- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyöször
senior tag
válasz
JOCIvagyok #146 üzenetére
Nem tudok sokat segíteni, nem használtam sosem crossfire-ben kártyát. CCCben nincs valami kipipálni való?
GPU-Z-t nézted?
-
Gyöször
senior tag
Ugyan ilyen deszkám van. Ebben a VGA annyira hervatag, hogy a Richard Burns Rally-val nem tudtam esőben menni, mert 10re lement az FPS. Pedig úgy indultam neki, hogy nem veszek VGA kártyát, az RBR-t biztosan vinni fogja, hisz elég régi játék.
Vettem egy GTX560at, hogy más is elketyegjen akkor már rajta. Sztem vegyél egy olyan VGA-t ami belefér a keretbe, és ne ezen a HCF-en gondolkozz. Ha veszel egy olyan VGA-t amivel menne a HCF lehet nem fog vinni semmit ami kéne. Vegyél egy 7770et és max megpróbálod bepipálni, de ne keseredj el ha nem csinál semmit, vagy nem lehet.
Menj el valami gépajánló topikba, hogy milyen VGA-t vegyél a pénzedért legjobbat és használd. -
Gyöször
senior tag
válasz
SeRoKrigid #131 üzenetére
Integrált vezérlő helyett szerintem majd Ő tud igazán fizikát számolni, te meg játszhatsz közben a 6970en.
-
Gyöször
senior tag
Sziasztok!
Jó lenne, ha nézné valaki ezt a fórumot mégVettem egy Asus M4a88TD-V EVO/USB3 alaplapot.
Elvagyok még egy darabig a 880Gben csücsühő HD4250el, de majd szeretném kicserélni mondjuk egy GTX460, 560 vagy HD6850, 6870re, attól függ milyen kedvem meg mennyi pénzem lesz.Az lenne a kérdés, hogy pld Ati diszkrét kártyákkal megoldható-e az, hogy ha csak netezni akarok, akkor csak az integrált videó menjen, a diszkrétet lekapcsolja. Ha pedig játszani akarok, akkor mondjuk BIOSban állítok valamit, és akkor a diszkrétet ismeri fel először.
Találtam ilyen opciót:
videókártya keresés sorrendje:
GFX0-GPP-IGFX-PCI
IGFX-GFX0-GPP-PCIMeg még van kettő ezek variálva.
Ha a GFX0-át teszem előre, akkor értelem szerűen a diszkrét kártya indul.
De ha az IGFX-et akkor a bios és a win7 betöltést az integráltan adja, majd a win7ben a diszkrét kártya adja a fő képet, mellette pedig a sorround view-el az integrált ad egy másik képet. A biosban a sorround viewt-et pedig nem tudom állítani, az szürke és Auto-n van.Fogyasztás miatt lenne a játék, de sehogy sem sikerül, csak ha kihúzom a diszkrétet. Az meg sok szervíz, hogy játszak egy kicsit, ha akarok
Ötlet?
Ja és most a régi nvidia 8600GT-met nyomtam be a gépbe, alapból valamiért az nvidia gtx460-560 felé húz a szívem és kicsit idegesítő, hogy win bootkor az ati catalyst bejelenti, hogy nincs ati videókártya a gépben. Rá se jönnék enélkül
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Gaming notebook topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mobilhasználat külföldön
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest