Hirdetés
- Mobil flották
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 11 - népalma
- Folytatást kap a legjobb méretű hajlítható
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- LG Wing - szárnyas fejvadász
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
Den
veterán
Mivel játszani nem szoktam, nincs személyes tapasztalatom radeonnal, ezért nem merem kategórikusan azt mondani, hogy persze nyugodtan költs el egy rakás pénzt, biztos tuti lessz, de spec én nem tudok róla hogy kt133a csipszetes lapoknak baja lenne radeon 8500le-vel. A drivereket meg ha lassan is de előbb utóbb javítja az ati.
-
Den
veterán
Én is így jártam, xp telepítéskor tökéletesen működött a kártya az xp driverével, kivéve opengl, dvd, tv, aztán megörültem mikor felrakták a netre a teljes hivatalos drivert, le is töltöttem, föltettem, aztán kakukk. Utána a videókártya lemezét betettem és arról feltettem a win 2k drivert, mert amíg nem volt kész a végleges driver az ati honlapon azt írták hogy a wn2k driverrel ''should work'', és úgy is lett.
Sajnálom hogy nálad nem jött be, egyelőre nincs más tipem. -
Den
veterán
Az atinak sz@rok az xp-s driverei, én is szívtam egy all in wonder rel. A megoldás egyszerű, a kártyához való win 2000-es drivert tedd fel. Az xp lehet hogy tiltakozni fog hogy nincs logó, bla bla, de nem kell törődni vele.
Nálam a drivertől kezdve, a multimédiacenteren át a teletext programig, mind win 2k-hoz való, és tutin műxik.
Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT OC 8GB GameMax STORM Antec 550W
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD MSI SuprimX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest