses 9600-asokkal? Nálatok is rezsóvá alakulnak játék közben?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Autós topik
- Villanyszerelés
- BestBuy topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest