Aktív témák
-
fzr1000
tag
Próbáltam 3.9 / 3.8 / 3.4 -gyel, törléssel meg anélkül, stb. Akkor ma majd megpróbálom DirectX 9 helyett a 8.1-gyel, aztán meglátjuk...
-
Slax
senior tag
Üdv.
Nekem is ezt csinálta.Le a régi catalyst (driver cleaner),fel a 3.8 a r9100-hoz.Ujraindítás,98 bebootol,nem találja a drivert:DDNekem ez lett a megoldás. -
Tomi13
senior tag
Ha jól tudom,akkor directx 9-től müködik a catalyst normálisan.
-
Uzmany
őstag
Melyik Catalystot tetted fel? Directx 9 fent van?
-
fzr1000
tag
Egy problémára keresek megoldást: vadiújan összeszerelt gépre telepítettem drivert 9100-eshez: Catalystot + Control Panelt Win XP HUN alatt, és indulás után a Control Panel közli, hogy nem indul el, mert nem találja a driver-t... A Vezérlőpultban ha megnézem a Rendszereszközöknél a videokártya tulajdonságait, rendesen ott van a megfelelő driver... Ha van valakinek ötlete, vagy találkozott ilyen, légyszi írjon... Előre is kösz... (Próbáltam telepíteni különféle módokon, de nem jutottam eredményre...)
Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Eladó megkímélt állapotban levő Apple iPhone 13 Pro Max 128GB / AKKU 84% / 12 hónap jótállás
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen2 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest